aranızda yatsa gerçekten öyle güzel olur ki
bence eşinede hak ver tatlım 20 yaşında değil sonuçta bak sen diyorsun 34 yaşında imiş şimdi hamile kalsan eşin 35 yaşında iken baba olacak çocuk ilk okula başladığında kırklı yaşlarda olacak eşin oda çocuğuyla vakit geçirmek ister haklı olarak yaş gittikçe biliyorsun çocuklarla yapılacak çok fazla birşey kalmayabiliyor yada onlar bizi beğenmeyebiliyorlar.
Bu arada canım sen kaç yaşındasın?
bu kimmmmmmm laelaelaelaelae
acaba nedir ,nedir :icecream:
abooo oldu ama çok küçük çıkmış :))
bu arada en küçük oğlum yani karabiberim:)
benim eşimde çocuk çok istiyor . ama ben şuan için erken olduğunu biraz evliliğimizin tadını çıkarmamız gerektiğini henüz borçlarımız olduğunu açık bir şekilde konuştum eşimle oda beni hiç zorlamıyor ve kendisi korunmaya devam ediyor . bencede doğum kontrol hapı kullanma kirazım ben sadece 4 gün kullandım bıraktım bende yan etkilerini hemen gösterdi . göğüslerim şişti acayip sinirli oldum bide internetten okuduklarımdan sonra tamamen bıraktım . çocuğu olmayanlar yada çok uğraştıktan sonra çocuğu olanlar varmış canım . ama benim eşimde bazen bana nazlı ne olur bizimde bebeğimiz olsun deyip durur .
ne güzel ya erkek çocuklarını çok seviyorum ben
2 oğlum 1 kızım olsun ,kocam kafayı yesin :roflol: :roflol:
benimki niye çocuğumuz olmasın diye dua ediyor akannehir
elifçim gerçekten artık agrıma gidiyor ne demek bugün gözüme genç göründün demekki beni yaşlı buluyordu sersem yaa.bugün değişik bişiy giydim güya iltifat ediyor :mymeka: görür o gününü ama.şimdide iş görüşmesi için 5 kişiye randevu verdirdi.randevuyu unutmuş ara hepsini saat 16:00 ya ver diyor dalgamı geçiyor benimle anlamadım yaaa beyefendinin asistanı oldum resmen yaa .ya sabır Allahım ya sabırrrr
bemimde kaynanam ya 3 yada hiç diyor . sanki kendisi doğuracak çocukları ya 3 yaparım yada hiç ona ne sanki
numunelik benimki özel üretim sempatiksalakcinni
seninkinde var bir gariplik elifim . eşinin çocukluğuna inmek lazım .
benim kayınvalidemde çok istiyor ama oğluna söz geçiremiyoruz :mymeka: ,biara kayınpederim eşimel konuşmuyodu çocuk yapmıyoruz diye kaydirigubbakcemile3
bıktım zaten şu bebek yok mu muhabbetinden zaten
kızlar benim miğdem çok fena . öğğğğğ aklıma yemek geldikçe miğdem kalkıyor . miğdemde acayip bir yanma var şuanda
kısss delüüü o kadanda özel şeyleri yazamam burdan bacım özelden görüşürük yerimseniben
bence seninkinin beynini yıkayan sulandıran birileri var canım etrafında
iş arkadaşları anne abla vs. gibi.
Böyle örnekleri ben çok gördümde....
kısss delüüü o kadanda özel şeyleri yazamam burdan bacım özelden görüşürük yerimseniben
allah bağışlasın güzelim....
eşinede hak ver canım
sanırım burda çocuk isteyen yap diyecek tek kadın benim
kızlar beni topa dizecek
allah gönlüne göre versin yavrummmmmmmmmm opuyorumnanaktan
bence seninkinin beynini yıkayan sulandıran birileri var canım etrafında
iş arkadaşları anne abla vs. gibi.
