boş odayi spor salona çevir kalksin gitsin çekyatİyi yapmışsın canım.Geçenlerde sayfada da birileri ajanda almak istiyordu.Sizi böyle görünce benim de alasım geldi ama ben genelde alıorum.1 hafta yazıorum,snra defter bomboş duruo
Bizim de boş odamızda gereksiz çekyatımız var ama annem beni verir onu vermio ki kaldıralım
Balkabagi tatlidan baska seye yakistiramiyorum ben genelde herkez hersey yapiyo enguzel kabak tatlisi cevizli tahinli
eşim balkabagindan sadece tatlı seviyor çok şekerli olur ee biz diyetteyiz ben yapsam yemem bogazimda kalirBence mücver güzel oluyor ama biraz tatlımsı bir mücver oluyor,herkes beğenmeyebilirben peynir,çay ve biraZ balla beraber seviyorum.
Bal kabağı çorbasına ise bayılırım
ben hasta olduğumu üstüne basa basa dememe rağmen, hâlâ revani ve poğaçaya takılınıyor. Yaa halim mi var, başka yiyeceklerle uğraşacak.önüme getirileni yicem tabi, Canımın derdine düşmüşüm. İçimde kalmasın, yeri gelmişken söyledim. Kendisi bile kaptan olarak hasta olduğum için birşey demediğini söylemişti. Polemik olmasın diye asla yazmıcam. Takım kaptanımız en ufak olayda bırakırım dediği için. SaygılarSnnki revani,poğaça vs derken yeterince şaşırdı.Şimdi bir de öbür türlü şaşırtmalısın
Selam canimSlm kızlar
Espri yaptım ve espri yaptığım için "ben hasta olduğumu üstüne basa basa dememe rağmen, hâlâ revani ve poğaçaya takılınıyor. Yaa halim mi var, başka yiyeceklerle uğraşacak.önüme getirileni yicem tabi, Canımın derdine düşmüşüm. İçimde kalmasın, yeri gelmişken söyledim. Kendisi bile kaptan olarak hasta olduğum için birşey demediğini söylemişti. Polemik olmasın diye asla yazmıcam. Takım kaptanımız en ufak olayda bırakırım dediği için. Saygılar
Balkabağının kendi şekeri de var aslında.Biz şekersiz suda haşlıyoruz ya da fırında yine şekersiz pişiriyoruz.Sonra 1 kaşık pekmez 1 kaşık tahinle tatlandırıyoruz.Öyle de güzel oluyor canım.eşim balkabagindan sadece tatlı seviyor çok şekerli olur ee biz diyetteyiz ben yapsam yemem bogazimda kalir
Ne be sen olsan sende istersin rozet
Birbirinize yazismalarinizi gören sizi tanımayan birisi aaaa laflara bak derHaaaa pilav haaa sutlac pirinc+seker
Vallaaa derler ama ben nalet olsunki boyleyim agzim dursa baska yerim durmazBirbirinize yazismalarinizi gören sizi tanımayan birisi aaaa laflara bak der
Kardeşcanlar
Aman canım umudunu yitirme...bu sene umutlu girdim 2021 ye. bilmiyorum içimden hep umut var..
neyse ki yarin dolaplarim geliyor. oh mis gibi ..
şöle bi evi temizleyecegim bi oda çöp gibi oldu inanki
Slm canım... geçmiş olsun ...Slm kızlar
Benim eşim hiç evle ilgili bir şeye karışmaz atılacakmış kalacakmış hepsini bana bırakır...boş odayi spor salona çevir kalksin gitsin çekyatbizimki çocuğun eşyalari var diye kaldirmiyor oysa bulunur kıyafetler ya.
zaten mutfaktaki ekmek tekne dolabi eşime vericem elektronik parçalari dolduruyor.
çok dolabim var ivir divir.
adam attirmiyo ki neymiş lazim...ona depo oda almam lazim .
Cancagizim deme öyle şeyler kendine...Vallaaa derler ama ben nalet olsunki boyleyim agzim dursa baska yerim durmaz
Emzirenler dişsiz mi kalsın bebeğim...ihmal etme ağrın varsa. Geçmiş olsun. Ne zaman doktora gitsem hepsi aynı fırçayı çekiyor...bir gün çok sağlıklı dişlerle gidip pis pis siritacagim.
Diş problemim olmazsa niye geleyim size di mi ama...
Biz güçlü milletiz öyle ilk sizlamada hop doktora kosmuyoruz işte ...
Aslinda çok iyi niyetliyim kimsenin kötülüğünü istemem ama şaka yapmayi seviyorum millette güler diye muhabbet olsun diye ama bazen insanlara ters gelebiliyo neyse saka cekene yapar cekmeyene susarizAman canım umudunu yitirme...
Benim de 2021 den yana çok umudum var... düşündükçe yüzüm gülüyor
Belki yazdın canım ama unuttum mutfak dolabı mı yoksa başka bir dolap mı yaptırıyorsunuz ??
Ben de gömme dolap yaptıracağım kızların odasını ayıracagim onlara daha kullanışlı alan oluşturacağım
Slm canım... geçmiş olsun ...
Benim eşim hiç evle ilgili bir şeye karışmaz atılacakmış kalacakmış hepsini bana bırakır...
Senin eşine de şaşırdım
Eviyle ilgilenmesini seven biri demek ki...
Cancagizim deme öyle şeyler kendine...
Seni de seven öyle seviyor
Git canım..duruma göre yol gösterir...tabi direniyoruz çekiyoruz...
En yakın zamanda gideyim bari dişçime
Biliyorum canım seni az çok tanıdım...Aslinda çok iyi niyetliyim kimsenin kötülüğünü istemem ama şaka yapmayi seviyorum millette güler diye muhabbet olsun diye ama bazen insanlara ters gelebiliyo neyse saka cekene yapar cekmeyene susariz
Yarım da olsa cisss ama..ne güzel verdiydin. Nasıl kıydın kendineYarim gözleme yemis olabilirim
Teşekkür ederim canımBiliyorum canım seni az çok tanıdım...
Yazılarına da baya gülüyorum bana ters gelen bir şey olursa da dile getiririm merak etme
Abla o iş bende sen merak etme veririzYarım da olsa cisss ama..ne güzel verdiydin. Nasıl kıydın kendine
Dengele inşallah...kilo verdikçe keyfimiz yerine geliyor. Kelebek gibi oluyoruz.Abla o iş bende sen merak etme veririz
Kaptanım kendi ve keyfiyle yürümek zorundaO yağmurun altında sevgiliyle yada kocayla yürümek vardı
Abla sabah 2 yumurta,1dilim peynir,bide sut ictim oglen acıktım gozleme yedim aksamada kereviz salatasi yaptim yani bence dengeli senceDengele inşallah...kilo verdikçe keyfimiz yerine geliyor. Kelebek gibi oluyoruz.
Neşemiz kaçmasın... güzel bir ivme yakaladık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?