- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
Afiyet olsun canım,güzel menü.Sadece kefirin yanında meyve de yesen iyi olabilirmiş die düşündüm.Hayırlı akşamlar
Bugünkü menüm
Sabah 07.00 büyük su bardağı limonlu su Şekersiz tarçınlı türk kahvesi
Kahvaltı 09.00 2 tane haşlanmış yumurta Yeşillik domates salatalık 2 dilim çavdar ekmegi
Öğlen 13..00 6 yemek kaşığı sebze yemeği
3 yemek kaşığı erişte 1 bardak ayran
15.00 1 bardak kefir
18.30 7 tane balık sardalya 1 kase mercimek çorbası 1 tabak salata yağsız tuzsuz
21.00 1 sekersiz çay icerim 2 tane kuru kayısı yerim
3litre su
.
Afiyet olsun canım.
Kahvaltı biraz az olmuş canım.Doğrusu tabağı hazırladım ama yiyemedim demişsin.Akşamki öğününü ise çok beğendim.Sebze+protein+süt ürünü hepsi var.Afiyet olsun.Selam kızlar
Kahvaltı tabağımı haZırladım ama iştahım açılmamıştı, geri koydum maalesef.
kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, süt ve bir mandalina
Ara
Ceviz
akşam
1 tbk tavuk yemeği
Yoğurt, salata, çorba
1 dlm çavd. ekmeği
Yürüyüş : 15 dak
@Nidsalii
Detoks mu yapıosun canım.Bana detoks menüsü gibi hafif geldi.afiyet olsun.30 Aralık Çarşamba
Kahvaltı 09.30
1 küçük muz-1 b süt-20 çiğ badem
Ara 12.00
1 havuç ve salatalık - yeşilçay
Öğle 14.45
2 kepçe tarhana çorbası
Salata - yarım dilim ekmek
Ara 17.30
1 mandalina- yarım elma
1 çay b süt
Akşam 19.00
6 yk kalp kavurma
Salata - 3 lokma ekmek
Ara 21.00
Yoğurt kürü
30 dk leslie boosted
50 dk tempolu yürüyüş
Evet canım haklısın iyi olurdu ama dışarda olduğum için böyle oldu artık teşekkür ederimAfiyet olsun canım,güzel menü.Sadece kefirin yanında meyve de yesen iyi olabilirmiş die düşündüm.
Afiyet olsun canım.
Kahvaltı biraz az olmuş canım.Doğrusu tabağı hazırladım ama yiyemedim demişsin.Akşamki öğününü ise çok beğendim.Sebze+protein+süt ürünü hepsi var.Afiyet olsun.
Detoks mu yapıosun canım.Bana detoks menüsü gibi hafif geldi.afiyet olsun.
Bireysel derken anlamadım ki...yarış yapmıyoruz değil mi?Yeni Yıl Kampı Listesi
Merhaba Canlar
Sizler için hazırladığım 7 günlük kamp listesi ektedir. Bizleri başarıya götürecek nokta öncelikle bizim kararlılığımızdır. Kamp menüsünü katılanlar miktarları kendine göre ayarlayabilir. Bu listeyi yapmak isteyenler bireysel olarak yapacağız. Bu sefer biraz free takılalım diyorum. İstediğiniz zaman başlayabilirsiniz. Yine de takip isterseniz beni etiketleyebilirsiniz. Liste boyunca en az 1 saatlik istediğiniz bir sporu yaparsanız kilo vermenizi çok daha fazla hızlandıracaktır. Hali hazırda menülerde bulunan malzemelerin değişimi şöyle olabilir (yulaf yerine :keten tohumu veya küçük bir dilim ekmek
karabuğday ve maş fasulyesi yerine: bulgur, nohut, yeşil mercimek, barbunya vs olabilir meyve değişimi kış meyvelerinden elma mandalina vs kullanabilirsiniz )
