Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım.Başkası olsaa "neee poğaça mı" derdim(doğrusu miktar da önemli) ama sen yiyebilirsin zaten şimdi hit kardiyo ,bilmem ne derken eritirsin sen

Timescim dün diş tedavisine başladim. Sağ tarafta bir dişim çekildi. Çorba yapmaya üşendim öncesinde smoothie yaptım kesmeyince omlet yaptım. O yüzden akşam böyle oldu kuzum.
Geçmiş olsun dünürüm ayni hafta dişçiye gitmişiz bende cuma çektirdim haala ağrıyo gece gündüz
Hayırlı sabahlar fıstıklar
birbeste Kuzu ikinci gün kürude taman
Maşallah canım nasıl bugünde etkisini gördün mü sadece sen yaptin bu hafta

Afiyet olsun canım.Başkası olsaa "neee poğaça mı" derdim(doğrusu miktar da önemli) ama sen yiyebilirsin zaten şimdi hit kardiyo ,bilmem ne derken eritirsin sen
kuzum poğaça sadece yulaf lor peyniri dereotu ve yumurtadan yapılıyor diyete uygun yani :) hamur işi olsa asla yemem
Geçmiş olsun dünürüm ayni hafta dişçiye gitmişiz bende cuma çektirdim haala ağrıyo gece gündüz

Maşallah canım nasıl bugünde etkisini gördün mü sadece sen yaptin bu hafta
Vallahi bence gayet etkili kuzum

kuzum poğaça sadece yulaf lor peyniri dereotu ve yumurtadan yapılıyor diyete uygun yani :) hamur işi olsa asla yemem

Vallahi bence gayet etkili kuzum
Ben yulaf yemiyordum pek.Geçenlerde baktım çinko içeriyomuş (çinko içeren besinleri araştırınca) 2 sabahtır kahvaltıda omlet yapıyorum,güzel oluyor.Korktuğum kadar çirkin bişi değilmiiş

Mutfak üst dolabı ve yatak odasına gardrobu yaptırıyorum komidinler var onlar kaldıracağım
Valla bi azaltsam
Eski gardrobumu görümceme verdim
Yarina izin alamadım kaynanamgil başında olacaklar bakalım

Bugün o kadar düşükki enerjim sürekli uyuyasım var
Sabah: sahanda yumurta 1 dilim ekmek 3 zeytin bir dilim peynir
Öğlen: simit, krem beyaz
Akşam: bulgur pilavı pırasa barbunya 3 kaşık 2 dilim tam buğday ekmek taze çıtır dayanamadım pekmez içtim iki kaşık te
Yok yok menüde saçma sapan geçti zaten günüm pekmez Boğaz’ım kırçıllı diye içeyim dedim Zipzip-

Karbonhidrat ağırlıklı bir gün olmuş canım.Simit+bulgur pilavı+ekmek vs derken..Biraz ödem yapabilir canım ama rahatsızsın sanırım,geçmiş olsun. Taze zencefil varsa ye boğazına iyi gelir. Geçmiş olsun ve afiyet olsun

Afiyet olsunn
Mutfak üst dolabı ve yatak odasına gardrobu yaptırıyorum komidinler var onlar kaldıracağım
Valla bi azaltsam
Eski gardrobumu görümceme verdim
Yarina izin alamadım kaynanamgil başında olacaklar bakalım
Kolay gelsin. Allah kolaylık versin. Yenilik güzeldir
Öğlenki simit akşam dengelenmiş. Afiyet olsun.enerji düzelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…