Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

resimdekinimi soruyon cnm onu soruyorsan en küçük oğlum
2.sınıfa gidiyor resim nasıl gönderilir diye deneme yaptım :))
yakında eski ve yeni resimlerimi koyarım diye denedim:)

acaba nedir ,nedir :icecream:

kısss delüüü o kadanda özel şeyleri yazamam burdan bacım özelden görüşürük yerimseniben

abooo oldu ama çok küçük çıkmış :))
bu arada en küçük oğlum yani karabiberim:)

allah bağışlasın güzelim....

eşinede hak ver canım
sanırım burda çocuk isteyen yap diyecek tek kadın benim
kızlar beni topa dizecek

ne güzel ya erkek çocuklarını çok seviyorum ben

2 oğlum 1 kızım olsun ,kocam kafayı yesin :roflol: :roflol:

allah gönlüne göre versin yavrummmmmmmmmm opuyorumnanaktan

benimki niye çocuğumuz olmasın diye dua ediyor akannehir

bence seninkinin beynini yıkayan sulandıran birileri var canım etrafında
iş arkadaşları anne abla vs. gibi.
Böyle örnekleri ben çok gördümde....

canımcım senin görevin ne orda neden bu işleri sana yaptırıyor bu herif
sen gençsin ve her daim anne olsanda ondan daha genç oalcaksın daha genç görüneceksin bunuda başaracaksın canım sıkma canını sen

bemimde kaynanam ya 3 yada hiç diyor . sanki kendisi doğuracak çocukları ya 3 yaparım yada hiç ona ne sanki

senin şu kaynana elime geçse boğarım heralde nazlım

kızlar benim miğdem çok fena . öğğğğğ aklıma yemek geldikçe miğdem kalkıyor . miğdemde acayip bir yanma var şuanda

elifçim eşinin neden çocuk istemediğini ciddi ciddi hiç konuştun mu canım.merak ettim acaba nasıl açıklıyor bu durumu .ayy bugün bende çok meraklıyım yaaa :kedi:

dünkülere az dediniz bende yemekhanede yedim ama beklediğimden yağlı çıktı yemek büyük bi parça deildi küçüktü karnıyarık sebze olarak saysak ki içinde minnacık kıyma vardı pilavıda ekmek olarak :)

ben aslında he sabah kepekli ekmekle yada çavdar ekmeğiyle tost yiyorum 2 gündür geç kaldığım için yapamıyorum

aslında ramaazandan önce düzene bindişrmiştim yememi evden öğlen için sebze getiriyodum ama burda yiyince yağlı oluo dışarı çıksam yine standartların dışında oluo yicekler (

numunelik benimki özel üretim sempatiksalakcinni

sana özel bacım sana özel

seninkinde var bir gariplik elifim . eşinin çocukluğuna inmek lazım .

benim kayınvalidemde çok istiyor ama oğluna söz geçiremiyoruz :mymeka: ,biara kayınpederim eşimel konuşmuyodu çocuk yapmıyoruz diye kaydirigubbakcemile3

bıktım zaten şu bebek yok mu muhabbetinden zaten

canım ne kadarlık evlsiniz siz?

kızlar benim miğdem çok fena . öğğğğğ aklıma yemek geldikçe miğdem kalkıyor . miğdemde acayip bir yanma var şuanda

hayırdır yaaaa sana ne oluyor nazlıııı

bekliyim özelden seni aklinialirimsmile

olur mu güzelim işarkadaşlarımız ,ailelerimiz o kadar yoğun bir baskı var ki herkesten ,yapmayın diyen tek bir kişi bulamazsın

melekcim Allah gönlüne göre versin tatlım
bende bir kız istedim ama olmadı Allah bana
3 tane terminatör verdi:)))

sanki kaynanadan fırsat bulup bişey yapabiliyoruz yada onun misafirlerinden ya 3 yada hiçmiş ................sempatiksalakcinniakannehir

3 gündür bende öyleyim nazlım

elifçim eşinin neden çocuk istemediğini ciddi ciddi hiç konuştun mu canım.merak ettim acaba nasıl açıklıyor bu durumu .ayy bugün bende çok meraklıyım yaaa :kedi:

çocuk yapmak gereksizmiş :sm_confused: uğraşamazmış çocukla

sana özel bacım sana özel

canım ne kadarlık evlsiniz siz?

bana özel üretim doğru kaydirigubbakcemile3

2,5 yıllık evliyiz

meraklkıııııııııııııııııı meraklıııııııııııııı laelaelaelaelae laelaelaelaelae

canım sen bence monti topiğine bir uğra diyetini ona göre belirle
dün az bugün çok
ayrıca sen dün akşam light kola içmedinmi pasta yemedinmi?

