Teşekkür ederim canım ❤❤❤
Hoş geldinHosbuldum şerbetlibeni sormussun özledinmi beni
Bizim yan komşu aşureye kurban kavurması koyuyorduAsureye daha kuyruk yagi katiyorlarmis ya sok oldum ilk defa duydum
Dolma hadi neyse canım tat verir..Kuyruk yağını benim kv dolmaya katiyo
Hadi inşallah bekliyorum bakalım...Bir kac gune karnende hazir olur
Teşekkür ederim canım
Neyseki bir gün herkesin saçları beyazlayacakBende de ayni saclarim cok beyazladi bu sene
Güzel menü28/12/2020
Sabah (09.30)
-2 dilim tam buğday ekmeği
-2 poşe yumurta
-1 dilim peynir
-5 zeytin
-Maydanoz,dereotu
Ara (12.00)
-1 portakal
-5 çiğ badem
Öğle (14.00)
-1 tabak yeşil mercimek yemeği
-2 kaşık bulgur pilavı
-Havuç/turp salata
Ara (17.30)
-2 mandalina
-1 avuç kabak çekirdeği
Akşam (19.30)
-Fırında pişmiş 4-5 parça mücver
-1 kase pancarlı yoğurt
-Havuç/turp salata
2 litre suZipzip-
Yawrum dün seni niye banladılar bir anda gittin iyi çabuk geldin :)Iyiyim canım bende nezaman geliyosun listeye
Ben 2gundur yokum canim polemiğe girdimde bilerek ve isteyerekYawrum dün seni niye banladılar bir anda gittin iyi çabuk geldin :)
Ne egleniyorduk be, ben de arada söylüyorum ama bana da vermiyorlarBence fazla dereceyi kaldıramadılarHer hafta yazıyordum bir ara iyi coştuydum Cidden niye vermedilerse
Ben 2gundur yokum canim polemiğe girdimde bilerek ve isteyerek
Güzel menüSabah 8.30
Ballı limonlu ılık su
Saat 10.30
Peynir zeytin yumurta 2 gilisini
Saat 14.00
1 bardak süt bir muz 3 yk yulaf + 1 tatlı kaşığı chia tohumu
Saat 17.00
Bir tabak yeşillik salatasi +1 kase sebze çorbası + 4 tanecik köfte yiyecegim simdi
3 lt su
2 hibuskus 1 sade soda içildi
Nasıl oldun?Offf disim çok fena kızlar ya Yanağım sisti sabah olsada dişçiye gitsem
Güzel menü28aralik pazartesi
Sabah 09.00
2dilim ekmek,1yumurta,1dilim peynir,7zeytin,
Turk kahvesi,2bitter
Ogle 13.00
1kase keten tohumlu yogurt
1nescafe
Aksam 18.30
1tabak firinda karnibahar,1kase yogurt
3litre suZipzip-
Güzel menüBugünkü menüm
07.00 2 buyuk bardak limonlu su Şekersiz türk kahvesi
Kahvaltı 09.00
Öğle yemeği 13.00
Ara öğün 1 tane sekersiz türk kahvesi 1 çk hindistan cevizi yağı ile yaptım
Akşam yemeği 18.00 ,
4 litre su
2 fincan yesil çay
Güzel menüMenüm kızlar
Sabah
Biraz omlet
4 zeytin
3 dilim peynir
Bi lokma tahin pekmez
Çeyrek krep
Aksam
6 kaşık tazefasulye
1 parca tavuk
2 ks pilav
Salata
Ayran
2.5 lt su
Adımları birazdan atarım
28/12/2020
Sabah (09.30)
-2 dilim tam buğday ekmeği
-2 poşe yumurta
-1 dilim peynir
-5 zeytin
-Maydanoz,dereotu
Ara (12.00)
-1 portakal
-5 çiğ badem
Öğle (14.00)
-1 tabak yeşil mercimek yemeği
-2 kaşık bulgur pilavı
-Havuç/turp salata
Ara (17.30)
-2 mandalina
-1 avuç kabak çekirdeği
Akşam (19.30)
-Fırında pişmiş 4-5 parça mücver
-1 kase pancarlı yoğurt
-Havuç/turp salata
2 litre suZipzip-
İyi Akşamlar Canlar
28 Aralık Menü Bildirimi
11.00 2 bardak limonlu su
11.30 1 yumurta, 1 domates, 1 kk kadar peynir, 4-5 adet kıl biber, 3 zeytin, 5 ceviz, 2 kuru kayısı
18.30
( Dün yemekleri fazla yapmışım. Bugün yeniden yemek yapmadım. )
6 yk et sote, 3 kaşık karnıbahar, 2 kase yoğurt (canım çekti nedense) , 2 dilim ayva
3 litre su
Ben de Moda sahilde yürüyorum bir sütlü tatlı olsada yemesem
Şimdi yasak saati gelince taksiye binip dönmem gerekecek çok kötü oluyor bu yasaklar
Disardan okuyup yazamamak sinir ediyo beniiyi heyecan olmuştur.
