Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ay kızlar beni fena uyku bastı yaaa uyumakta istemiyom
ama günlerdir ev temizliğinden yoruldum bugün yorgunluğumu
hissediyorum sanki ondan uyku bastı fena bir şekilde :bbo:

git yat uyu boşver dinlenmiş olursun :kedi:

8-10 gün var daha :1rolleyes:

hımmmm bakalım gelicekmi :ecrin_bebek:

bence ağır bir menü olmuş güzelim yaaa

dimi elifim bende öyle düşündüm....

aman sakın iştahına yenik düşmeeee

hem ne demekmiş o gençsin falan dalgamı geçti yaniii
ne demek istedi söyle bakimmmmmm

canım herkesin fikri düşüncesi farklıdır elbet bu konularda
mesela ben evlendim ve bebeğimin olmayacağını bile bile evlendim olmayacağı içinde hiç bir tedbir almadım korunmak içni bir ay sonra hamile kaldım çok şükür rabbim hiç aratmadan verdi ve asla pişman değilim iyiki korunmamışım iyiki olmuş diyorum nasıl olsa bir gün olacak allah verirse tabi olsunda çıksın aradan bir an önce genç anne baba olmak başka ayrı bir duygu zaten....
ama bir yılda fazla değil gerçi lakin bana soracak olursan eğer d.k. hapı kullanacaksan mutlaka önce jinekoloğa git güzelce muayene ol belkide sana uygun olmayabilir. Başka bir korunma yöntemi seçersin spiral gibi iğne gibi ama buna doktorunla karar ver bence kendin yapma....

yok yok benimki anormal valla :mymeka:

seninkinede bişiler yapmak lazım ama ne

Aklıma bişiler geliyor amaaaa :1ninca: :1ninca:

abooo oldu ama çok küçük çıkmış :))
bu arada en küçük oğlum yani karabiberim:)

benim eşimde çocuk çok istiyor . ama ben şuan için erken olduğunu biraz evliliğimizin tadını çıkarmamız gerektiğini henüz borçlarımız olduğunu açık bir şekilde konuştum eşimle oda beni hiç zorlamıyor ve kendisi korunmaya devam ediyor . bencede doğum kontrol hapı kullanma kirazım ben sadece 4 gün kullandım bıraktım bende yan etkilerini hemen gösterdi . göğüslerim şişti acayip sinirli oldum bide internetten okuduklarımdan sonra tamamen bıraktım . çocuğu olmayanlar yada çok uğraştıktan sonra çocuğu olanlar varmış canım . ama benim eşimde bazen bana nazlı ne olur bizimde bebeğimiz olsun deyip durur .

benimki niye çocuğumuz olmasın diye dua ediyor akannehir

merhabalar arkadaşlar.a.s.
ay ne eğlenceli muhabbet olmuş bugün.oku oku bitmedi.
simoooş geçmiş olsun bitanem.bencede doktora gitmeyi ihmal etme.
grip deyip geçmeyelim.doktor kontrolünde daha çabuk toparlanıyor insan.
tecrübeyle sabittir.
kızımın arkadaşları gelicek akşam üzeri.cadılara hazırlık yapıcam.çıkmam lazım o yüzden.
kirazcım doğum kontrolünden bahsedince aklıma geldi.çoğunuz biliyorsunuz ablam göğüs kanseri.d.r sormuş ailede varmı diye.sonra doğumkontrl hapı kullandınmı demiş.ablamda 10 sene kullandım demiş.dr. hapların tetikleyici olduğunu söylemiş.yani çok uzun süre kullanmışsın,5 sene olsaydı böyle olmazdı demiş.bende çevremdekileri uyarıyorum.aman dikkat.

sonrada diyoki şöyle ortamızda yatsa bebeğimiz ne güzel olur,ya ben daha onla yatmaya alışamadımakannehirakannehirbide bebeği düşünemiyorum bilesempatiksalakcinni

aranızda yatsa gerçekten öyle güzel olur ki
bence eşinede hak ver tatlım 20 yaşında değil sonuçta bak sen diyorsun 34 yaşında imiş şimdi hamile kalsan eşin 35 yaşında iken baba olacak çocuk ilk okula başladığında kırklı yaşlarda olacak eşin oda çocuğuyla vakit geçirmek ister haklı olarak yaş gittikçe biliyorsun çocuklarla yapılacak çok fazla birşey kalmayabiliyor yada onlar bizi beğenmeyebiliyorlar.

Bu arada canım sen kaç yaşındasın?

bu kimmmmmmm laelaelaelaelae

elifçim gerçekten artık agrıma gidiyor ne demek bugün gözüme genç göründün demekki beni yaşlı buluyordu sersem yaa.bugün değişik bişiy giydim güya iltifat ediyor :mymeka: görür o gününü ama.şimdide iş görüşmesi için 5 kişiye randevu verdirdi.randevuyu unutmuş ara hepsini saat 16:00 ya ver diyor dalgamı geçiyor benimle anlamadım yaaa beyefendinin asistanı oldum resmen yaa .ya sabır Allahım ya sabırrrr

ne güzel ya erkek çocuklarını çok seviyorum ben

2 oğlum 1 kızım olsun ,kocam kafayı yesin :roflol: :roflol:

bemimde kaynanam ya 3 yada hiç diyor . sanki kendisi doğuracak çocukları ya 3 yaparım yada hiç ona ne sanki

bemimde kaynanam ya 3 yada hiç diyor . sanki kendisi doğuracak çocukları ya 3 yaparım yada hiç ona ne sanki

benim kayınvalidemde çok istiyor ama oğluna söz geçiremiyoruz :mymeka: ,biara kayınpederim eşimel konuşmuyodu çocuk yapmıyoruz diye kaydirigubbakcemile3

bıktım zaten şu bebek yok mu muhabbetinden zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…