Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Arada olur canım anlaşmazlıklar, çok kalabalığız elbet yaşanır böyle şeyler. Üzme kendini, ufak tefek şeyler bunlar.

Evet adımlar geldi
Bugün biraz az oldu canım boğalarim
Kusuruma bakmayın
Size layık olmak için regl e rağmen regl in baş ağrısini karın ağrısını bahane etmeden canımı disime takip 2020 nin son adım Challenge ine adımızi altın harflerle yazdırmak için elimden geleni yaptım
Bana eşlik ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim
Felicio
asliogretmen
sonngulen
PAPATYAM
enerji_kusagi

Adımımı size ithaf ediyorum
3 günde 100.000 hedefini tutturdum hepsi siz güzel boğa ekibim sayesinde oldu.

Desteğiniz için ayrı ayrı teşekkür ederim

Hay maşaallah Sudem ❤ sen oldukça sırtımız yere gelmez evelallah. Kusura bakma bende son 40 dakikayı can sıkıntısıyla stresle geçirdim. Sporda kaynadı araya menüde. Hemen çekeyim yazayım atayım

Zipzip- Felicio N Nidsalii iyi geceler.
Ben bu takıma dahil oldugumdan beri surekli uzerimde bir sorumluluk vardi ve bu beni cok motive ediyordu. Halada ediyor gum icinde kacamak tarzi bisey yemek istesem bile aksam bunu yazdigimda tepkiyle karsilasmamak icin bile yemiyorum. Yarismalar bazen yorucu oluyor. İlk baslarda oldugu gibi menulerimi ve sporumu yazmak kendi kendime yapabildigim sporlari yapmak istiyorum. Bazi arkadaslar gelip hemen vazgeciyorlar giderkende snki bizim motivasyonumuzu dusuruyorlar gibi geliyor yada ben oyle hissediyorum. Ben bi sure yarislara dahil olmak istemiyorum. Baslarda oldugu gibi yani menuleri yazdigimda olmus yada olmamis , miktari ne kadar yemem gerektigi hakkinda bilgi almak istiyorum
Kendimi o sekilde daha iyi hissesiyorum. Simdiden tesekkurler.

Süpersin canım

Hay maşaallah Sudem ❤ sen oldukça sırtımız yere gelmez evelallah. Kusura bakma bende son 40 dakikayı can sıkıntısıyla stresle geçirdim. Sporda kaynadı araya menüde. Hemen çekeyim yazayım atayım
Canim boğam sen hepimizin rekorunu kırdin
Biz daha ne rekorlar kırarız
Guiness rekorları kitabına bile gireriz evellalah
Bir kadın hele bir boğa yeter ki yapmak istesin olmayanı oldurur Allah'ın izniyle
Başarı tesadüf değil alışkanlık tır bebeğim
Takıl boğana hayatını yaşa

Tebrik ediyorum canım, azmettin başardın. Koyduğun hedefe durmadan yürüdün. Sayende bu iki günde ben çok eğlendim, siz neler olduğunu biliyorsunuz :)) Ben de grup arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ve hepiciğini öpüyorum.

Tabi ki bunlar tamamen tercih meselesi motivasyonu kaybetmeyelim yeter spor listesinede yazmayım mı

Cansın sen Yarışmadan değil canım ben buraya geldiğimden beri sayısız yarışma yaptık kendimizi çokta zorladık hiç birinde böyle birşey olmamıştı hep çok eğlendik gidenler motivasyonu düşürüyor ki toplamamız lazım o motivasyonu Adım challenge na ben seni ekledim motivasyonumuz artsın diye olay çok başka bir hal aldı Kusura bakma İncicim

Sağol canım Songül um
Sen bize uğur getirdin
Seninle yan yana gelip sırt sırta vermek acaip motive ediyor insanı
Songül ile Songül- en 2020 nin son güleni olduk sayende
İyi ki bizim Songül umuz sun

Sağol canım Songül um
Sen bize uğur getirdin
Seninle yan yana gelip sırt sırta vermek acaip motive ediyor insanı
Songül ile Songül- en 2020 nin son güleni olduk sayende
İyi ki bizim Songül umuz sun
Bu yeni isim iyi gelir demiştim ben

sizlerde cansiniz canimm hepinizi cok seviyorum onemli degil canim inan sen istedin diye katildim bende. Zaten kaptanimizn yaptigi bir yaris var az da olsa onun icin bile adim atmaya calisiyordum. Birde sen takipteyim diyince daha dikkatli olmaya calisiyorum. Ama bu hafta benim icin de biraz karisik geciyor ablam baska ilceye gidiyor 3 gun onlayim ama yine de diyetimden vazgecmiyorum spor yapamiyorum ama surekli tasinma isleri hic durmuyoruz o yuzden belki bu hafta iyibbir sonuc alamam ama onumuzdeki hafta tekrardan kaldigim yerden devam edicem sana sözüm var ama biraz uzayacak gibi sende kusura bakma

Tabi ki bunlar tamamen tercih meselesi motivasyonu kaybetmeyelim yeter spor listesinede yazmayım mı
Yok canim onu yazabilirsin kaptanlarin duzenledigi yarislar haric diger olaylara karismak istemiyorum canim. Benim icin sizlerin dedigi önemli

Canım sakın bırakma olur mu çok teşekkür ederim sözünü hiç unutma ben seni takibe devam ediyorum menülerine bakıyorum hep Hepimiz ortak amaç için buradayız Birlikten kuvvet doğar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…