geceleri kramp giriyorsa madem geceleri hareket et sende bacım sempatiksalakcinni
valla denizim benden söylemesi artık gerisi size kalmış ister beş ister onbeş kaydirigubbakcemile2
sizde mucize bekleyin o zaman canım oturduğunuz yerden böyle
tamam 30 dakika koşun bantta sonra güzel lık bir duş ardından seksi gecelik denemsi ile günlük sporu tamamlamış olursunuz bunudamı yapamayacaksınız kaydirigubbakcemile3
ivet ivet dene a.s
arada bir kendine tatil yaptır o zamanizin ver şekerim ....
ayrı ayrı yemek yapma şekerim sadede evdekilere yaptığın yemeklerden bir tabak kendi diyetine göre ayır en başta bu kadar basit....
bak yukarıda yazdım koşu bandından sonra ne yapılacağını sende dene istersen.... sempatiksalakcinni
bende eskiden öyle idim ama eskiden aklinialirimsmile
şimdi ben dokunoorrummmm hoşuma gidiiyyiiiiiii :kedi:
bizim evde en az haftada 2 defa pirinç pilavı pişer o yasakmı yani
yoo tereyağı margarin zaten kullanmıyom pastaların dışında
un da kullanmıyom ama patates çok seviyorlar bi deniyim
belkide yerler ön yargılı olmanın bir anlamı yok
ama pilavsız asla duramazlar onu biliyom bazen haftayı
geçtimi pilav yapmadığımda eşim hemen bana diyorki
aylardır pilav yapmıyon -tatlicadiarzu-
:jeyyar: :jeyyar:
yok yok uyku iyidir :icecream:
bizim evde en az haftada 2 defa pirinç pilavı pişer o yasakmı yani
yoo tereyağı margarin zaten kullanmıyom pastaların dışında
un da kullanmıyom ama patates çok seviyorlar bi deniyim
belkide yerler ön yargılı olmanın bir anlamı yok
ama pilavsız asla duramazlar onu biliyom bazen haftayı
geçtimi pilav yapmadığımda eşim hemen bana diyorki
aylardır pilav yapmıyon -tatlicadiarzu-
zilan gel bacummm gelll katıl bize yoksa öteki türlü hiçbirimizin totoları kaldıracagı yok
:
kesinlikle tamamen ama öyle üç beş günlük değil be canım alışkanlık haline getirmek gerek süt ve süt ürünlerini sürekli tüketmek gerek.
nedense şu gece sporunu hiç sevmiyom kız uykusuz bırakıyo beni
adama göre ben yaşlanmışım :mymeka: yeni bir hatun alıcakmış alsanaalsanasmile
nedense şu gece sporunu hiç sevmiyom kız uykusuz bırakıyo beni
adama göre ben yaşlanmışım :mymeka: yeni bir hatun alıcakmış alsanaalsanasmile
tamam canım pilavını yap sen yine ama sen yeme
patatesi de yemeklere katma ,kızart öyle yesinler ama sen elleme
havuç da koyma yemeklere tabi o da var
makarna da yasak buarada az pişmiş spagetti hariç
elif canım sütün içine tarçın falan koy öyle iç şimdiden içmezsen menapozda halini düşün.vücut 30 a kadar kalsiyum depolarmış 30 dan sonra depolamaz aksine depolardan kullanmaya başlarmış benden sülemesiiiii benimd ebacaklarıma çok kramp girer ama benim stresli sıkıntılı oladumum dönemlerde olur dikkat ettim hep ozamanları oluyor ne alaka bilmiyorum fisfisfis
yoğurdu öğlen ve akşam tüketmeye çalışıyorum 1er kase yiyorum ama süt içemiyorum
elif canım sütün içine tarçın falan koy öyle iç şimdiden içmezsen menapozda halini düşün.vücut 30 a kadar kalsiyum depolarmış 30 dan sonra depolamaz aksine depolardan kullanmaya başlarmış benden sülemesiiiii benimd ebacaklarıma çok kramp girer ama benim stresli sıkıntılı oladumum dönemlerde olur dikkat ettim hep ozamanları oluyor ne alaka bilmiyorum fisfisfis
bu gece sporu seksi gecelik muhabbeti yüzünden başımız yanmasa bari.eyvahedigeldismile kk bize yasak koymasa +18 yazarlarmış bizim 6. takımın ön satırına :kedi:
sabah bu yazıyı görünce zaten istemsizce tırstım anacım ne bu böyle valla insanın sucu olmasa insan bi tuhaf oluyor
safiş gece sporu denince benim aklıma 2 şey gelir biri uykusuzluk ikinciside şimdi banyomu yapacagımmm sempatiksalakcinni yani tam bir üşengecim bu konudaeger yarın sen baskülde müthiş bi rakam görürsen bende senin taktigi uygulayacagım ve gece sporuna başlayacagımmm naniknanik
safiş gece sporu denince benim aklıma 2 şey gelir biri uykusuzluk ikinciside şimdi banyomu yapacagımmm sempatiksalakcinni yani tam bir üşengecim bu konudaeger yarın sen baskülde müthiş bi rakam görürsen bende senin taktigi uygulayacagım ve gece sporuna başlayacagımmm naniknanik
safiş cinsel hayatım senin yarınki basküldeki görecegün rakama baglı büyük vebal altındasın hadi bakalımmmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden
wwıışşşşşşşşş bu lafı söylettin yani kendine inanamıyorum sanaaaaaaaaa
hemen kendini toparla ve gecelere akmaya başlaaaa üstelike ev hanımısın ertesi günü eşini ie yolladıktan sonra yatıp keyif yapabilirsin
ben çalışırken yapabiliyorsam sen ohhoooo alasını yaparsın canikom yaaaa
ayrıca bu gece sporu insanda mutluluk hormonu salgılar hep keyifli olur insan neşe dolu rengarenkkkkk üstelikte ömrü uzar insanın yahuuuuu say say bitmez faideleriiii
vereliniortak vereliniortak vereliniortak
anacım bekarlar aşagıda bize bakar olmuşlar kızlar muhabbete katılamıyorlarrrrr sırnaşık şey susalımda accıkta onlar konuşsunlar
5 dakika 5 dakikadır :roflol: bizim gibi oturduğu yerde toto büyüten hatunlar için mucize :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
safiş cinsel hayatım senin yarınki basküldeki görecegün rakama baglı büyük vebal altındasın hadi bakalımmmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden
bende bir tek ben mi böyleyim diyodum :kedi: uykusuz kalcan ,banyo yapması var bi de gece gece :kedi:
safiş seni bekliyoruz rakam süperse her gece spor yapçaz :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?