Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım simit zannedersem 4 dilim ekmeğe eşdeğer ,ben de çok yapıyodum onu simit çok masum geliyo ama değil

yağlı karnıyarık ,bulgur pilavı ve hoşaf (elmalarını da yemiş olsan) ağır bir menü olmuş sanki

benimde bugün iştahım açık inşallah sagsaglim atlatırım bugünü.bu sefer gerçekten hedefime ulaşmak istiyorum.eşimin kinayeli laflarını ona yedirmem lazım.biraz önce bana dediki bugün gözüme pek genç geldin dedi.bende o ne demek dedim.iltifatmı ediyorsun hakaret mi.dondu kaldı.ben zaten gencim 29 yaşındayım dedim.ben onun ne demek istediğini çok iyi anladım da Ya sabır çekiyorum.göstereceğim ona genc kim yaşlı kim alsanaalsanasmile

nevroşum bende seni merak etmekteydim,canım çok sevindim,rabbim kucağına alıcan günleride nasip etsin inş.

bu arada kızlar çocuk konusunda eşimle 2 gündür ters düşmeye başladık,nişanlıyken kararımızı vermiştik 1 sene hem kendimzi toparlıycaz hemde gezip tozucaz diye ama tamer bey yan çizmeye başladı,,rabbim isteyen herkese nasip etsin ama ben istemiyorum çocuk falan,en azından 1 sene evliliğimin tadını çıkarayım istiyorum,korunma konusundada güvenmiyorum artık ona,doğum kontrol hapınamı başlayım ne dersiniz kızlar

cennetçim sabah evden çıkarken kepek ekmeğine tost yap onu ye.simit ve unlu mamülleri tamamen bırak canım.ben hersabah pogaça veya simitle kahvaltı yapardım alışması ilk etapta zor olur ama inanki zayıflamana etkisi çok büyük olacak.

gösterelim kız deniz kaydirigubbakcemile5

Allah'ım bir enteresan kocayı bana mı verdin ya rabbim akannehir

sen bilirsin canım ama dkh bıraktın sonra bebek sahibi olmak için uzun süre bekleyenleri de okudum ,kendimde kısa sürede olsa kullandım ve adet dönemlerim kısaldı onun yüzünden ,3 güne indi akannehir

gerçekten istemiyosan eşinle otur konuş ,1 yıl çok da uzun bir süre değil evliliğimizin keyfini çıkaralım de

kirazz bu ne acele bence kontrolü eline alsan iyi olur güvenme eşine lmaz:

haklısın canım,adama ne olduysa bebek diye sayıklayıp duruyo,daha 20 günlük evliyiz yaa
ikide bi laf sokuyo 34 yaşındayım yaşım geçmeden bende baba olmak istiyorum falanbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

haklısın canım,adama ne olduysa bebek diye sayıklayıp duruyo,daha 20 günlük evliyiz yaa
ikide bi laf sokuyo 34 yaşındayım yaşım geçmeden bende baba olmak istiyorum falanbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

yok yok benimki anormal valla :mymeka:

bence sakın doğum kontrol habı kullanma birkaç yıl önce
bursada biriylen karşılaştım konuştuk çocuk sahibi olmak
istiyormuş tedavi oluyordu kaç yıllık evlisin dedim 4 dedi
doktora gitmiş doktor muayene eder etmez sen hapmı
kullandın demiş oda evet 3 yıl kullandım demiş
maalesef yumurtalıkların kurumuş demiş kadına
sakın yapma sonradan hiç olmayabilir yada seni
çok uğraştırabilir cnm

opuyorumnanaktan
günaydın kıslar,opuyorumnanaktan
nasılsınız?
ben şükür iyiyim..
dün kalp atışlarını duydum bebişin çok mutluyum
Allahım isteyen herkese versin benimkini de tamamına erdirsin inşallah...
bende mesajları okumadan direk sana mesaj yazmışım .nerlerdesin hayırsız unuttun bizi .diye ..
kalp kalbe karşıymış nevkuşum ..opuyorumnanaktan
afiyet olsun yumukum ....bugün erkenden kalmışız .sengözlerimebaksanab
güzelim diyet yaparken nasıl bir yol izliyorsun . dah önce diyet deneyimin oldumu ...
menün pek diyet menüsü deyil ...
yemekhanede cıkan yemek buydu o zaman aksam sadece corba içerim
sadece çorba olumu ?
denge oturturmalısın düzenli beslenip yavaş kilo vermelisinki kalıcı ve saglıklı olsun .
akannehirakannehirerken erken ...biraz bekleyin konuş seni anlıycaktır ...
benim herüf daha evliligimizin 5. ayından bebegigimiz niye olmuyor diye dr götürmüştü beni ..ohaoldumsmileohaoldumsmile
a.s

elifcim zate 1 sene borç ödüycez,yani benim kesinlikle çalışmam lazım,birazda bu yüzden istemiyorum,bunu oda biliyo ama sen onu düşünme diyo,hay allahım ya deli olucam,dün gece kesinlikle istemediğimi söledim,ben seninle dolu dolu vakit geçirmek istiyorum dedim,tamam gülüm haklısın falan dedi sonrada diyoki şöyle ortamızda yatsa bebeğimiz ne güzel olur,ya ben daha onla yatmaya alışamadımakannehirakannehirbide bebeği düşünemiyorum bilesempatiksalakcinni

alsanaalsanasmile beceremedim beceriksizin önde gideniyim
kızlar vallahi teknoloji özürlüyüm alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…