- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
İnşallah biz de iyi insanlarla karşılaşırız bu konuda çok somurgen bir sistem mi diyeyim oluşum mu diyeyim bilmm çok fahiş fiyatlar duyuyorumCok şükür
Egitim aldığımız hocamizin evlere de gittigini öğrendik hemen rica ettik
Ama gerçekten paraci bir insan degil
Sıkıntıda olduğumuzda yardimci oldu hatta uzaktan destek vermeyi bile teklif etti para almamak icin
Oglumun sansina
Rabbim sifa vesilesini gösterdi diye düşünüyoruz insallah
Allah razıolsun canim ❤❤
Ne içinKızlar haftaya kadar bekleyemedim spor hocasıyla konuşmaya geldim merakla bekliyorum
Bileğim için artık çok geç ama iyi dileklerin için teşekkür ederimEtiketi konu oralardan başladı diye yaptım, çoğunu genel yazmaya çalıştım çünkü ayrıca da bir stres vardı ortalıkta. Doğrusu alındığım kısmı; aramızda bir kaç kez 100 bin adım esprisi dönmüştü, onu ciddi sanıp kasıtlı öyle yazdığını düşündüm. Ki baksana sen görmemişsin bileGerçekten çok talihsiz olmuş. 100 muhabbeti denk gelmese yazmayacaktım bile. Keşke şu İsveçli bilim insanları zamanı geri almayı da bulsaydı ☺
Hem o zaman bileğinin iyi olduğu zamanlara kadar gidebilirdik
En iyisini yaptın canımKızlar haftaya kadar bekleyemedim spor hocasıyla konuşmaya geldim merakla bekliyorum
Yapacağı sporları kararlaştırmak için uzman birine sormak istediNe için
Estağfurullah canımSizin gibi kıymet bilen dostlarımın olması mükemmel
Hatice canım gittin mi diyetisyene??Kızlar haftaya kadar bekleyemedim spor hocasıyla konuşmaya geldim merakla bekliyorum
TeşekkürlerYapacağı sporları kararlaştırmak için uzman birine sormak istedi
Güle güle kullan canımTartım geldi kızlar
Ne gün başlıyoruz tatlım?Yeni Yıl Kampı Listesi
Merhaba Canlar
Sizler için hazırladığım 7 günlük kamp listesi ektedir. Bizleri başarıya götürecek nokta öncelikle bizim kararlılığımızdır. Kamp menüsünü katılanlar miktarları kendine göre ayarlayabilir. Bu listeyi yapmak isteyenler bireysel olarak yapacağız. Bu sefer biraz free takılalım diyorum. İstediğiniz zaman başlayabilirsiniz. Yine de takip isterseniz beni etiketleyebilirsiniz. Liste boyunca en az 1 saatlik istediğiniz bir sporu yaparsanız kilo vermenizi çok daha fazla hızlandıracaktır. Hali hazırda menülerde bulunan malzemelerin değişimi şöyle olabilir (yulaf yerine :keten tohumu veya küçük bir dilim ekmek
karabuğday ve maş fasulyesi yerine: bulgur, nohut, yeşil mercimek, barbunya vs olabilir meyve değişimi kış meyvelerinden elma mandalina vs kullanabilirsiniz )
Zipzip- @PAPATYAM asysss @Tesnim1989 @missadangel @madamhd @Yenidenyapabilirim @sleepy angel Kirmizi pabuc D Dileksnr @icell_84 @Zeynolin44 @incibilal asliogretmen birbeste @selensu82 @Kahvesel @Eliff Eylull @sudem34 @Nidsalii @sonngulen @Migi_magid11 @birazhuzurdu2008 @Sevincoz Cordelia @Sevgi22884550 @Tutku44 @Elhan @enerji_kusagi @Saricivcivcikcik
Sağlıklı güzel kilolarda kullan. Hep istediğin kilo çık.Tartım geldi kızlar
Süpersin. Çok güzel enerji ve azim veriyorsun.Kızlar haftaya kadar bekleyemedim spor hocasıyla konuşmaya geldim merakla bekliyorum
Güle güle kullanTartım geldi kızlar
Ne güzel bir dilekte bulunmuşsun öyle...Sağlıklı güzel kilolarda kullan. Hep istediğin kilo çık.
Yüzündeki güller hiç solmasın inşallah canımCanımsınnnYüzümde güller açtırdın. Dikkat et canım kendine, çok yüklenme e mi? Sen bize pardon bana lazımsın
Canım emeklerin için çok teşekkür ederimmmmmn aşağı yukarı uyacağım inşallah bu kampa toplu kamplar heyecanlı olur sanırımYeni Yıl Kampı Listesi
Merhaba Canlar
Sizler için hazırladığım 7 günlük kamp listesi ektedir. Bizleri başarıya götürecek nokta öncelikle bizim kararlılığımızdır. Kamp menüsünü katılanlar miktarları kendine göre ayarlayabilir. Bu listeyi yapmak isteyenler bireysel olarak yapacağız. Bu sefer biraz free takılalım diyorum. İstediğiniz zaman başlayabilirsiniz. Yine de takip isterseniz beni etiketleyebilirsiniz. Liste boyunca en az 1 saatlik istediğiniz bir sporu yaparsanız kilo vermenizi çok daha fazla hızlandıracaktır. Hali hazırda menülerde bulunan malzemelerin değişimi şöyle olabilir (yulaf yerine :keten tohumu veya küçük bir dilim ekmek
karabuğday ve maş fasulyesi yerine: bulgur, nohut, yeşil mercimek, barbunya vs olabilir meyve değişimi kış meyvelerinden elma mandalina vs kullanabilirsiniz )
Zipzip- @PAPATYAM asysss @Tesnim1989 @missadangel @madamhd @Yenidenyapabilirim @sleepy angel Kirmizi pabuc D Dileksnr @icell_84 @Zeynolin44 @incibilal asliogretmen birbeste @selensu82 @Kahvesel @Eliff Eylull @sudem34 @Nidsalii @sonngulen @Migi_magid11 @birazhuzurdu2008 @Sevincoz Cordelia @Sevgi22884550 @Tutku44 @Elhan @enerji_kusagi @Saricivcivcikcik
Gözünaydın hedefini en kısa sürede üzerinde görürsün inşallah canımTartım geldi kızlar
Sagol canım eline saglık .buna pazartesımı başlıcaz nasıl olacak yoksa yarından itibaren mi başlamak uygun olur.Yeni Yıl Kampı Listesi
Merhaba Canlar
Masallah 4 günde 1.9 cok iyi. Kg. Çok muydu o arkadaşın ya da diyete ilk başlaması mı idi canim. İkiside degilse daha harika bu sonuçCanım aslında menü güzel uygulanabilir. Bu listeyi aldığım arkadaş yaptığı hafta 1.9 kilo vermişti ve sadece 4 gün yapmıştı. Gel gör ki ben bu sabah bi tartılıyım dedim tartılmaz olaydımsadece 100gr eksiyim. Ama 3 gündür dolunay var ve dolunayda ekstra ödem olurmuş kilo vermek zorlaşırmış vs gibi etkileri varmış bu yüzden de etkilerini azaltmak için oruç tutmak önerilirmiş. Bugün dolunayın son günü. İnşallah dolunaydandır diyorum ve cumaya güzel bir eksi görecem diye evrene mesaj gönderiyorum
4 ocak canımSagol canım eline saglık .buna pazartesımı başlıcaz nasıl olacak yoksa yarından itibaren mi başlamak uygun olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?