Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nedense şu gece sporunu hiç sevmiyom kız uykusuz bırakıyo beni
adama göre ben yaşlanmışım :mymeka: yeni bir hatun alıcakmış alsanaalsanasmile
senin dediğin gibi yapsam adam zil takıp oynar kızzz :)))
amaaaann çok yorgun oluyom kafayı vurup yatıyom:))

Son düzenleme:

tamam canım pilavını yap sen yine ama sen yeme

patatesi de yemeklere katma ,kızart öyle yesinler ama sen elleme

havuç da koyma yemeklere tabi o da var

makarna da yasak buarada az pişmiş spagetti hariç

:jeyyar: :jeyyar:

yok yok uyku iyidir :icecream:

uyu sen o zaman bacım
bebelerin olduğunda da bakar birileri sen uyurkene

pilav yap sana yapma diyen yok ama sadece eşine ve çocuklarına sana yasak

zilan gel bacummm gelll katıl bize yoksa öteki türlü hiçbirimizin totoları kaldıracagı yok

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:
kesinlikle tamamen ama öyle üç beş günlük değil be canım alışkanlık haline getirmek gerek süt ve süt ürünlerini sürekli tüketmek gerek.

yoğurdu öğlen ve akşam tüketmeye çalışıyorum 1er kase yiyorum ama süt içemiyorum

bizde iş bitmiş kaydirigubbakcemile3

elif canım sütün içine tarçın falan koy öyle iç şimdiden içmezsen menapozda halini düşün.vücut 30 a kadar kalsiyum depolarmış 30 dan sonra depolamaz aksine depolardan kullanmaya başlarmış benden sülemesiiiii benimd ebacaklarıma çok kramp girer ama benim stresli sıkıntılı oladumum dönemlerde olur dikkat ettim hep ozamanları oluyor ne alaka bilmiyorum fisfisfis

wwıışşşşşşşşş bu lafı söylettin yani kendine inanamıyorum sanaaaaaaaaa
hemen kendini toparla ve gecelere akmaya başlaaaa üstelike ev hanımısın ertesi günü eşini ie yolladıktan sonra yatıp keyif yapabilirsin
ben çalışırken yapabiliyorsam sen ohhoooo alasını yaparsın canikom yaaaa
ayrıca bu gece sporu insanda mutluluk hormonu salgılar hep keyifli olur insan neşe dolu rengarenkkkkk üstelikte ömrü uzar insanın yahuuuuu say say bitmez faideleriiii

tamam canım pilavını yap sen yine ama sen yeme

patatesi de yemeklere katma ,kızart öyle yesinler ama sen elleme

havuç da koyma yemeklere tabi o da var

makarna da yasak buarada az pişmiş spagetti hariç

vereliniortak vereliniortak vereliniortak

stres de etkiliyomuş canım

bi de varisler oluşuyo bende gitgide artıyolar ,onlar da etkiliyomuş

sütü öyle deniyim bakıyım içmeyi :sinifsinif:

yaşlanınca kemik erimesinden korkuyorum valla

yoğurdu öğlen ve akşam tüketmeye çalışıyorum 1er kase yiyorum ama süt içemiyorum

iç iç daha çok iç
emin ol bunun faydasını hamilelikte emzirme döneminde fazlası ile göreceksin mutlaka iç....

seninki bacaklara vuruyor demek bacaklara ağırlıklı spor yapmak lazım sana

bu gece sporu seksi gecelik muhabbeti yüzünden başımız yanmasa bari.eyvahedigeldismile kk bize yasak koymasa +18 yazarlarmış bizim 6. takımın ön satırına :kedi:
Önemli uyarı, mesajlaşma yöntemi dönem dönem yönetim tarafından kontrol edilmektedir !
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 1 (bir) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size geri dönüş yapacaktır. :
sabah bu yazıyı görünce zaten istemsizce tırstım anacım ne bu böyle valla insanın sucu olmasa insan bi tuhaf oluyor

sanmıyorum denizcim eğer kapanacak falan olsaydı benim eski topiklerim kapanırdı orda çok +18 muhabbetler olurdu burası paylaşım alanı sonuçta video yada resim paylaşmıyoruzki aykırı sadece yazışıyoruz

o halde bu kulüpteki tüm + 18 bölümleri kapatmaları gerek cinsellik gibi karikatür gibi....

safiş gece sporu denince benim aklıma 2 şey gelir biri uykusuzluk ikinciside şimdi banyomu yapacagımmm sempatiksalakcinni yani tam bir üşengecim bu konuda eger yarın sen baskülde müthiş bi rakam görürsen bende senin taktigi uygulayacagım ve gece sporuna başlayacagımmm naniknanik

sırf seni gaza getirmek için bu akşamki spor saatimi uzatacağım canım yarın basküle daha fazla yansıma olsun diye

safiş cinsel hayatım senin yarınki basküldeki görecegün rakama baglı büyük vebal altındasın hadi bakalımmmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden

bende bir tek ben mi böyleyim diyodum :kedi: uykusuz kalcan ,banyo yapması var bi de gece gece :kedi:

safiş seni bekliyoruz rakam süperse her gece spor yapçaz :roflol: :roflol:

anacım bekarlar aşagıda bize bakar olmuşlar kızlar muhabbete katılamıyorlarrrrr sırnaşık şey susalımda accıkta onlar konuşsunlar

:1ninca:hee sorma söylettum kendime bu lafı klava: iyide safişcim gece uykusunu yerini başka bişey tutmuyorki güzelim yoksa ben gerçekten yaşlanmışmıyım :bbo: denemek lazım :kedi: :kedi:

anacım bekarlar aşagıda bize bakar olmuşlar kızlar muhabbete katılamıyorlarrrrr sırnaşık şey susalımda accıkta onlar konuşsunlar

taze gelinler de katılmıyo muhabbete aklinialirimsmile

demek ki bi sen ,bi ben bi de zilan tembel bu konuda sempatiksalakcinni

safiş cinsel hayatım senin yarınki basküldeki görecegün rakama baglı büyük vebal altındasın hadi bakalımmmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden

wwuuhhuuu çok iddialısın şekerim bana bu vebali yükleyemezsin bence sende istiyorsunda işte vesile arıyorsun

Hem dğn kocan seni sinir etmemişmiydi bak erkeklere en büyük cezalardan biride budur aslında üşenmeyeceksin o uyuyorsad uyandıracaksın başın ağrımayacak anacım onun başını ağrıtacaksın anloorsunnn değilmi beni bebekim.... sempatiksalakcinni

bende bir tek ben mi böyleyim diyodum :kedi: uykusuz kalcan ,banyo yapması var bi de gece gece :kedi:

safiş seni bekliyoruz rakam süperse her gece spor yapçaz :roflol: :roflol:

oohhhoooo sizin içiniz geçmiş anacım yaaa daha durun kaç yaşındasınızda böyle düşünüyorsunuz
valla kızlar ben böyle gecelerin ardından ertesi günü daha zinde daha formda oluyorum denemesi bedava buyrun önden lütfen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…