- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Nasil yaniIzin vermezsem ne olacak giremezsin
Senin kıymetini kim anlamıyor leynnn.
Sudişcim Bursa' nin çok farkı yok İstanbul'dan anı anını tutmuyor. Şu hayatı tembellik dışında bir ben eve siğdiramadim ....Tamam
Havanın güzel olduğu bir gün
İstanbul dengesiz
Dışarda yürümek daha güzel ama işte hayat eve sığıyor mecbur napalim
Denetci kaptan yetkimi kullanirimNasil yani
Kavrulmus olunca su mu tutuyomuş bir günde zararima olacak yeni bir şey öğrenmesemKorumada sin ya bu ay canım.
Kalori hesabı yaptın mı?
Koruma için ben beğendim
Ay çekirdeği kavrulmuş olduğu için su tutar sadece yarın tartı olmadığı için sorun olmaz.
Tartıdan bir gün önce dikkat edersen ödem filan kalmaz
Denetci kaptan yetkimi kullanirim
Yok canım,hiç kalori hesabı yapmıyorum. Normal beslendiğim gibi besleniyorum sadece her gün ay çekirdeği ya da kabak çekirdeği ekledim listeye çinko içeriyor diye.Bi de sabahki ara öğün yanına da çiğ kuruyemiş.Kaliteli yağ olduğundan ve miktarı makul oldıgundan kolesterol yapmayacaktır ama kilo vermemi etkiler mi bilmem.Korumadayım ama yarım kilo falan versem şikayet etmemKorumada sin ya bu ay canım.
Kalori hesabı yaptın mı?
Koruma için ben beğendim
Ay çekirdeği kavrulmuş olduğu için su tutar sadece yarın tartı olmadığı için sorun olmaz.
Tartıdan bir gün önce dikkat edersen ödem filan kalmaz
Hocam burcunu söyle ben sana çare bulacamSudişcim Bursa' nin çok farkı yok İstanbul'dan anı anını tutmuyor. Şu hayatı tembellik dışında bir ben eve siğdiramadim ....
Bir boğa verdiği sözü asla unutmazHadi ya çıksa da pro olsak boğam
Çıkınca sözünü unutma
Mesajı kaydedeyim de unutursan gösteririm.
50 bin rekoru olmasa denerdim
Rekor manyak bir şey insanın kirdikca kirası geliyor
Kendi rekorlarımi kırdim şükür
Nirvana da bıraktım zaten 41 bin manalı manalıo bana yeter
Haticem akşam yemeği anlamadım ama diğer öğünler çok güzel.Iyi akşamlar kızlar
Bugünkü menum
Sabah 07.00 büyük su bardağı limonlu su Şekersiz türk kahvesi
Kahvaltı 09.00 1 tane haşlanmış yumurta Yeşillik domates salatalık 2 dilim kepek ekmeği 3 yemek kaşığı lor 5 zeytin 1 tane közleme biber
Öğlen 13.30 7 yemek kaşığı etli türlü yemeği
3 yemek kaşığı pilav 1 kase salata yağsız tuzsuz
15.30 1 bardak kefir 3 tane kuru kayısı 1 tane ceviz
Akşam 18.30 1 3 tane yaprak sarmp 1pp
Neyse yılbaşına az kaldı zatenBir boğa verdiği sözü asla unutmazPremium pro dan daha mı yüksek? Hangisi en yüksekse basacam parayı alacam Keşke çıksa pek umudum yok ama...
Yok canım yanlış oldu duzelltimHaticem akşam yemeği anlamadım ama diğer öğünler çok güzel.
Akşama 1 porsiyon pilav mı diye düşünmüştüm ama emin de değilim.
Bilemediiiin hem burcum hem de yükselenim koç canımHocam burcunu söyle ben sana çare bulacam
İkizler olabilir terazi de olabilir tahminim
Aceba ne
Canım spor konusunda bir eğitimim yok ama okumuşluğum çok,ben biraz meraklı bir insanımdır daT timesinfinity canım spor işlerini biliyorsun herhalde.Ben 6 haftadır diyetteyim. 170 cm boy 86,7 kg im. Kondüsyon bisikleti ile spor yapıyorum. Nasıl yapayım? Kaç günde bir kaç saat?
Canim kavrulmuş olanlar trans yağ içerdikleri için çiğ fındık badem ve ceviz gibi olmuyorYok canım,hiç kalori hesabı yapmıyorum. Normal beslendiğim gibi besleniyorum sadece her gün ay çekirdeği ya da kabak çekirdeği ekledim listeye çinko içeriyor diye.Bi de sabahki ara öğün yanına da çiğ kuruyemiş.Kaliteli yağ olduğundan ve miktarı makul oldıgundan kolesterol yapmayacaktır ama kilo vermemi etkiler mi bilmem.Korumadayım ama yarım kilo falan versem şikayet etmemay çekirdeği tuzsuzdu bu arada ama tartı öncesi gün dikkat etmekte fayda var haklısın
Hadi ya koçBilemediiiin hem burcum hem de yükselenim koç canımeşime göre de keçi burcuymuşum
Telefonun başında çaresiz bekliyorum
Çaremi
Hmmm çiğ kabak çekirdeği de çok çirkin bişi yaaa,neyse tek kaçamağım bunlar olsun napalimCanim kavrulmuş olanlar trans yağ içerdikleri için çiğ fındık badem ve ceviz gibi olmuyor
Ondan ödem olayı
Hele yer fıstığı glikojen depolarini acaip doldurup şisirir
Senin menulerin çok güzel ya baktıkça doyuyorum
Yanında olup birlikte yiyesim var o derece
Free sin canım tartı öncesi hariç ye olsun
Yok canım korkma senin için vermeyeceğimAfiyet olsun taşınma çooook zor iş zaten spor yapmış sayılırsın bence sonrasında da 2 gün yat ben mahvoldum kardeşime yardım etmiştim de
Valla çok güzel açıklamışsın ben ikna oldum son zamanlarda kendim için konuşuyorum fazla yapınca bacağımda atma tarzı bişey oluyordu azaltınca yani normal yapınca sıkıntı olmuyor eline sağlık
Güzel menü afiyet olsun
Menü spor yine güzelZeynolin44 canım benim sen yine fazla vermiş olacaksın ama ya nasıl yakalayacak bu uşak seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?