- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
elif senle ben yediklerimizden değil totoyu kaldırmamaktan dolayı veremiyoruz.anlaşalım seninle yaa şu yürüyüş bandlarını çalıştıralım ne dersin her gün yarım saat yürümeye söz versek acep işe yarar mı
heeee gariiii saat üç idi en son baktığımda
uykusuz ama mutluyummmmmmmmmmmm :lepi: :asigim:
ben hedeflediğim kiloyu göreyim baskülde bırak bayramlıkları seksi geceliklerle resmimi eklerim yahuuuuu
abartma safişşş :mymeka: kendine geeelllll :roflol:
Ayyyyyyy sinirden başım çatladı bu patronun şöförü beni sinir etti onunlada kalmayıp terbiyemi bozdu gerizekalı . Bir araba aldık adam herşeye burnunu sokuyor bide yalan üstüne yalan . Sabah arabayı almaya gitmiş ki aldığımız yerdeki bayan akşam bunu aramış arabanın plakası gelmedi hala sabah gelmeyin demiş. Bunu patronada söylememiş . Sabah beni arıyor . Kimbilir ne yalan söyledi patrona sen söyle arabanın akşama çıkacağını diye.bende banane ben aramam madem herşeye karışıyorsun kendin ara dedim . şirket telefonunuda kapattım . Burda olsa atacağım kafayı
bayrama kadar 6 kilo vermem lazım verebilirmiyim bilmiorum ama uğraşmaya değer
uyku herşeyden güzeldir :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
bekliyoz aklinialirimsmile ohaoldumsmile
safiş anacım 25+5 = 30 dakika 5 dikaka fazladan yürüyoruz yaa daha ne önce bi bunu becerelim Allahın izniyle inşallah uzar daha sonra süresi
o zaman deniyim bakalım ne olcekbence yapsan iyi olur canım en azından denemelisin aç kalamdan kilo veriyorsun sağlıklı bir şekilde.....
sağol birtanem ama benim kilo vermem yavaşladı gibi bakalım yarın baskül bana ne dicek....
oyyyy deme canım yaaa benimde aynen öyle valla işyerinde daha çok dinleniyorum evde bir yerlerim hiç yer görmüyor ne yapıcaz böyleee sempatiksalakcinni
yaaa üffffffffffffffffff
sorma yaaaaaaa bilmiyorumkismile
benim nedense hiç umudum yok bu hafta öyle bir ruh halindeyim eyvahedigeldismile
annem de der hep ama ben babetlerimi ve spor ayakkabılarımı seviyorum zemuszemus
evli barklı kadınsın artık daha düzgün giyin diyo :roflol:
aklinialirimsmile aklinialirimsmile
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae
ben çalışıyorum da noluyo canım ,aynı monoton hayat
günaydın şekercim Şeniz olumunekankayizsmile
patron burdaydı sabah sabah
sorma yaa gına geliyor bazen inankicanım ne doktoruna gittin ben en son kbb gittim ve verdiği ilaçlar çok iyi geldi sende bir görün istersen .....
Günaydın cancağızımmmm hoşgelmişsinnnn zemuszemus zemuszemus
evet aynen öyle ev işi nankör malesef yap yap hep aynı.....
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aynen katılıyorum denizcim sanasafiş sen veremezsen ben hiç veremem. hem menülerin güzel hem hareket olarak aktifsin gece sporları ile bol kalori yakıyorsun. :jeyyar: sen vermeyence ben mi vereceğim
aaahhhh aahhhh o zaman benim evde bir kaç çeşit yemek yapmam lazımyediklerini azaltmakla hiçbişey çözülmüyo malesef zilancım
şekil a ben şutarafagitti
kızlar bilir çok yemek yiyen bir insan değilim ama yine de kilo veremiyorum
en iyisi ve en doğrusu sağlıklı beslenmek guclubacismile
günaydın uykusuz taze gelinim aklinialirimsmile ben iyiyim sen nasılsın
uuuyyyy ben sadece 5 dakikamı yağ yakıyormuşumyalnız hayatım atladığın bir konu var spora başladıktan 25 dakika sonra yağlar yanmaya erimeye başlıyor yani yarım saat yetersiz ona göre ayar yapınız anacım....
woowww hedef büyük zaman az hadi bakalım başarabilecekmisin?
olur ben varım denizcimaklıma bi fikir geldi bayrama hedef kilosuna ulaşan resim çekip albümüne koysun olurmu .bayramlıklarını giysin bakalım şöyle bir endamına yüzünü saklamak isteyen saklar ben eşimden dolayı karalamıştım :1ninca:ama bu sefer kendimi deşifre edip yüzüm gözüm açık koyacagım resmimi.sositososito ne dersiniz kızlar belki bu dahada motive eder bizleri hedeflerimiz konusunda
delüüüü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ben hedeflediğim kiloyu göreyim baskülde bırak bayramlıkları seksi geceliklerle resmimi eklerim yahuuuuu
abartma safişşş :mymeka: kendine geeelllll :roflol:
Ayyyyyyy sinirden başım çatladı bu patronun şöförü beni sinir etti onunlada kalmayıp terbiyemi bozdu gerizekalı . Bir araba aldık adam herşeye burnunu sokuyor bide yalan üstüne yalan . Sabah arabayı almaya gitmiş ki aldığımız yerdeki bayan akşam bunu aramış arabanın plakası gelmedi hala sabah gelmeyin demiş. Bunu patronada söylememiş . Sabah beni arıyor . Kimbilir ne yalan söyledi patrona sen söyle arabanın akşama çıkacağını diye.bende banane ben aramam madem herşeye karışıyorsun kendin ara dedim . şirket telefonunuda kapattım . Burda olsa atacağım kafayı
ben uyumayı sevmem canım :dance:
tatil günlerinde bile sabah yedide kalkarım geç kalktığımda başım ağrır alışkanlık işte...
