Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tamam
Havanın güzel olduğu bir gün
İstanbul dengesiz
Dışarda yürümek daha güzel ama işte hayat eve sığıyor mecbur napalim
Sudişcim Bursa' nin çok farkı yok İstanbul'dan anı anını tutmuyor. Şu hayatı tembellik dışında bir ben eve siğdiramadim ....

Kavrulmus olunca su mu tutuyomuş bir günde zararima olacak yeni bir şey öğrenmesem

Iyi akşamlar kızlar
Bugünkü menum
Sabah 07.00 büyük su bardağı limonlu su Şekersiz türk kahvesi
Kahvaltı 09.00 1 tane haşlanmış yumurta Yeşillik domates salatalık 2 dilim kepek ekmeği 3 yemek kaşığı lor 5 zeytin 1 tane közleme biber

Öğlen 13.30 7 yemek kaşığı etli türlü yemeği
3 yemek kaşığı pilav 1 kase salata yağsız tuzsuz

15.30 1 bardak kefir 3 tane kuru kayısı 1 tane ceviz

Akşam 18.30 3 tane yaprak sarma 7 yemek kaşığı yumurtalı kabak 1 kase yogurt

20.00 1 bardak sekersiz çay 1 avuç sarı leblebi
4 litre su
N Nidsalii

Eklentiler

• Screenshot_20201229-203323_Samsung Health.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 25
Yok canım,hiç kalori hesabı yapmıyorum. Normal beslendiğim gibi besleniyorum sadece her gün ay çekirdeği ya da kabak çekirdeği ekledim listeye çinko içeriyor diye.Bi de sabahki ara öğün yanına da çiğ kuruyemiş.Kaliteli yağ olduğundan ve miktarı makul oldıgundan kolesterol yapmayacaktır ama kilo vermemi etkiler mi bilmem.Korumadayım ama yarım kilo falan versem şikayet etmem ay çekirdeği tuzsuzdu bu arada ama tartı öncesi gün dikkat etmekte fayda var haklısın

Sudişcim Bursa' nin çok farkı yok İstanbul'dan anı anını tutmuyor. Şu hayatı tembellik dışında bir ben eve siğdiramadim ....
Hocam burcunu söyle ben sana çare bulacam

İkizler olabilir terazi de olabilir tahminim

Aceba ne

Bir boğa verdiği sözü asla unutmaz Premium pro dan daha mı yüksek? Hangisi en yüksekse basacam parayı alacam Keşke çıksa pek umudum yok ama...

Haticem akşam yemeği anlamadım ama diğer öğünler çok güzel.

Akşama 1 porsiyon pilav mı diye düşünmüştüm ama emin de değilim.

Bir boğa verdiği sözü asla unutmaz Premium pro dan daha mı yüksek? Hangisi en yüksekse basacam parayı alacam Keşke çıksa pek umudum yok ama...
Neyse yılbaşına az kaldı zaten
Doğru ya boğa nin en pis huyu
Söz vermez verince de mutlaka tutar

T timesinfinity canım spor işlerini biliyorsun herhalde.Ben 6 haftadır diyetteyim. 170 cm boy 86,7 kg im. Kondüsyon bisikleti ile spor yapıyorum. Nasıl yapayım? Kaç günde bir kaç saat?
Canım spor konusunda bir eğitimim yok ama okumuşluğum çok,ben biraz meraklı bir insanımdır da
Kondisyon bisikleti bir tür kardiyo aleti,yağ yaktırır.Lesli gibi bölgesel olarak kasları etkilemiyor yani,görece zararsız.Ben olsam 2 gün üstüste yapıp sonra 1 gün ara verirdim.Haftada 3 gün yapman ideal ama kendini iyi hissettiğinde 4 de makul.Maksimum 1 saat de yeterli diye düşünüyorum. Ayrıca sporla vücuttan attığın minerali yerine koymak icin de düzenli olarak maden suyu içip diyetine çiğ kuruyemişler eklersen faydası olacaktır.

(Kondisyon bisikleti,eliptik bisiklet ,yürüyüş bandı vs tüm vucudu aynı anda calıstırdıgından ve kasları cok zorlamadıgından her gün de yapılabilir ama yine de 1-2 gün ara vermek iyidir.Leslie (bölgesel zorlayan türü ) ya da bölgesel hareketler,ağırlık kaldırma vs ise kasları zorlayıp yırttıgından ertesi gün dinlenilmelidir.Misal bugün bölgesel yapıldıysa ertesi gün sadece normal yürüyüş yapılabilir)

Son düzenleme:
Canim kavrulmuş olanlar trans yağ içerdikleri için çiğ fındık badem ve ceviz gibi olmuyor
Ondan ödem olayı
Hele yer fıstığı glikojen depolarini acaip doldurup şisirir
Senin menulerin çok güzel ya baktıkça doyuyorum
Yanında olup birlikte yiyesim var o derece
Free sin canım tartı öncesi hariç ye olsun

Hmmm çiğ kabak çekirdeği de çok çirkin bişi yaaa,neyse tek kaçamağım bunlar olsun napalim ama trans yağ dedin yaa,her gün yiyince sağlık açısından sıkıntı yaratır mı acaba annem açısından merak ettim.2 günde 1 mi yesek hoca da her seyi her gün beklemeyin demişti zaten.
Sağol canımmm,diyetisyenle 1 yıl beslenince menüyü dolu dolu cıkarıom,beklerim yani.Gel beraber yiyek

Yok canım korkma senin için vermeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…