Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım,güzel menü.Sadece kefirin yanında meyve de yesen iyi olabilirmiş die düşündüm.
Afiyet olsun canım.
Kahvaltı biraz az olmuş canım.Doğrusu tabağı hazırladım ama yiyemedim demişsin.Akşamki öğününü ise çok beğendim.Sebze+protein+süt ürünü hepsi var.Afiyet olsun.
Detoks mu yapıosun canım.Bana detoks menüsü gibi hafif geldi.afiyet olsun.

Evet canım haklısın iyi olurdu ama dışarda olduğum için böyle oldu artık teşekkür ederim

Bireysel derken anlamadım ki...yarış yapmıyoruz değil mi?
Ne zaman başlayacağımız da belli değil
Ben kampa katılıyorum bilgin olsun felliciocum.

Madamcim benim de selamimi soyleyiver kuzum. Evrene mesaj gonderecekmişsin de... Ablamin vaziyeti de aynıymış de ...

Evet yaa maalesef öyle oldu. Sağol

Senin adına sevi dim canım zayıf olacağım derken sağlığından da olmak var ..
Sana kocaman bir alkış hem diyetisyene gideceksin hem de spor için danıştın harika ilerliyorsun ❤❤❤
Evet canım sıkılaşmam ve sarkmamam icin sporu bol yapmam lazımmış
Ben bölgesel olarak biraz az yaptım karnım yumuşak kaldı
Afiyet olsun yarın tartı günün mü???
afiyet olsun suyu yazmamissin canım???
afiyet olsun
Afiyet olsun canım..
Evet canım,ben 89 kiloyum ama daha zayıf da olsam günlük 4 dilim esmer ekmek ideal diye biliyorum,o yüzden tüketiyorum.Sıfır karbonhidrat olayına karşıyım şahsen.Yorumun için teşekkürler
Ben de ekmeksiz yapamayanlardanim illa bir dilim olacak bütün yemeğim boyunca gıdım gıdım ekmeğimi yetiriyorum

Selam kızlar dişim ağrıyor yarin dr.gidecem iğne tansiyonumu düşürmesin diye sabah bozmam gereken oruvumu 20:00 de bozdum sağlık olsun

2 sb. Kırmızı pancar suyu ile açılışı yaptım. (Pancar ve su)
Sonra;
1 tabak karnabahar yemeği 1 tatli kaşığı yoğurt (süt ürünü yasak aslinda bugün)
1 dilim ekmek (cavdar)
Ara
Nescafe
1 avuç kuruyemiş
Su cok içtim saymadim
Zipzip-
Artik zor gidiyo kilolarim bu hafta bunu daha iyi anladim

Sağol. Demin su içerken dedim suyu yazmadım. Tahmin de edemiyorum şuan. Bugünlük gitti

Bireysel derken anlamadım ki...yarış yapmıyoruz değil mi?
Ne zaman başlayacağımız da belli değil
Ben kampa katılıyorum bilgin olsun felliciocum.
4 Ocakta bir grup başlıyoruz o gün bakarız sizden talep gelirse yarış şekline de çeviririz

Sağol. Tesadüf mü bilmem ama iki gündür stresliyim, regl aslında biliyorum sökmedi ama inş dolunaydır da biter
Ben de 3 gündür çok baş ağrısı çekiyorum ve dediğin gibi gerginim, regl falan da birkaç gün önce bitmişti. Bugün baş ağrısı tavan yaptı, inşallah dolunayla birlikte bitip gider.

Tamam canım eline emeğine sağlık
Benim için zaten 4 Ocak a ertelemistin
Çok güzel olacak

Yeni yıl a dikkat edelim yogaya
Sabırsızlıkla öncesi sonrası bekliyorum

Perşembe dikkat et tamam

Aynen
Aynen daha önce planladığımız gibi 4 ocakta yine harika bir kamp yapacağız birlikte

Kahvaltı yapmadın mı? Saatleri de yazabilirsen süper olur

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…