O ara bende yönetimden teklif bekliyordum, buralara hep el atacam dedim durdum ondan vermediler galiba banaNe egleniyorduk be, ben de arada söylüyorum ama bana da vermiyorlar
Geçmiş olsun canım. Nar suyu ile gargara yap. Mevsimi ve degil ama taze salatalık da koyabilirsin 10 dk.Offf disim çok fena kızlar ya Yanağım sisti sabah olsada dişçiye gitsem
Saol canimÇok geçmiş olsun canım
Tesekur ederimGecmis olsun canim
Ay hiç sorma ya allahtan dis hastanesi yakında bebeği goturmicemGeçmiş olsun helede bu dönemde gitsen bi dertgitmesen olmaz
Ah çok sağol kuzum deneyeyim hemen çok fena ya ağrı kesicide ise yaramiyorYok canım zaten sevmiyorum ki kokusu tadi farklı geliyo bana asla ağzımı sürmem
Canımsın teşekkür ederim ki
Hepimiz için güzel bi sene olsun
Maşallahkaç yaşındaydın ki sen
Sen böyle yazınca benim diş sızladı birden hamilelik zamanında o kadar diş ağrısı cektim ölüyodum resmen soğan olmasaydi dr verdiği antibiyotik falan yine kullan gün içinde veya gece soğanı haşla sonra ezip ağrıyan dişinin üzerine sar komple ağzını açma rahatsız etmiyo ben is yaparken katardim 2 gun sürmeden geçmişti yüzümde inmişti sürekli yaparım
Saol canım ❤Çok geçmiş olsun canım
Harikasın kuzum
Ayni vallaha canım ya çok fena ağrısıGüzel menü
Nasıl oldun?
Güzel menü
Güzel menü
'
Kader diyemezsin sen kendin ettinDisardan okuyup yazamamak sinir ediyo beni
Offf yaa onlar girince ben de özendim, özel af falan yok muTamam kilolarinizi alalim yarin sabah
Göbek adım azim olsa olurmuş valla o zamanlar. Allah'ım ne engeller çıkıyordu sürekli, en son bu kadro sınavını kazandım, bana dediler ki evraginiz uygun değil onu değiştirin hem de hemen bugün, Ankara'dan Aydın'a evrak aynı günde nasıl yetişsin. O gün stresten gözüm kanamıştı (kanlanma değil bildiğin göz beyazım kanama yapmıştı). Yine de Rabbime şükür her şey yoluna girdi sonunda.Ooovv bayagi oynuyomus
Şimdi ben bunun ekran resmini alip telefonuma duvar resmi mi yapsam. Acayip motive edici bi yazi olmuş çünkü
Canım bende yedekle gezdim bugün, 2 telefon kullandım, dün kullanmamıştım adımlarım boşa gitmişti.Zipzip-
Kaptanim ben oğlan dersteyken eşimin telden saydım adımı öncesinide kendi telimden sorun olur mu
Boşver canım ya ne yürümesi, sohbet güzel. Bak ben de burdayım5 li adim yarismasindan cekilsem mi konusmaktan yürümüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?