- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
kızlar ben bugün adet oldumm acaba onun şişliği de var mıdır
bu arada öğlen karnıyarık yedim cok yağlıydı ama yağını süzmeye calıştım bulgur pilavı birde elma hoşafı vardı çok tatlıydı o yüzden sadece elmalarını yedim ekmek yemedim hı sabah 2 kuru kayısı 1 de simit yedim uygun mudur?
kızlar ben bugün adet oldumm acaba onun şişliği de var mıdır
benimde bugün iştahım açık inşallah sagsaglim atlatırım bugünü.bu sefer gerçekten hedefime ulaşmak istiyorum.eşimin kinayeli laflarını ona yedirmem lazım.biraz önce bana dediki bugün gözüme pek genç geldin dedi.bende o ne demek dedim.iltifatmı ediyorsun hakaret mi.dondu kaldı.ben zaten gencim 29 yaşındayım dedim.ben onun ne demek istediğini çok iyi anladım da Ya sabır çekiyorum.göstereceğim ona genc kim yaşlı kim alsanaalsanasmile
nevroşum bende seni merak etmekteydim,canım çok sevindim,rabbim kucağına alıcan günleride nasip etsin inş.
bu arada kızlar çocuk konusunda eşimle 2 gündür ters düşmeye başladık,nişanlıyken kararımızı vermiştik 1 sene hem kendimzi toparlıycaz hemde gezip tozucaz diye ama tamer bey yan çizmeye başladı,,rabbim isteyen herkese nasip etsin ama ben istemiyorum çocuk falan,en azından 1 sene evliliğimin tadını çıkarayım istiyorum,korunma konusundada güvenmiyorum artık ona,doğum kontrol hapınamı başlayım ne dersiniz kızlar
hızlıresimyükle sitesine gir canım ,boyut olarak da 640*480i seç
yükle dedikten sonra en alttaki resim adresini burdaki sarı dağ işareti olan yere tıklayıp yapıştır
kirazz bu ne acele bence kontrolü eline alsan iyi olur güvenme eşinelmaz:
sarı dağ işareti olan yer neresi kız bulamadım
haklısın canım,adama ne olduysa bebek diye sayıklayıp duruyo,daha 20 günlük evliyiz yaa
ikide bi laf sokuyo 34 yaşındayım yaşım geçmeden bende baba olmak istiyorum falanbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
nevroşum bende seni merak etmekteydim,canım çok sevindim,rabbim kucağına alıcan günleride nasip etsin inş.
bu arada kızlar çocuk konusunda eşimle 2 gündür ters düşmeye başladık,nişanlıyken kararımızı vermiştik 1 sene hem kendimzi toparlıycaz hemde gezip tozucaz diye ama tamer bey yan çizmeye başladı,,rabbim isteyen herkese nasip etsin ama ben istemiyorum çocuk falan,en azından 1 sene evliliğimin tadını çıkarayım istiyorum,korunma konusundada güvenmiyorum artık ona,doğum kontrol hapınamı başlayım ne dersiniz kızlar
opuyorumnanaktanaeben ablacığım hoşgeldinopuyorumnanaktan ben montiyi bırakmadım ablacığım nescafeyi haftada bir içiyorum artık ve tatlı,beyaz un,pirinç,havuç vb yemiyorum eğer kaçamak yaparsam da yazıyorum ama bırakmadım elimden geldiğince yapıyorum ablacığım..ben montiyi çok sevdim
bende mesajları okumadan direk sana mesaj yazmışım .nerlerdesin hayırsız unuttun bizi .diye ..günaydın kıslar,opuyorumnanaktan
nasılsınız?
ben şükür iyiyim..
dün kalp atışlarını duydum bebişin çok mutluyum
Allahım isteyen herkese versin benimkini de tamamına erdirsin inşallah...
afiyet olsun yumukum ....bugün erkenden kalmışız .sengözlerimebaksanabselamlar..sabahtan işlerim vardı anca gelebildim.nasılsınız bakalım.önce dünki menümü vereyim sonra bi geçmişe göz atayım
sabah08:00)
2 dilim tam buğday
haşlanmış yumurta
domates
salatalık
peynir
bol yeşillik
funda çayı
11:00
türk kahvesi
öğlen.(13:00)
haşlanmış limonlu kabak
yoğurt
yeşillik
ara00
nar
akşam18:00)
2 tabak kuru fasulye
yoğurt
gece:
1 fincan funda çayı
2 lt su yarım saat yürüyüş..
güzelim diyet yaparken nasıl bir yol izliyorsun . dah önce diyet deneyimin oldumu ...bu arada öğlen karnıyarık yedim cok yağlıydı ama yağını süzmeye calıştım bulgur pilavı birde elma hoşafı vardı çok tatlıydı o yüzden sadece elmalarını yedim ekmek yemedim hı sabah 2 kuru kayısı 1 de simit yedim uygun mudur?
sadece çorba olumu ?yemekhanede cıkan yemek buydu o zaman aksam sadece corba içerim
akannehirakannehirerken erken ...biraz bekleyin konuş seni anlıycaktır ...nevroşum bende seni merak etmekteydim,canım çok sevindim,rabbim kucağına alıcan günleride nasip etsin inş.
a.sgösterelim kız deniz kaydirigubbakcemile5
Allah'ım bir enteresan kocayı bana mı verdin ya rabbim akannehir
sen bilirsin canım ama dkh bıraktın sonra bebek sahibi olmak için uzun süre bekleyenleri de okudum ,kendimde kısa sürede olsa kullandım ve adet dönemlerim kısaldı onun yüzünden ,3 güne indi akannehir
gerçekten istemiyosan eşinle otur konuş ,1 yıl çok da uzun bir süre değil evliliğimizin keyfini çıkaralım de
gösterelim kız deniz kaydirigubbakcemile5
Allah'ım bir enteresan kocayı bana mı verdin ya rabbim akannehir
sen bilirsin canım ama dkh bıraktın sonra bebek sahibi olmak için uzun süre bekleyenleri de okudum ,kendimde kısa sürede olsa kullandım ve adet dönemlerim kısaldı onun yüzünden ,3 güne indi akannehir
gerçekten istemiyosan eşinle otur konuş ,1 yıl çok da uzun bir süre değil evliliğimizin keyfini çıkaralım de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?