Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kolay gelsin canımmm

bence yapsan iyi olur canım en azından denemelisin aç kalamdan kilo veriyorsun sağlıklı bir şekilde.....

menün süper olmuş . yarın bakalım nasıl bir sonuç çıkacak çok merak ediyorum .

sağol birtanem ama benim kilo vermem yavaşladı gibi bakalım yarın baskül bana ne dicek....

safiş haftasonu demek bana yorgunluk demek canım ben iişyerinde daha çok dinleniyorummm boshayallersmile[/B][/COLOR]

oyyyy deme canım yaaa benimde aynen öyle valla işyerinde daha çok dinleniyorum evde bir yerlerim hiç yer görmüyor ne yapıcaz böyleee sempatiksalakcinni

bayrama 25 gün 15:07 süre kaldı sempatiksalakcinni

yaaa üffffffffffffffffff

:bbo: :bbo: :bbo: eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile saniyeleri yazıyon bide narinim sen insanı depresyona sokarsın kızz

sorma yaaaaaaa bilmiyorumkismile

benim nedense hiç umudum yok bu hafta öyle bir ruh halindeyim eyvahedigeldismile

kaydirigubbakcemile5 işte budur harikasın tatlım

annem de der hep ama ben babetlerimi ve spor ayakkabılarımı seviyorum zemuszemus

evli barklı kadınsın artık daha düzgün giyin diyo :roflol:

Günaydın nazlım iyiyim tatlım bu gün daha iyi hisediyorum kendimi (Dün gece yeni bir gecelik denedimde :asigim: )
?

aklinialirimsmile aklinialirimsmile

İSİM 15.10.2010 KİLO BAYRAMA KADAR HEDEFLENEN
NAZ 59,2 55
KİRAZ 74 70
blackandwhite 61,8 59
melek 74,2 69,5
narin nazenin 70,5 68
safinaz84 63,2 60
AK81 74 70
yumukum 82 78
eddoras 69 66
zilan.80 68 65
ienmmr 66 60

delikafadulden delikafadulden delikafadulden

bayrama 25 gün 15:07 süre kaldı sempatiksalakcinni

laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae

ben çalışıyorum da noluyo canım ,aynı monoton hayat

iyi insan lafının üzerine gelirmiş bende tam elifim nerde kaldı diyordummmm hoşgeldin şekerrr olumunekankayizsmile

günaydın şekercim Şeniz olumunekankayizsmile

patron burdaydı sabah sabah

zilan doktora gittim.gittim ama ozaman hiçbişiy vermedi evde şunu kullanıyorum dedim ona devam et dedi.ama ben hiç düzelmedim.:çok üzgünüm:

canım ne doktoruna gittin ben en son kbb gittim ve verdiği ilaçlar çok iyi geldi sende bir görün istersen .....

günaydın kızlar

Günaydın cancağızımmmm hoşgelmişsinnnn zemuszemus zemuszemus

evet aynen öyle ev işi nankör malesef yap yap hep aynı.....

safiş sen veremezsen ben hiç veremem. hem menülerin güzel hem hareket olarak aktifsin gece sporları ile bol kalori yakıyorsun. :jeyyar: sen vermeyence ben mi vereceğim

yediklerini azaltmakla hiçbişey çözülmüyo malesef zilancım

şekil a ben şutarafagitti

kızlar bilir çok yemek yiyen bir insan değilim ama yine de kilo veremiyorum

en iyisi ve en doğrusu sağlıklı beslenmek guclubacismile

günaydın canım nasılsın

günaydın uykusuz taze gelinim aklinialirimsmile ben iyiyim sen nasılsın

Günaydın cancağızımmmm hoşgelmişsinnnn zemuszemus zemuszemus

.....

günaydın canımcım ,gecelik denemesi yaparken uykusuz mu kaldın sen aklinialirimsmile

safiş sen veremezsen ben hiç veremem. hem menülerin güzel hem hareket olarak aktifsin gece sporları ile bol kalori yakıyorsun. :jeyyar: sen vermeyence ben mi vereceğim

:icecream: :icecream: :icecream:

kkb doktoru ne kuuuu anlamadım bilmiyorumkismile canım ben gribal enfeksiyon aile hekimime gittim.

elif senle ben yediklerimizden değil totoyu kaldırmamaktan dolayı veremiyoruz.anlaşalım seninle yaa şu yürüyüş bandlarını çalıştıralım ne dersin her gün yarım saat yürümeye söz versek acep işe yarar mı

sizlerden utandığım için daha özenli yemeğe çalışıorum umarım hep böle devam edebilirm bayrama kadar artık 50 li kiloları görmek istiyorum

valla doğru diyorsun canım ne yazıyorsam buraya onları yiyorum dışında hiç birşey yok
aktiflik konusunda da haklısın aslında en iyi spor sex tir uzmanlar açıkları lakin demekki benim dahada aktif olmama gerek aklinialirimsmile
sadece ilk iki haftaya nazaran kilo kaybım düştü onun için bu haftada çok büyük birşey beklemiyorum açıkçası....

günaydın canımcım ,gecelik denemesi yaparken uykusuz mu kaldın sen aklinialirimsmile

:icecream: :icecream: :icecream:

heeee gariiii saat üç idi en son baktığımda
uykusuz ama mutluyummmmmmmmmmmm :lepi: :asigim:

kkb doktoru ne kuuuu anlamadım bilmiyorumkismile canım ben gribal enfeksiyon aile hekimime gittim.

canım kulak burun boğaz doktoru ayrıntılı bakıyor benim grip geçmeyince bir türlü ona gittik başka birşeymi var diye sonuç : sinüzit

kızlar öğlenn kıymalı semiz otu ile mantar çorbası varmış montiye göre uygun bir menümü?

yalnız hayatım atladığın bir konu var spora başladıktan 25 dakika sonra yağlar yanmaya erimeye başlıyor yani yarım saat yetersiz ona göre ayar yapınız anacım....

sizlerden utandığım için daha özenli yemeğe çalışıorum umarım hep böle devam edebilirm bayrama kadar artık 50 li kiloları görmek istiyorum

woowww hedef büyük zaman az hadi bakalım başarabilecekmisin?

aklıma bi fikir geldi bayrama hedef kilosuna ulaşan resim çekip albümüne koysun olurmu .bayramlıklarını giysin bakalım şöyle bir endamına yüzünü saklamak isteyen saklar ben eşimden dolayı karalamıştım :1ninca:ama bu sefer kendimi deşifre edip yüzüm gözüm açık koyacagım resmimi.sositososito ne dersiniz kızlar belki bu dahada motive eder bizleri hedeflerimiz konusunda

ben hedeflediğim kiloyu göreyim baskülde bırak bayramlıkları seksi geceliklerle resmimi eklerim yahuuuuu

abartma safişşş :mymeka: kendine geeelllll :roflol:

Ayyyyyyy sinirden başım çatladı bu patronun şöförü beni sinir etti onunlada kalmayıp terbiyemi bozdu gerizekalı . Bir araba aldık adam herşeye burnunu sokuyor bide yalan üstüne yalan . Sabah arabayı almaya gitmiş ki aldığımız yerdeki bayan akşam bunu aramış arabanın plakası gelmedi hala sabah gelmeyin demiş. Bunu patronada söylememiş . Sabah beni arıyor . Kimbilir ne yalan söyledi patrona sen söyle arabanın akşama çıkacağını diye.bende banane ben aramam madem herşeye karışıyorsun kendin ara dedim . şirket telefonunuda kapattım . Burda olsa atacağım kafayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…