Zipzip- @PAPATYAM asysss @Tesnim1989 @missadangel @madamhd @Yenidenyapabilirim @sleepy angel @Kirmizi pabuc D Dileksnr @icell_84 Zeynolin44 @incibilal @asliogretmen birbeste @selensu82 @Kahvesel @Eliff Eylull @sudem34 @Nidsalii sonngulen @Migi_magid11 @birazhuzurdu2008 @Sevincoz @Cordeliaa @Sevgi22884550 @Tutku44 Elhan @enerji_kusagi @Saricivcivcikcik
Madamcim benim de selamimi soyleyiver kuzum. Evrene mesaj gonderecekmişsin de... Ablamin vaziyeti de aynıymış de ...Canım aslında menü güzel uygulanabilir. Bu listeyi aldığım arkadaş yaptığı hafta 1.9 kilo vermişti ve sadece 4 gün yapmıştı. Gel gör ki ben bu sabah bi tartılıyım dedim tartılmaz olaydımsadece 100gr eksiyim. Ama 3 gündür dolunay var ve dolunayda ekstra ödem olurmuş kilo vermek zorlaşırmış vs gibi etkileri varmış bu yüzden de etkilerini azaltmak için oruç tutmak önerilirmiş. Bugün dolunayın son günü. İnşallah dolunaydandır diyorum ve cumaya güzel bir eksi görecem diye evrene mesaj gönderiyorum
Hayırlı olsun mavişTartım geldi kızlar
Evet yaa maalesef öyle oldu. SağolAfiyet olsun canım,güzel menü.Sadece kefirin yanında meyve de yesen iyi olabilirmiş die düşündüm.
Afiyet olsun canım.
Kahvaltı biraz az olmuş canım.Doğrusu tabağı hazırladım ama yiyemedim demişsin.Akşamki öğününü ise çok beğendim.Sebze+protein+süt ürünü hepsi var.Afiyet olsun.
Detoks mu yapıosun canım.Bana detoks menüsü gibi hafif geldi.afiyet olsun.
Haha inşallahHayırlı olsun maviş
Her çıktığında mutlu in aşağıya ...tartın tebessüm getirsin sana
Senin adına sevi dim canım zayıf olacağım derken sağlığından da olmak var ..
Gitmedim canım daha haftaya salı gününe verdi randevuyu
Güle güle kullan canım
Sağol canım
Valla kızlar yaptığım sporu adımları anlattım hocaya sagolsun çokta iyiydi ilgilendi
Zaten pek bisey de yapmiyomuşum
Böyle ilerlememi söyledi sadece yoğun yaptığım gün diger günü dinlenmemi söyledi neyseki motivem yükseldi tekrar bi kaldı diyetisyen haftaya onuda hallettim mi tamamdır
Ben bölgesel olarak biraz az yaptım karnım yumuşak kaldıEvet canım sıkılaşmam ve sarkmamam icin sporu bol yapmam lazımmış
Afiyet olsun yarın tartı günün mü???
afiyet olsunSelam kızlar
kahvaltı
Ara
Ceviz
akşam
1 tbk tavuk yemeği
Yoğurt, salata, çorba
1 dlm çavd. ekmeği
@Nidsalii
afiyet olsun30/12/2020
Sabah (08.30)
-Kaşarlı tost (ince 2 dilim tam buğday ekmeğine)
-1 haşlanmış yumurta
-4 zeytin
Öğle (12.45)
-1 kase ezogelin çorbası
-1 dilim ekmek
Akşam (18.00)
-3 köfte
-1 kase brokoli salatası
-1 dilim tam buğday ekmeği
Ara (19.30)
-1 küçük muz
-1 avuç karışık çiğ kuruyemiş
-1 büyük bardak kefir
1,5 litre su ama daha içerimZipzip-
İşte yürüymüşüm biraz ,boşa gitmesin die adım sayımı da yazmak istedim.
