- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
neyse ben günlük temizliğime devam edeyum(
nefret ediyom ev hanımlığından çok monoton bir hayat
ve çok nankör ev hanımlığı yap yap işler bitmiyor görünürdede bişey yok
hep aynı şeylerle uğraş dur oooooffffff bazen çok sıkılıyorum hiç yapmak istemiyorum
bir günde yapmasam ev başını alıp gidiyorr :sinifsinif:
monti yapmıyorum daha doğrusu nasıl yapılıyo hiç bilmiyom
bu arada patatesli kabak değil patlıcanlıydı cnm patates
ben özel bişey hazırlayamıyorum bu aralar kendime
evde yediklerimi dengelemeye çalışıyom buda hata yapmama sebep oluyo
menün süper olmuş . yarın bakalım nasıl bir sonuç çıkacak çok merak ediyorum .
safiş haftasonu demek bana yorgunluk demek canım ben iişyerinde daha çok dinleniyorummm boshayallersmile[/B][/COLOR]
bayrama 25 gün 15:07 süre kaldı sempatiksalakcinni
:bbo: :bbo: :bbo: eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile saniyeleri yazıyon bide narinim sen insanı depresyona sokarsın kızz
yarın bakalım ne olacak çenelerimiz kadar metabolizmayıda çalıştırmışmıyız bu hafta göreceğiz.inşallah yarın hepimizin baskülden sonra yüzü gülerrrrr olumunekankayizsmile :Saruboceq: :teytey:
bugünkü menü mü okudun mu senin için tekrar yazıyım
sabah 2 kayısı 2 dilim kepekli ekmekle yapılmış tost
öğlen haşlanmış yeşil fasulye yoğurt ve 2 dilim kepekli ekmek (evden getirdim)
ara öğünde elma yada mandalina ve kepekli bisküvi
günaydın mimu neden dışlayalım seni canım benim . takımın en çıtır en minik hatunu olaraktan bende topuklu giyinemem hiç . annem hep kızardı ne öyle giyorsunuz çarık gibi ayakkabıları kadın olun biraz topuklu giyin derdi
Günaydın nazlım iyiyim tatlım bu gün daha iyi hisediyorum kendimi (Dün gece yeni bir gecelik denedimde :asigim: )
?
İSİM 15.10.2010 KİLO BAYRAMA KADAR HEDEFLENEN
NAZ 59,2 55
KİRAZ 74 70
blackandwhite 61,8 59
melek 74,2 69,5
narin nazenin 70,5 68
safinaz84 63,2 60
AK81 74 70
yumukum 82 78
eddoras 69 66
zilan.80 68 65
ienmmr 66 60
bayrama 25 gün 15:07 süre kaldı sempatiksalakcinni
hep aynı şeylerle uğraş dur oooooffffff bazen çok sıkılıyorum hiç yapmak istemiyorum
iyi insan lafının üzerine gelirmiş bende tam elifim nerde kaldı diyordummmm hoşgeldin şekerrr olumunekankayizsmile
günaydın kızlar
zilan doktora gittim.gittim ama ozaman hiçbişiy vermedi evde şunu kullanıyorum dedim ona devam et dedi.ama ben hiç düzelmedim.:çok üzgünüm:
günaydın kızlar
monti yapmıyorum daha doğrusu nasıl yapılıyo hiç bilmiyom
bu arada patatesli kabak değil patlıcanlıydı cnm patates
ben özel bişey hazırlayamıyorum bu aralar kendime
evde yediklerimi dengelemeye çalışıyom buda hata yapmama sebep oluyo
günaydın canım nasılsın
Günaydın cancağızımmmm hoşgelmişsinnnn zemuszemus zemuszemus
.....
safiş sen veremezsen ben hiç veremem. hem menülerin güzel hem hareket olarak aktifsin gece sporları ile bol kalori yakıyorsun. :jeyyar: sen vermeyence ben mi vereceğim
safiş sen veremezsen ben hiç veremem. hem menülerin güzel hem hareket olarak aktifsin gece sporları ile bol kalori yakıyorsun. :jeyyar: sen vermeyence ben mi vereceğim
günaydın canımcım ,gecelik denemesi yaparken uykusuz mu kaldın sen aklinialirimsmile
:icecream: :icecream: :icecream:
kkb doktoru ne kuuuu anlamadım bilmiyorumkismile canım ben gribal enfeksiyon aile hekimime gittim.
elif senle ben yediklerimizden değil totoyu kaldırmamaktan dolayı veremiyoruz.anlaşalım seninle yaa şu yürüyüş bandlarını çalıştıralım ne dersin her gün yarım saat yürümeye söz versek acep işe yarar mı
sizlerden utandığım için daha özenli yemeğe çalışıorum umarım hep böle devam edebilirm bayrama kadar artık 50 li kiloları görmek istiyorum
aklıma bi fikir geldi bayrama hedef kilosuna ulaşan resim çekip albümüne koysun olurmu .bayramlıklarını giysin bakalım şöyle bir endamına yüzünü saklamak isteyen saklar ben eşimden dolayı karalamıştım :1ninca:ama bu sefer kendimi deşifre edip yüzüm gözüm açık koyacagım resmimi.sositososito ne dersiniz kızlar belki bu dahada motive eder bizleri hedeflerimiz konusunda
kızlar öğlenn kıymalı semiz otu ile mantar çorbası varmış montiye göre uygun bir menümü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?