Gayet güzel...o yarım gozlemeyi nereden buldun?Abla sabah 2 yumurta,1dilim peynir,bide sut ictim oglen acıktım aksamada kereviz salatasi yaptim yani bence dengeli sence
Afiyet olsun elhancimGayet güzel...o yarım gozlemeyi nereden buldun?
Ben de yumurtalı karnabahar yapacağım.
Sarımsaklı yoğurtla offff offff.... çatalla dur....
Sana da bebeğimAfiyet olsun elhancim
Afiyet olsun canım.Başkası olsaa "neee poğaça mı" derdim(doğrusu miktar da önemli) ama sen yiyebilirsinBugün pek yemek yemeye fırsat bulamadim koşturmacadan
Sabah kur
Yumurta peynir bool yeşillik 1 bardakta süt
Öğlen kaysili yoğurt activia
Akşam poğaça yulafli dereotlu lor peynirli şekersiz cay
3 lt su egzersizi gece yapacağım
Zipzip-
@birazhuzurdu2008 sormuştu canım,etiketlemişim olayımKızlar dün hangi arkadaş sormuştu unuttum ama diyet listem böyle
Geçmiş olsun dünürüm ayni hafta dişçiye gitmişiz bende cuma çektirdim haala ağrıyo gece gündüzTimescim dün diş tedavisine başladim. Sağ tarafta bir dişim çekildi. Çorba yapmaya üşendim öncesinde smoothie yaptım kesmeyince omlet yaptım. O yüzden akşam böyle oldu kuzum.
Maşallah canım nasıl bugünde etkisini gördün mü sadece sen yaptin bu hafta
Sana da geçmiş olsun canımGeçmiş olsun dünürüm ayni hafta dişçiye gitmişiz bende cuma çektirdim haala ağrıyo gece gündüz
Allah razı olsun canımSana da geçmiş olsun canımBu ara takımda herkes dişçide
Aynen caniko. Pandemi olunca kimse mecbur kalmadıkca bi yere gitmek istemio.Sonumuz hayrolaAllah razı olsun canım
İlk pandemide erteleyenler şimdi ortaya çıkıyo galiba bu ara diş sorunu çok
Afiyet olsun canım.Başkası olsaa "neee poğaça mı" derdim(doğrusu miktar da önemli) ama sen yiyebilirsinzaten şimdi hit kardiyo ,bilmem ne derken eritirsin sen
Vallahi bence gayet etkili kuzumGeçmiş olsun dünürüm ayni hafta dişçiye gitmişiz bende cuma çektirdim haala ağrıyo gece gündüz
Ben yulaf yemiyordum pek.Geçenlerde baktım çinko içeriyomuş (çinko içeren besinleri araştırınca)kuzum poğaça sadece yulaf lor peyniri dereotu ve yumurtadan yapılıyor diyete uygun yani :) hamur işi olsa asla yemem
Vallahi bence gayet etkili kuzum
Mutfak üst dolabı ve yatak odasına gardrobu yaptırıyorumAman canım umudunu yitirme...
Benim de 2021 den yana çok umudum var... düşündükçe yüzüm gülüyor
Belki yazdın canım ama unuttum mutfak dolabı mı yoksa başka bir dolap mı yaptırıyorsunuz ??
Ben de gömme dolap yaptıracağım kızların odasını ayıracagim onlara daha kullanışlı alan oluşturacağım
Slm canım... geçmiş olsun ...
Benim eşim hiç evle ilgili bir şeye karışmaz atılacakmış kalacakmış hepsini bana bırakır...
Senin eşine de şaşırdım
Eviyle ilgilenmesini seven biri demek ki...
Cancagizim deme öyle şeyler kendine...
Seni de seven öyle seviyor
Karbonhidrat ağırlıklı bir gün olmuş canım.Simit+bulgur pilavı+ekmek vs derken..Biraz ödem yapabilir canım ama rahatsızsın sanırım,geçmiş olsun. Taze zencefil varsa ye boğazına iyi gelir. Geçmiş olsun ve afiyet olsunBugün o kadar düşükki enerjim sürekli uyuyasım var
Sabah: sahanda yumurta 1 dilim ekmek 3 zeytin bir dilim peynir
Öğlen: simit, krem beyaz
Akşam: bulgur pilavı pırasa barbunya 3 kaşık 2 dilim tam buğday ekmek taze çıtır dayanamadımpekmez içtim iki kaşık te
Yok yok menüde saçma sapan geçti zaten günüm pekmez Boğaz’ım kırçıllı diye içeyim dedimZipzip-
Afiyet olsunnBugün pek yemek yemeye fırsat bulamadim koşturmacadan
Sabah kur
Yumurta peynir bool yeşillik 1 bardakta süt
Öğlen kaysili yoğurt activia
Akşam poğaça yulafli dereotlu lor peynirli şekersiz cay
3 lt su egzersizi gece yapacağım
Zipzip-
Kolay gelsin. Allah kolaylık versin. Yenilik güzeldirMutfak üst dolabı ve yatak odasına gardrobu yaptırıyorumkomidinler var onlar kaldıracağım
Valla bi azaltsam
Eski gardrobumu görümceme verdim
Yarina izin alamadımkaynanamgil başında olacaklar bakalım
Öğlenki simit akşam dengelenmiş. Afiyet olsun.enerji düzelir inşallahBugün o kadar düşükki enerjim sürekli uyuyasım var
Sabah: sahanda yumurta 1 dilim ekmek 3 zeytin bir dilim peynir
Öğlen: simit, krem beyaz
Akşam: bulgur pilavı pırasa barbunya 3 kaşık 2 dilim tam buğday ekmek taze çıtır dayanamadımpekmez içtim iki kaşık te
Yok yok menüde saçma sapan geçti zaten günüm pekmez Boğaz’ım kırçıllı diye içeyim dedimZipzip-
Bebeğim 9 dilim ince tam buğday ekmeği dikkatimi çekti. Doktorun özellikle bu konu hakkında bir şey dedi mi...Kızlar dün hangi arkadaş sormuştu unuttum ama diyet listem böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?