Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tamam kuzucum hergün yarım saat vereliniortak

yavaş yavaş kendimizi alıştıralım sonra arttırırız :lepi:

heeee gariiii saat üç idi en son baktığımda
uykusuz ama mutluyummmmmmmmmmmm :lepi: :asigim:

uyku herşeyden güzeldir :roflol:

ben hedeflediğim kiloyu göreyim baskülde bırak bayramlıkları seksi geceliklerle resmimi eklerim yahuuuuu

abartma safişşş :mymeka: kendine geeelllll :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

bekliyoz aklinialirimsmile ohaoldumsmile

denizcim hareketsizlikten olsa gerek geceleri kramp giriyo bacaklarıma ,dün gece yine oldu :2:

safiş anacım 25+5 = 30 dakika 5 dikaka fazladan yürüyoruz yaa daha ne önce bi bunu becerelim Allahın izniyle inşallah uzar daha sonra süresi

sakin ol nazlım benzil beceriksiz herifin tekiymiş bırak muatab bile olup canını sıkmaya değmez belli ne olduğu....

bayrama kadar 6 kilo vermem lazım verebilirmiyim bilmiorum ama uğraşmaya değer

6 kilo delikafadulden
ek oalrak ilave bir şey yapmazsan hap şok diyet vs. gibi biraz zor gibi geliyor bana....

uyku herşeyden güzeldir :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

bekliyoz aklinialirimsmile ohaoldumsmile

ben uyumayı sevmem canım :dance:
tatil günlerinde bile sabah yedide kalkarım geç kalktığımda başım ağrır alışkanlık işte...
Hem neden zamanımı uykuda geçireyimki daha güzel şeyleri yaşamak varken :asigim:

çok ararsın benii çok çok laelaelaelaelae laelaelaelaelae

o zaman deniyim bakalım ne olcek

sorma yaa gına geliyor bazen inanki
safiş sen veremezsen ben hiç veremem. hem menülerin güzel hem hareket olarak aktifsin gece sporları ile bol kalori yakıyorsun. :jeyyar: sen vermeyence ben mi vereceğim
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aynen katılıyorum denizcim sana
aaahhhh aahhhh o zaman benim evde bir kaç çeşit yemek yapmam lazım
benim kendime yaptıklarımı ne çocuklar nede eşim yiyiyor aç kalıyorlar
uuuyyyy ben sadece 5 dakikamı yağ yakıyormuşum ( çünkü spor yaptığımda sadece 30-yada 35 dakika yaparım genelde
olur ben varım denizcim
ben hedeflediğim kiloyu göreyim baskülde bırak bayramlıkları seksi geceliklerle resmimi eklerim yahuuuuu

abartma safişşş :mymeka: kendine geeelllll :roflol:
delüüüü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

insanlarla uğraşmak çok zordur helede hiç bişey bilmeyip herşeyi bildiğini zannedenlerle boş ver takma cnm olan sana oluyo

valla uykum varken bana dokunanı kötükedihüso

adam da alıştı artık uyurken ellemiyo bana :roflol: :roflol:

elif bak söz verdik her akşam yürüyeceğiz tamam mı .ertesi gün burda yazacagız kaç dakika oldugunu yapmayana ceza düşünelim bakalım CADIARZU

safişşş dört gözle bekliyoruz hdefe ulaşmanı bakalım seksi gecelikli haline bi aklinialirimsmile

bende sizinle yürüyüşe varım ne dersiniz becerebilirmiyim
bıktım bu 68-70 arası rakamı görmekten aylardır böyleyim
ne yukarı ne aşağıyı görüyom

ilaç kullanmam işe yaradığını düşünmüyorum ama pilatese baslıcam haftada 3 gün eğer bunlara birde yürüyüş eklersem bişiler olur gibi bayrama 1 ay yok mu 1 ayda 4 kilo verilebiliyor çok daha fazla uğraşırsam +2 belki

tabi adet olmaya başladım ve 7 günümü gözden çıkarmalıyım kilo verilmiyo bildiğim kadarıyla

oaaahhhh aahhhh o zaman benim evde bir kaç çeşit yemek yapmam lazım
benim kendime yaptıklarımı ne çocuklar nede eşim yiyiyor aç kalıyorlar

