- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
ay kızlar beni fena uyku bastı yaaa uyumakta istemiyom
ama günlerdir ev temizliğinden yoruldum bugün yorgunluğumu
hissediyorum sanki ondan uyku bastı fena bir şekilde :bbo:
8-10 gün var daha :1rolleyes:
bu arada öğlen karnıyarık yedim cok yağlıydı ama yağını süzmeye calıştım bulgur pilavı birde elma hoşafı vardı çok tatlıydı o yüzden sadece elmalarını yedim ekmek yemedim hı sabah 2 kuru kayısı 1 de simit yedim uygun mudur?
canım simit zannedersem 4 dilim ekmeğe eşdeğer ,ben de çok yapıyodum onu simit çok masum geliyo ama değil
yağlı karnıyarık ,bulgur pilavı ve hoşaf (elmalarını da yemiş olsan) ağır bir menü olmuş sanki
benimde bugün iştahım açık inşallah sagsaglim atlatırım bugünü.bu sefer gerçekten hedefime ulaşmak istiyorum.eşimin kinayeli laflarını ona yedirmem lazım.biraz önce bana dediki bugün gözüme pek genç geldin dedi.bende o ne demek dedim.iltifatmı ediyorsun hakaret mi.dondu kaldı.ben zaten gencim 29 yaşındayım dedim.ben onun ne demek istediğini çok iyi anladım da Ya sabır çekiyorum.göstereceğim ona genc kim yaşlı kim alsanaalsanasmile
nevroşum bende seni merak etmekteydim,canım çok sevindim,rabbim kucağına alıcan günleride nasip etsin inş.
bu arada kızlar çocuk konusunda eşimle 2 gündür ters düşmeye başladık,nişanlıyken kararımızı vermiştik 1 sene hem kendimzi toparlıycaz hemde gezip tozucaz diye ama tamer bey yan çizmeye başladı,,rabbim isteyen herkese nasip etsin ama ben istemiyorum çocuk falan,en azından 1 sene evliliğimin tadını çıkarayım istiyorum,korunma konusundada güvenmiyorum artık ona,doğum kontrol hapınamı başlayım ne dersiniz kızlar
yok yok benimki anormal valla :mymeka:
seninkinede bişiler yapmak lazım ama ne
Aklıma bişiler geliyor amaaaa :1ninca: :1ninca:
nevroşum bende seni merak etmekteydim,canım çok sevindim,rabbim kucağına alıcan günleride nasip etsin inş.
bu arada kızlar çocuk konusunda eşimle 2 gündür ters düşmeye başladık,nişanlıyken kararımızı vermiştik 1 sene hem kendimzi toparlıycaz hemde gezip tozucaz diye ama tamer bey yan çizmeye başladı,,rabbim isteyen herkese nasip etsin ama ben istemiyorum çocuk falan,en azından 1 sene evliliğimin tadını çıkarayım istiyorum,korunma konusundada güvenmiyorum artık ona,doğum kontrol hapınamı başlayım ne dersiniz kızlar
abooo oldu ama çok küçük çıkmış :))
bu arada en küçük oğlum yani karabiberim:)
benim eşimde çocuk çok istiyor . ama ben şuan için erken olduğunu biraz evliliğimizin tadını çıkarmamız gerektiğini henüz borçlarımız olduğunu açık bir şekilde konuştum eşimle oda beni hiç zorlamıyor ve kendisi korunmaya devam ediyor . bencede doğum kontrol hapı kullanma kirazım ben sadece 4 gün kullandım bıraktım bende yan etkilerini hemen gösterdi . göğüslerim şişti acayip sinirli oldum bide internetten okuduklarımdan sonra tamamen bıraktım . çocuğu olmayanlar yada çok uğraştıktan sonra çocuğu olanlar varmış canım . ama benim eşimde bazen bana nazlı ne olur bizimde bebeğimiz olsun deyip durur .
sonrada diyoki şöyle ortamızda yatsa bebeğimiz ne güzel olur,ya ben daha onla yatmaya alışamadımakannehirakannehirbide bebeği düşünemiyorum bilesempatiksalakcinni
ne güzel ya erkek çocuklarını çok seviyorum ben
2 oğlum 1 kızım olsun ,kocam kafayı yesin :roflol: :roflol:
melekcim seninde dediğin gibi
senin adam numunelik herhalde
benimki adam gibi:))
benimki niye çocuğumuz olmasın diye dua ediyor akannehir
bemimde kaynanam ya 3 yada hiç diyor . sanki kendisi doğuracak çocukları ya 3 yaparım yada hiç ona ne sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?