Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnşallah biz de iyi insanlarla karşılaşırız bu konuda çok somurgen bir sistem mi diyeyim oluşum mu diyeyim bilmm çok fahiş fiyatlar duyuyorum

Bileğim için artık çok geç ama iyi dileklerin için teşekkür ederim
Forum çok kalabalık ve canlı,o yüzden her yazılanı takip etmiyorum.Aranızda dönen espriden haberim olmadığı gibi laf sokma amacım da yoktu.Neyse yanlış anlamının çözülmesine sevindim.Umarım bundan snrası takım olarak keyifli olur herkes açısından.

Ne gün başlıyoruz tatlım?

Canımsınnn Yüzümde güller açtırdın. Dikkat et canım kendine, çok yüklenme e mi? Sen bize pardon bana lazımsın
Yüzündeki güller hiç solmasın inşallah canım tamam canim yarın bitiş inşallah sende bize lazımsın
Canım emeklerin için çok teşekkür ederimmmmmn aşağı yukarı uyacağım inşallah bu kampa toplu kamplar heyecanlı olur sanırım benim ilk kampım sizlerle
Tartım geldi kızlar
Gözünaydın hedefini en kısa sürede üzerinde görürsün inşallah canım

Sagol canım eline saglık .buna pazartesımı başlıcaz nasıl olacak yoksa yarından itibaren mi başlamak uygun olur.

Masallah 4 günde 1.9 cok iyi. Kg. Çok muydu o arkadaşın ya da diyete ilk başlaması mı idi canim. İkiside degilse daha harika bu sonuç
Orucumda tam zamanina denk geldi desene dolunayida mi hesaba katacaz yaaa her seyde bize karşı hersey... ne zaman bitecekmis peki. Tarti günü ödemsiz olalım da yeter artik :) 100 gr.a uzulme canim sen kacamak yapmadiysan gönlün ferah olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…