Valla dışarıda da alternatif çok güzelim dün benim yemeğimde bana uygun değildi dışarıdan tavuk şiş söyledim yanında salata ile dışarıdan söyleme imkanın varsa elbet montiye uygun bulursun tatlım yterki iste....

oda güzel nazcım ya 3 yada hiççç
ne mantık yaa anlamıyorum bu kaynanaları
abooo bende kaynana olcam hemide 3 gelinim olcek
ama ben karışmam herhalde sanırsam galiba:)))

melekcim Allah gönlüne göre versin tatlım
bende bir kız istedim ama olmadı Allah bana
3 tane terminatör verdi:)))

sanki kaynanadan fırsat bulup bişey yapabiliyoruz yada onun misafirlerinden ya 3 yada hiçmiş ................sempatiksalakcinniakannehir

sende öyle de kaynana kaynana fırsat mı var ki bebek yapalım de :roflol: :roflol:

safişçim aahhh sorma canım yaa.burası benim babamın işyeri eşimle birlikte çalışıyoruz.babam tamamen bıraktı gibi misafir olarak gelip gidiyor.bende burda muhasebe ve personel evraklarından sorumluyum kendisi üretimden ve pazarlamadan.beyefendi sürekli koşuşturmalı çalıştıgı için benim gibi oturarak iş yapanları çalışandan saymıyor.normalde iş görüşmelerini ben yapıyorum ama bunlarla kendi görüşmek istedi ve benden aramamı rica etti.aradım tek tek.şimdide yeniden ara diyor.agzımıaçıp bişiy desem bütün gün oturuyorsun ben yoruluyorum bıktım artık yaa ne zormuş eşinle aynı işte çalışmak.evde kapris yapamazsın bende çalışıyorum ssende evde şunu yap diyemezsin sıkıldım artık o hep yogun yorgun meşgul bense aylak rahat evin tüm yükü üstümde kızın tüm yükü üstümde işyerinde görevim bu muhasebe ve personel çok şükür işimide yapıyorum daha ne yapmalıyım yaa neeeeee

aynından bende de var denizcim ,ben oturarak çalışıyorum diye hiç iş yapmıyo oluyorum

akannehir narinim AYNI İŞ YERİNDE ZOR ..
.ERKEKLER BÖYLE ..GÜYA İLTİFAT SANIRLAR AMA HAKARET EDERLER FARKINDA OLMAZLAR...
bu günlerde fazla bunaldın sanki . ona sinir olmak yerine neden onu sinir etmeyi denemiyorsun .?sengözlerimebaksanab
artık kalan kilolarıda gönder bunu yapabilirsin opuyorumnanaktan
... çalışan hatunsun elinde imkanın oluyordur . imajını degiştir yeni kıyafetler al . inan görmez gibiler ama en küçüçük degişikligi bile hemen fark ederler ...
bence sen kendini biraz bırakdın :sm_confused: toparlamak senin elinde . geçen günde yazayım diyordum vakit olmadı .
zamanında bende senin hisettiklerini çok yaşadım . bi dönem yeni bebegimiz oldugunda . şu haline bak görürdüm bazı arkadaşlarımın hanımları gibi tıpkı onlara benzedin özensiz'' demişti hiç unutmuyorum 15 sene evvel .sempatiksalakcinni şimdi dedigide şu ''sen git gide gençleşip güzelleşiyormusun ne '' ve bunu söylerkende içi içini yiyyor biliyorum .aklinialirimsmile
degişim senin elinde . eşine sinir olana kadar ona verecegin cevap lafla deyil kendini degiştirerek olsun .a.s

söylediklerine hak veriyorum safişim ama bende hiç olmasın demiyorum,daha bunları konuşmak için erken diyorum,bide eşimin erkek kardeşinin eşi hamile,benim erkek kardeşiminde eşide hamile,ee tabi bizimkide hevese geliyo,bizim niye olmasın diye,sanki ben olmasın diyorum,1 sene ya çokmu:umursamaz:

bu arada bende aralıkta 29 olucam akannehirakannehir

nazlıcım benimde öle ya,sanırım üşütüyoruz,tamere midem bulanıyo dedim pis pis gülüyo,sanki 2 günde hemen belirtisini gösterecek,deli yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…