- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
wwuuhhuuu çok iddialısın şekerim bana bu vebali yükleyemezsin bence sende istiyorsunda işte vesile arıyorsun
Hem dğn kocan seni sinir etmemişmiydi bak erkeklere en büyük cezalardan biride budur aslında üşenmeyeceksin o uyuyorsad uyandıracaksın başın ağrımayacak anacım onun başını ağrıtacaksın anloorsunnn değilmi beni bebekim.... sempatiksalakcin
anacım bekarlar aşagıda bize bakar olmuşlar kızlar muhabbete katılamıyorlarrrrr sırnaşık şey susalımda accıkta onlar konuşsunlar
:1ninca:hee sorma söylettum kendime bu lafıklava: iyide safişcim gece uykusunu yerini başka bişey tutmuyorki güzelim yoksa ben gerçekten yaşlanmışmıyım :bbo: denemek lazım :kedi: :kedi:
taze gelinler de katılmıyo muhabbete aklinialirimsmile
demek ki bi sen ,bi ben bi de zilan tembel bu konuda sempatiksalakcinni
elif sen ne burcusun anacım birbirimize çok benziyoruz ben balık yükselenim kova aklinialirimsmile
zilan anacım gece sporuna hayır dediğin halde 3 bebeevet desen ne olacaktı yoksa onlar gündüz bebişlerimiiii
elif sen ne burcusun anacım birbirimize çok benziyoruz ben balık yükselenim kova aklinialirimsmile
wwuuhhuuu çok iddialısın şekerim bana bu vebali yükleyemezsin bence sende istiyorsunda işte vesile arıyorsun
Hem dğn kocan seni sinir etmemişmiydi bak erkeklere en büyük cezalardan biride budur aslında üşenmeyeceksin o uyuyorsad uyandıracaksın başın ağrımayacak anacım onun başını ağrıtacaksın anloorsunnn değilmi beni bebekim.... sempatiksalakcinni
ne cezası kız adamlara ödül olur ancak bu kaydirigubbakcemile3
oohhhoooo sizin içiniz geçmiş anacım yaaa daha durun kaç yaşındasınızda böyle düşünüyorsunuz
valla kızlar ben böyle gecelerin ardından ertesi günü daha zinde daha formda oluyorum denemesi bedava buyrun önden lütfen....
zilan anacım gece sporuna hayır dediğin halde 3 bebeevet desen ne olacaktı yoksa onlar gündüz bebişlerimiiii
öylemi dersin :jeyyar: anacım bu cezamı bu benim adama hayatının ödülü olur :hooray: zaten ikide bir zayıflama süresince beni dilediğin kadar kullanabilirsin diyip duruyor sengözlerimebaksanab
bizim yemektede semiz otu varmış .
elifff o konuda bende sizdenim üşengeçim yani zaten benim en başından belliyşim . korkularımdan dolayı biraz geç olduyaaaaaaaaaaa
bizim yemektede semiz otu varmış .
elifff o konuda bende sizdenim üşengeçim yani zaten benim en başından belliyşim . korkularımdan dolayı biraz geç olduyaaaaaaaaaaa
kızlar ben kaçtım işi gücü toparlayayım bugün eleman alımlarıyla ugraşacagım.inşallah düzgün insanlarla karşılaşırız özleyin beni anacımmm opuyorumnanaktan
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
nüfus patlaması olacakkkk :roflol:
woowwww bence süpperrr ama sırf sürekli eşin istediği için böyle konuşuyor eşin istemeyi unuttuğunda ve sen daha onun istemesine izin vermeden harekete geçtiğinde gör bak neler olacak başına ne işler açılacak aklinialirimsmile
canımmmm ben çok iyi biliri o durumları sonradan öyle bir açılma oluyorkiiiiiiiiiiiii
şekil A SAFİNAZ sositososito sositososito
:kedi: :kedi: :kedi: onlar hangi arada oldu ben bilem anlamadum sempatiksalakcinni
ama şunu eyi biliyom her seferinde en az 15 dakika uğraşır garibim gönlümü
etmek içünnnn herhalde onlarda bu aralara denk geldüüü sempatiksalakcinni
tembel boğayım canım ben
26 yaşında böyleysem 40ı görmem ben kaydirigubbakcemile3
uykusuz ama mutlu oluyosun katılıyorum kaydirigubbakcemile5
ben ondan mı yapamadım bebiş fisfisfis :roflol:
kızlar ben kaçtım işi gücü toparlayayım bugün eleman alımlarıyla ugraşacagım.inşallah düzgün insanlarla karşılaşırız özleyin beni anacımmm opuyorumnanaktan
ayyyyyy :roflol:
aklıma çok bişi geldi
benim annemin çoookk eskiden bir arkadaşı vardı küçül altın istermiş kocasından her seferinde yoksa olmazmış :roflol: :roflol: :roflol:
varmı böyle birşey yaaaa nikahlı kocası yaniiii altın kaplama heralde :roflol:
sen neyle kandın acep merak ettim :1ninca:
benim kocamda boğa ama şükür o konuda tembel değil :Saruboceq:
ooyyy bence seni bir an önce harekete geçirmeliyiz canımcım :teselli:
senide uykusuz ama mutlu kadınlardan yapacağız el birliği ile :lepi:
fazla özeltme kendini canım -tatlicadiarzu-
bundan sonra spor niyetine adamları kullanıyoruz :roflol: :roflol:
herşey 6. takım için nazlım :roflol::roflol:
safiş sayende hepimizin içinde saklı kalmış seksi dişi kadın ortaya çıkacak eşlerimizin hayır dualarıyla sen 55 i bile görürsün canımmmm sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
benim 1,5 ayı buldu canım . bide 40 günlük misafirlerimiz malum o dönem ramazan derken bende senin gibi olarmıyım bilememaklinialirimsmileaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: denemesi bedava nasıl olsa :jeyyar: :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?