9224 adım @Nidsalii
Afiyet olsun canım..30 Aralık Çarşamba
Kahvaltı 09.30
1 küçük muz-1 b süt-20 çiğ badem
Ara 12.00
1 havuç ve salatalık - yeşilçay
Öğle 14.45
2 kepçe tarhana çorbası
Salata - yarım dilim ekmek
Ara 17.30
1 mandalina- yarım elma
1 çay b süt
Akşam 19.00
6 yk kalp kavurma
Salata - 3 lokma ekmek
Ara 21.00
Yoğurt kürü
30 dk leslie boosted
50 dk tempolu yürüyüş
Ben de ekmeksiz yapamayanlardanim illa bir dilim olacak bütün yemeğim boyunca gıdım gıdım ekmeğimi yetiriyorumEvet canım,ben 89 kiloyum ama daha zayıf da olsam günlük 4 dilim esmer ekmek ideal diye biliyorum,o yüzden tüketiyorum.Sıfır karbonhidrat olayına karşıyım şahsen.Yorumun için teşekkürler
Sana iyi gelmesine çok sevindim canım, inşallah işe de yarar. Her zaman desteğe varım elimden geldiğince.ay valla sözün cok mantikli geldi.
bos zaman etkinliği...
guzel fikir.böylece stres olmam.cok tsk ederim
Sağol. Demin su içerken dedim suyu yazmadım. Tahmin de edemiyorum şuan. Bugünlük gittiSenin adına sevi dim canım zayıf olacağım derken sağlığından da olmak var ..
Sana kocaman bir alkış hem diyetisyene gideceksin hem de spor için danıştın harika ilerliyorsun ❤❤❤
Ben bölgesel olarak biraz az yaptım karnım yumuşak kaldı
Afiyet olsun yarın tartı günün mü???
afiyet olsunsuyu yazmamissin canım???
afiyet olsun
Afiyet olsun canım..
Ben de ekmeksiz yapamayanlardanim illa bir dilim olacak bütün yemeğim boyunca gıdım gıdım ekmeğimi yetiriyorum
4 Ocakta bir grup başlıyoruz o gün bakarız sizden talep gelirse yarış şekline de çeviririzBireysel derken anlamadım ki...yarış yapmıyoruz değil mi?
Ne zaman başlayacağımız da belli değil
Ben kampa katılıyorum bilgin olsun felliciocum.
Ben de 3 gündür çok baş ağrısı çekiyorum ve dediğin gibi gerginim, regl falan da birkaç gün önce bitmişti. Bugün baş ağrısı tavan yaptı, inşallah dolunayla birlikte bitip gider.Sağol. Tesadüf mü bilmem ama iki gündür stresliyim, regl aslında biliyorum sökmedi ama inş dolunaydır da biter
Aynen daha önce planladığımız gibi 4 ocakta yine harika bir kamp yapacağız birlikteTamam canım eline emeğine sağlık
Benim için zaten 4 Ocak a ertelemistin
Çok güzel olacak
Yeni yıl a dikkat edelim yogaya
Sabırsızlıkla öncesi sonrası bekliyorum
Perşembe dikkat et tamam
Aynen
Aynen dolunaydandırBen de 3 gündür çok baş ağrısı çekiyorum ve dediğin gibi gerginim, regl falan da birkaç gün önce bitmişti. Bugün baş ağrısı tavan yaptı, inşallah dolunayla birlikte bitip gider.
Kahvaltı yapmadın mı? Saatleri de yazabilirsen süper olurSelam kızlar
kahvaltı
Ara
Ceviz
akşam
1 tbk tavuk yemeği
Yoğurt, salata, çorba
1 dlm çavd. ekmeği
@Nidsalii
Valla her neydense çıksın gitsin, dayanamayıp ilaç içtim artık.Aynen dolunaydandır
Çok geçmiş olsunSelam kızlar dişim ağrıyor yarin dr.gidecem iğne tansiyonumu düşürmesin diye sabah bozmam gereken oruvumu 20:00 de bozdum sağlık olsun
2 sb. Kırmızı pancar suyu ile açılışı yaptım. (Pancar ve su)
Sonra;
1 tabak karnabahar yemeği 1 tatli kaşığı yoğurt (süt ürünü yasak aslinda bugün)
1 dilim ekmek (cavdar)
Ara
Nescafe
1 avuç kuruyemiş
Su cok içtim saymadim
Zipzip-
Artik zor gidiyo kilolarim bu hafta bunu daha iyi anladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?