Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

zilan anacım gece sporuna hayır dediğin halde 3 bebe evet desen ne olacaktı yoksa onlar gündüz bebişlerimiiii

öylemi dersin :jeyyar: anacım bu cezamı bu benim adama hayatının ödülü olur :hooray: zaten ikide bir zayıflama süresince beni dilediğin kadar kullanabilirsin diyip duruyor sengözlerimebaksanab

anacım bekarlar aşagıda bize bakar olmuşlar kızlar muhabbete katılamıyorlarrrrr sırnaşık şey susalımda accıkta onlar konuşsunlar

susma sustukça sıra sana gelecek :lepi:

:1ninca:hee sorma söylettum kendime bu lafı klava: iyide safişcim gece uykusunu yerini başka bişey tutmuyorki güzelim yoksa ben gerçekten yaşlanmışmıyım :bbo: denemek lazım :kedi: :kedi:

ay lafa bak yaaaa birde gece uykusu diyor sanki bizde gece vardiyasına kal diyoruz sadece bir saatini buna ayırsan ne olucakki çocuk büyütürken hiç uykusuz kalmadınmı hem bu başka birşey bilirsin :asigim:

taze gelinler de katılmıyo muhabbete aklinialirimsmile

demek ki bi sen ,bi ben bi de zilan tembel bu konuda sempatiksalakcinni

tembeller :mymeka:

elif sen ne burcusun anacım birbirimize çok benziyoruz ben balık yükselenim kova aklinialirimsmile

aaaaaaa bende balık burcuyum ama duygusuz olanlardan

bizim yemektede semiz otu varmış .

elifff o konuda bende sizdenim üşengeçim yani zaten benim en başından belliyşim . korkularımdan dolayı biraz geç olduyaaaaaaaaaaa

zilan anacım gece sporuna hayır dediğin halde 3 bebe evet desen ne olacaktı yoksa onlar gündüz bebişlerimiiii

:kedi: :kedi: :kedi: onlar hangi arada oldu ben bilem anlamadum sempatiksalakcinni
ama şunu eyi biliyom her seferinde en az 15 dakika uğraşır garibim gönlümü
etmek içünnnn herhalde onlarda bu aralara denk geldüüü sempatiksalakcinni

elif sen ne burcusun anacım birbirimize çok benziyoruz ben balık yükselenim kova aklinialirimsmile

tembel boğayım canım ben

26 yaşında böyleysem 40ı görmem ben kaydirigubbakcemile3

uykusuz ama mutlu oluyosun katılıyorum kaydirigubbakcemile5

ben ondan mı yapamadım bebiş fisfisfis :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

nüfus patlaması olacakkkk :roflol:

öylemi dersin :jeyyar: anacım bu cezamı bu benim adama hayatının ödülü olur :hooray: zaten ikide bir zayıflama süresince beni dilediğin kadar kullanabilirsin diyip duruyor sengözlerimebaksanab

woowwww bence süpperrr ama sırf sürekli eşin istediği için böyle konuşuyor eşin istemeyi unuttuğunda ve sen daha onun istemesine izin vermeden harekete geçtiğinde gör bak neler olacak başına ne işler açılacak aklinialirimsmile

elifff o konuda bende sizdenim üşengeçim yani zaten benim en başından belliyşim . korkularımdan dolayı biraz geç olduyaaaaaaaaaaa

canımmmm ben çok iyi biliri o durumları sonradan öyle bir açılma oluyorkiiiiiiiiiiiii
şekil A SAFİNAZ sositososito sositososito

kızlar ben kaçtım işi gücü toparlayayım bugün eleman alımlarıyla ugraşacagım.inşallah düzgün insanlarla karşılaşırız özleyin beni anacımmm opuyorumnanaktan

bundan sonra spor niyetine adamları kullanıyoruz :roflol: :roflol:

herşey 6. takım için nazlım :roflol::roflol:

safiş sayende hepimizin içinde saklı kalmış seksi dişi kadın ortaya çıkacak eşlerimizin hayır dualarıyla sen 55 i bile görürsün canımmmm sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

benim 1,5 ayı buldu canım . bide 40 günlük misafirlerimiz malum o dönem ramazan derken bende senin gibi olarmıyım bilememaklinialirimsmileaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

