naz sen ne kadar sürede verdin kilolarını sürekli dikkat edebiliyrmusun
hoşgeldin nevracığım . Biz iyiyiz ayyyy çok güzel canım . Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım .
nevracım hoşgeldin inşallah sagsaglim bebişini kucagına alırsın tatlım.Allah isteyen herkese versin. inşallah rahat bi hamilelik geçirirsin tatlım.keyfini çıkar bugünlerin opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım hadi gözün aydın allahım tamamına erdirsin sağlıkla inşallah.
....
nevracımmm
ayyyy ne güzel canım kalp atışlarını duydun demekhihoyyyt...Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..
hayırdır kız bişeylermi varrton balığı kokuyo burnuma cokacimcoook
gittim geldim cnmaha aha aha aha gel bacım gel akalım gecelere alemlere kopalım biz senle her gece her geceeeeeee :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
hoşçakal zilan.
sen nereye bakiiimmmm :1ninca:
aşeriyonmu nen noliiiiiiiiii
heee sen üç çocuklu bir ev karısıseeennn biz hem eve hem işe hem çocuğa yetişelim burayıda boşlamayalım bunlar mazaret değil hanımmmm hanımmmmm sempatiksalakcinni
ne demek lak ne demek lak
çocukta yaparım kariyerde
topiğemede yazarım işimide yaparım sen beni sanıyon applaaaaaaaaaa :kedi:
bende sana ve burdaki tüm arkadaşlara katılımlarından dolayı teşekkür eder yanacıklarından öpereeeeeeeeemmmmmmmm
her ne kadar cevap yazmayanlar olsada kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
SEVORUMMM SİZİİİİİİİİ opuyorumnanaktan
günaydın kıslar,opuyorumnanaktan
nasılsınız?
ben şükür iyiyim..
dün kalp atışlarını duydum bebişin çok mutluyum
Allahım isteyen herkese versin benimkini de tamamına erdirsin inşallah...
geçmiş olsun canım dikkat et kendine :teselli:Günaydın kızlarcığım, ben tekrar iş başı yaptım ama ölüyorum soğuk algınlığından yemin ederim adım atmaya mecalim yok, ağzımın tadı asla yok, bademciklerim şişmiş yutkunurken zorluyor beni, ağzım açık geziyorum nefes almak için zira burnumda tıkalı, ben ayvalıkta havuza girdimde eyvahedigeldismile ısıtmalı havuzdu ama çıkınca duş alıp yürüyüşe çıkmıştım deniz kenarında deniz kabugu falan topladım o ara esiyordu :kedi: annem doğru söylüyor ya ben hiç akıllanmıyorum :1no2: allahtan zaatüre olmadım bir an önce geçsin inşallah ama ben ciddi çarpıldım eminim 2 haftadan önce geçmeyecek, işyerine kabuk tarçınla adaçayı getirdim şimdi onu içiyorum, 2 mandalina-1 nar'ım var öğlen onuda yerim inşallah boğazımdanda birşey geçmiyor, işyerindede izin alamıyoruz biliyorsunuz personel müdürü insan olmayan biri olduğundan bilmiyorumkismile çok özledim sizleri, 2 yeni arkadaş gelmiş sanırım hoşgelmişler a.s.
dırın dırın bilmiyorumkismile insanı strese sokar bunlarnazcım ellerine saglık canım tablo çok güzel olmuş inşallah hepimiz hedef kilolarımıza ulaşırız bayramda bende hemen hatırlatma yapayım bayrama 26 gün 15:36 dakika kaldı kızlarrrr delikafadulden
günaydın kızlar,muhabbetiniz bol olsun
benim felaket başım ağrıyo,sabahtan beri hapşırıp duruyorum,üstelik donuyorum,ufoyu yaktım içine düşecem nerdeyse,duştan sonra saçımı kurutup yatmayı bi türlü öğrenemedim,sanırım onun etkisi yavaş yavaş ortaya çıkıyo
bu arada gözdemim geçmiş olsun kuzuopuyorumnanaktan
aşeriyonmu nen noliiiiiiiiii
hayırdır kız bişeylermi varr
günaydın kıslar,opuyorumnanaktan
nasılsınız?
ben şükür iyiyim..
dün kalp atışlarını duydum bebişin çok mutluyum
Allahım isteyen herkese versin benimkini de tamamına erdirsin inşallah...
gittim geldim cnm
bu arada menün çok güzel hep böyle devam etmen dileğiyle kaydirigubbakcemile5
yok ben sürekli aşeririm böyle abuk subuk :roflol:
diyet aşermesi olsa gerek
ben hamile iken ilk ve son aşerdiğim tek şey neydi biliyinmi kııızzz
AYVAA
sanırım kızım o zamanlar daha bene sinyal yolluyordu ayvayı yedin anne diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: hemde ne ayva :roflol: :roflol:hoşgeldin o halde tekrar opuyorumnanaktan
canım menüler hep böyle buna benzer ben dikkat ediyorumda bakalım karşılığını alabilecekmiyim bu güne kadar aldım gerçi bundan sonrada byle gider umarım....
diyet aşermesi olsa gerek
ben hamile iken ilk ve son aşerdiğim tek şey neydi biliyinmi kııızzz
AYVAA
sanırım kızım o zamanlar daha bene sinyal yolluyordu ayvayı yedin anne diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
dünde ayva kokuyodu ,bak yine canım istedi :roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
dünde ayva kokuyodu ,bak yine canım istedi :roflol:
:roflol: :roflol: hemde ne ayva :roflol: :roflol:
kız sende meleğe yiyceklerden bahsetme yazıklmaz:
:roflol: :roflol: kız çok canın çekmesin yiyemessen mazallah biyerin şişer sonra :jeyyar:
sen adet oldunmu bakiimmm :1ninca: :1ninca:
anam bu kız benide yicek bu gidişle iştaha bak kesin aşeriyor
kızlar resim nasıl ekleniyor bilen varmı
varsa banada anlatırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?