Hem neden zamanımı uykuda geçireyimki daha güzel şeyleri yaşamak varken :asigim:
5 dakika 5 dakikadır :roflol: bizim gibi oturduğu yerde toto büyüten hatunlar için mucize :roflol:
oaaahhhh aahhhh o zaman benim evde bir kaç çeşit yemek yapmam lazım
benim kendime yaptıklarımı ne çocuklar nede eşim yiyiyor aç kalıyorlar
elif bak söz verdik her akşam yürüyeceğiz tamam mı .ertesi gün burda yazacagız kaç dakika oldugunu yapmayana ceza düşünelim bakalım CADIARZU
bende sizinle yürüyüşe varım ne dersiniz becerebilirmiyim
bıktım bu 68-70 arası rakamı görmekten aylardır böyleyim
ne yukarı ne aşağıyı görüyom
5 dakikada bu rahata alışan totolar şoktan eminimki yag yakarlar kaydirigubbakcemile3
kramplar için günde bir adet maden suyu için kızlar ama dikkat edin soda değil maden suyu
denizcim hareketsizlikten olsa gerek geceleri kramp giriyo bacaklarıma ,dün gece yine oldu :2:
safiş anacım 25+5 = 30 dakika 5 dikaka fazladan yürüyoruz yaa daha ne önce bi bunu becerelim Allahın izniyle inşallah uzar daha sonra süresi
5 dakika 5 dakikadır :roflol: bizim gibi oturduğu yerde toto büyüten hatunlar için mucize :roflol:
o zaman deniyim bakalım ne olcek
sorma yaa gına geliyor bazen inanki
aaahhhh aahhhh o zaman benim evde bir kaç çeşit yemek yapmam lazım
benim kendime yaptıklarımı ne çocuklar nede eşim yiyiyor aç kalıyorlar
uuuyyyy ben sadece 5 dakikamı yağ yakıyormuşum( çünkü spor yaptığımda sadece 30-yada 35 dakika yaparım genelde
delüüüü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
valla uykum varken bana dokunanı kötükedihüso
adam da alıştı artık uyurken ellemiyo bana :roflol: :roflol:
geceleri kramp giriyorsa madem geceleri hareket et sende bacım sempatiksalakcinni
faydası olcak mı aklinialirimsmile adamı şaşırtmayalım sonra :roflol:
sizde mucize bekleyin o zaman canım oturduğunuz yerden böyle
tamam 30 dakika koşun bantta sonra güzel lık bir duş ardından seksi gecelik denemsi ile günlük sporu tamamlamış olursunuz bunudamı yapamayacaksınız kaydirigubbakcemile3
halim kalmaz benim kaydirigubbakcemile3
bende eskiden öyle idim ama eskiden aklinialirimsmile
şimdi ben dokunoorrummmm hoşuma gidiiyyiiiiiii :kedi:
hiç gerek yok canım o kadar yemeğe
yağsız tuzsuz yemek yapmıcaksın ki
patates, un ,pirinç ,tereyağ ,margarin kullanma yeter
yağsız pirinç lapası ,haşlanmış brokoli demiyor ki monti
yağını koy, tuzunu koy yap yemeğini ,salatanı sen yine
safişşş dört gözle bekliyoruz hdefe ulaşmanı bakalım seksi gecelikli haline bi aklinialirimsmile[/B][/COLOR]
bende sizinle yürüyüşe varım ne dersiniz becerebilirmiyim
bıktım bu 68-70 arası rakamı görmekten aylardır böyleyim
ne yukarı ne aşağıyı görüyom
ilaç kullanmam işe yaradığını düşünmüyorum ama pilatese baslıcam haftada 3 gün eğer bunlara birde yürüyüş eklersem bişiler olur gibi bayrama 1 ay yok mu 1 ayda 4 kilo verilebiliyor çok daha fazla uğraşırsam +2 belki
tabi adet olmaya başladım ve 7 günümü gözden çıkarmalıyım kilo verilmiyo bildiğim kadarıyla
5 dakikada bu rahata alışan totolar şoktan eminimki yag yakarlar kaydirigubbakcemile3
- abovv noluyo hey dur koşma küçülmek istemiyorum ohaoldumsmile
- küçüleceksin dedim uleynnnn kötükedihüso
:roflol: :roflol:
her gün içiyorum ama :sm_confused:
kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden olurmuş ,hiç süt falan içmem onun da etkisi var mı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?