ayyyyyy :roflol:
aklıma çok bişi geldi
benim annemin çoookk eskiden bir arkadaşı vardı küçül altın istermiş kocasından her seferinde yoksa olmazmış :roflol: :roflol: :roflol:
varmı böyle birşey yaaaa nikahlı kocası yaniiii altın kaplama heralde :roflol:
sen neyle kandın acep merak ettim :1ninca:

tembel boğayım canım ben

26 yaşında böyleysem 40ı görmem ben kaydirigubbakcemile3

uykusuz ama mutlu oluyosun katılıyorum kaydirigubbakcemile5

ben ondan mı yapamadım bebiş fisfisfis :roflol:

benim kocamda boğa ama şükür o konuda tembel değil :Saruboceq:

ooyyy bence seni bir an önce harekete geçirmeliyiz canımcım :teselli:

senide uykusuz ama mutlu kadınlardan yapacağız el birliği ile :lepi:

kızlar ben kaçtım işi gücü toparlayayım bugün eleman alımlarıyla ugraşacagım.inşallah düzgün insanlarla karşılaşırız özleyin beni anacımmm opuyorumnanaktan

fazla özeltme kendini canım -tatlicadiarzu-

:roflol: :roflol: :roflol: tatlı sözlerine aldanıyom çünkü onu çok seviyom opuyorumnanaktan
benimde eski bir arkadaşım anlatırdı istediği bişey varsa bu şekilde yaptırırmış saçma geliyor bana

selamlar..maşşallah .allah muhabbetinizi artırsın sayfalar akmış gitmiş yine,hepinize hayırlı günler..güne yaklaşık 1 saat önce başlamış biri olarak bunun yarım saatini duş ve giyinme saç kurutma kalan yarım saatiniyse yazdıklarınızı okumayla geçirdimkafamçokkarıştı muhabbetlerde felaket aklinialirimsmile gecelikler falan kaydirigubbakcemile3 takımın yaşlıları aeben ben eddoras ablam başka varmıydı valla sizlerden daha hareketliyizdir bu konuda kaydirigubbakcemile3 yaşlı dediysek size göre yoksa hala bomba gibi hatunlarız biz aklinialirimsmile önce dünki menümü vereyim ayrıca bu sabah itibariyle tartı 81 gösterdi yarına bi süpriz daha yaparmı bilmem kaydirigubbakcemile2

sabah:
2 dilim tam buğday
peynir
domates
salatalık
yeşil biber
haşlanmış yumurta
bol yeşillik
funda çayı şekersiz

ara:
1 ayran
şekersiz neskafe

akşam:
sardalya
bol salata

ara:
3 fincan funda çayı

1 nar..

kızlar benim eşimde boğa burcu ama tembelinden değil
yani gece sporunda heç tembel ve üşengeç değil bende
oğlak burcuyum ona göre çok tembel ve üşengecim(

Naz, ienmmr, kirazz_z+, Melek+, narin_nazenin+, Safinaz84+, yumukum+, zilan.80
maallah pek bir kalabalık olmuşuz .

bundan sonra spor niyetine adamları kullanıyoruz :roflol: :roflol:

herşey 6. takım için nazlım :roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

her şey vatan için
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

wıışşşşşşşş memnun kalırım bu yöntemle ben bir çok arkadaşımın evliliğini kurtardım ayıptır söölemesiiii :kedi:
bence deneyin ne kaybedersinizki....

Haaa bu arada ben elli beş olursam artık bilemiyorum neler olur bu kez bikinili resimlerimi koyarım buraya :roflol: :roflol: :roflol:

benim 1,5 ayı buldu canım . bide 40 günlük misafirlerimiz malum o dönem ramazan derken bende senin gibi olarmıyım bilememaklinialirimsmileaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

olarsın bacım olarsın
bu kanaldan ayrılmayınız bizi izlemeye devam ediniz kaydirigubbakcemile3
senin psikolojikman gitmiş zatennn aaaahhh aaahhhh siz yalnız olacaktınızki eşinle bak bir sorun oluyormuydu.....

:roflol: :roflol: denemesi bedava nasıl olsa :jeyyar: :jeyyar:

kıısss parayla olanıda var işte dedim yaaaa ne bedavası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…