Böyle örnekleri ben çok gördümde....
canımcım senin görevin ne orda neden bu işleri sana yaptırıyor bu herif
sen gençsin ve her daim anne olsanda ondan daha genç oalcaksın daha genç görüneceksin bunuda başaracaksın canım sıkma canını sen
senin şu kaynana elime geçse boğarım heralde nazlım
kızlar benim miğdem çok fena . öğğğğğ aklıma yemek geldikçe miğdem kalkıyor . miğdemde acayip bir yanma var şuanda
elifçim eşinin neden çocuk istemediğini ciddi ciddi hiç konuştun mu canım.merak ettim acaba nasıl açıklıyor bu durumu .ayy bugün bende çok meraklıyım yaaa :kedi:
sana özel bacım sana özel
canım ne kadarlık evlsiniz siz?
elifçim eşinin neden çocuk istemediğini ciddi ciddi hiç konuştun mu canım.merak ettim acaba nasıl açıklıyor bu durumu .ayy bugün bende çok meraklıyım yaaa :kedi:
dünkülere az dediniz bende yemekhanede yedim ama beklediğimden yağlı çıktı yemek büyük bi parça deildi küçüktü karnıyarık sebze olarak saysak ki içinde minnacık kıyma vardı pilavıda ekmek olarak :)
ben aslında he sabah kepekli ekmekle yada çavdar ekmeğiyle tost yiyorum 2 gündür geç kaldığım için yapamıyorum
aslında ramaazandan önce düzene bindişrmiştim yememi evden öğlen için sebze getiriyodum ama burda yiyince yağlı oluo dışarı çıksam yine standartların dışında oluo yicekler(
melekcim Allah gönlüne göre versin tatlım
bende bir kız istedim ama olmadı Allah bana
3 tane terminatör verdi:)))
sanki kaynanadan fırsat bulup bişey yapabiliyoruz yada onun misafirlerinden ya 3 yada hiçmiş ................sempatiksalakcinniakannehir
safişçim aahhh sorma canım yaa.burası benim babamın işyeri eşimle birlikte çalışıyoruz.babam tamamen bıraktı gibi misafir olarak gelip gidiyor.bende burda muhasebe ve personel evraklarından sorumluyum kendisi üretimden ve pazarlamadan.beyefendi sürekli koşuşturmalı çalıştıgı için benim gibi oturarak iş yapanları çalışandan saymıyor.normalde iş görüşmelerini ben yapıyorum ama bunlarla kendi görüşmek istedi ve benden aramamı rica etti.aradım tek tek.şimdide yeniden ara diyor.agzımıaçıp bişiy desem bütün gün oturuyorsun ben yoruluyorum bıktım artık yaa ne zormuş eşinle aynı işte çalışmak.evde kapris yapamazsın bende çalışıyorum ssende evde şunu yap diyemezsin sıkıldım artık o hep yogun yorgun meşgul bense aylak rahat evin tüm yükü üstümde kızın tüm yükü üstümde işyerinde görevim bu muhasebe ve personel çok şükür işimide yapıyorum daha ne yapmalıyım yaa neeeeee
akannehir narinim AYNI İŞ YERİNDE ZOR ..elifçim gerçekten artık agrıma gidiyor ne demek bugün gözüme genç göründün demekki beni yaşlı buluyordu sersem yaa.bugün değişik bişiy giydim güya iltifat ediyor :mymeka: görür o gününü ama.şimdide iş görüşmesi için 5 kişiye randevu verdirdi.randevuyu unutmuş ara hepsini saat 16:00 ya ver diyor dalgamı geçiyor benimle anlamadım yaaa beyefendinin asistanı oldum resmen yaa .ya sabır Allahım ya sabırrrr
aranızda yatsa gerçekten öyle güzel olur ki
bence eşinede hak ver tatlım 20 yaşında değil sonuçta bak sen diyorsun 34 yaşında imiş şimdi hamile kalsan eşin 35 yaşında iken baba olacak çocuk ilk okula başladığında kırklı yaşlarda olacak eşin oda çocuğuyla vakit geçirmek ister haklı olarak yaş gittikçe biliyorsun çocuklarla yapılacak çok fazla birşey kalmayabiliyor yada onlar bizi beğenmeyebiliyorlar.
Bu arada canım sen kaç yaşındasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?