hiç gerek yok canım o kadar yemeğe

yağsız tuzsuz yemek yapmıcaksın ki

patates, un ,pirinç ,tereyağ ,margarin kullanma yeter

yağsız pirinç lapası ,haşlanmış brokoli demiyor ki monti

yağını koy, tuzunu koy yap yemeğini ,salatanı sen yine

kramplar için günde bir adet maden suyu için kızlar ama dikkat edin soda değil maden suyu

elif bak söz verdik her akşam yürüyeceğiz tamam mı .ertesi gün burda yazacagız kaç dakika oldugunu yapmayana ceza düşünelim bakalım CADIARZU

yürümeyen kilo veremesin sempatiksalakcinni daha büyük ceza olmaz sengözlerimebaksanab

kaydirigubbakcemile5

5 dakikada bu rahata alışan totolar şoktan eminimki yag yakarlar kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol:

- abovv noluyo hey dur koşma küçülmek istemiyorum ohaoldumsmile

- küçüleceksin dedim uleynnnn kötükedihüso

denizcim hareketsizlikten olsa gerek geceleri kramp giriyo bacaklarıma ,dün gece yine oldu :2:

geceleri kramp giriyorsa madem geceleri hareket et sende bacım sempatiksalakcinni

safiş anacım 25+5 = 30 dakika 5 dikaka fazladan yürüyoruz yaa daha ne önce bi bunu becerelim Allahın izniyle inşallah uzar daha sonra süresi

valla denizim benden söylemesi artık gerisi size kalmış ister beş ister onbeş kaydirigubbakcemile2

5 dakika 5 dakikadır :roflol: bizim gibi oturduğu yerde toto büyüten hatunlar için mucize :roflol:

sizde mucize bekleyin o zaman canım oturduğunuz yerden böyle
tamam 30 dakika koşun bantta sonra güzel lık bir duş ardından seksi gecelik denemsi ile günlük sporu tamamlamış olursunuz bunudamı yapamayacaksınız kaydirigubbakcemile3

ivet ivet dene a.s

arada bir kendine tatil yaptır o zamanizin ver şekerim ....

ayrı ayrı yemek yapma şekerim sadede evdekilere yaptığın yemeklerden bir tabak kendi diyetine göre ayır en başta bu kadar basit....

bak yukarıda yazdım koşu bandından sonra ne yapılacağını sende dene istersen.... sempatiksalakcinni

valla uykum varken bana dokunanı kötükedihüso

adam da alıştı artık uyurken ellemiyo bana :roflol: :roflol:

bende eskiden öyle idim ama eskiden aklinialirimsmile

şimdi ben dokunoorrummmm hoşuma gidiiyyiiiiiii :kedi:

:jeyyar: :jeyyar:

yok yok uyku iyidir :icecream:

bizim evde en az haftada 2 defa pirinç pilavı pişer o yasakmı yani
yoo tereyağı margarin zaten kullanmıyom pastaların dışında
un da kullanmıyom ama patates çok seviyorlar bi deniyim
belkide yerler ön yargılı olmanın bir anlamı yok
ama pilavsız asla duramazlar onu biliyom bazen haftayı
geçtimi pilav yapmadığımda eşim hemen bana diyorki
aylardır pilav yapmıyon -tatlicadiarzu-

zilan gel bacummm gelll katıl bize yoksa öteki türlü hiçbirimizin totoları kaldıracagı yok

safişşş dört gözle bekliyoruz hdefe ulaşmanı bakalım seksi gecelikli haline bi aklinialirimsmile[/B][/COLOR]

hadi bakalım vatana millete hayırlı olsun....

anladım güzelim denemekte yarar var tabii bünyeye çok yüklenmeden bakalım ne kadar gidecek...

5 dakikada bu rahata alışan totolar şoktan eminimki yag yakarlar kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

- abovv noluyo hey dur koşma küçülmek istemiyorum ohaoldumsmile

- küçüleceksin dedim uleynnnn kötükedihüso

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
çatlaaaakkkkk

her gün içiyorum ama :sm_confused:

kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden olurmuş ,hiç süt falan içmem onun da etkisi var mı ki?

kesinlikle tamamen ama öyle üç beş günlük değil be canım alışkanlık haline getirmek gerek süt ve süt ürünlerini sürekli tüketmek gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…