- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
Uykum var demiş abla
Kedimiz var ama emziremem
Zaten kuş kadar yemişsindir olur olurDerslerden yemeği geciktirdim tatlım...az önce yedim...olur mu ki...bilemedim
Çocuğu sat birine geç boş odaya biraz kestir kuzum...Işte uykum olunca satırbaşı yapmayı unutmuşum öğretmenim
Bak kucağımda resmini paylastim :))hiç düsünemedim simdi seni
Afiyet olsun kuzum
Gel hadi zayıflayalım birlikte canimGirdiğim an bildirim geldi canım kalp kalbe karşıymışnasıl olsun iyiyim biraz da şişgo
Yaaa önceki gün profilini gördüm senin öyle büyük kızın mı vardıııhiç düsünemedim simdi seni
Gördüm cok tatli amaBak kucağımda resmini paylastim :))
Köprünün altından ne sular aktı bilmiyorsun işteZaten kuş kadar yemişsindir olur olur
Benden büyük kizim varYaaa önceki gün profilini gördüm senin öyle büyük kızın mı vardııımaşallah çok güzeldi zaten hemen göz koymuşlar oğlum olsa ben de koyacaktım
Benim küçük oğlanın kertiklisi o....daha son sözü söylemedi ama....Yaaa önceki gün profilini gördüm senin öyle büyük kızın mı vardııımaşallah çok güzeldi zaten hemen göz koymuşlar oğlum olsa ben de koyacaktım
Yaaa kaptanım valla ne iyi olur şimdilik leslieye başladım henüz yediklerme dikkat edemiyorumGel hadi zayıflayalım birlikte canim
Ilk geldigi gun cok kotuydu de toparladi masallahGördüm cok tatli ama
KertikmiydiBenim küçük oğlanın kertiklisi o....daha son sözü söylemedi ama....
Hemen bi tane seçiyorum giyinip beybisuKöprünün altından ne sular aktı bilmiyorsun işte
Linki at giyinip geliyorum
Afiyet olsun canımm
Dünden bugüne +ya geçmen için diyeti bozup baya baya yemen lazım.Senin menün de sporun da güzeldi canım.O fazlalık ödemdendir ya da wc çıkamamışsındır vs,her türlü ödem yani, moralini bozmaDun eksideydim bugun kilomu kontrol ettim arti geldim anlamadim bisey moralim bozuldu regliye 10 gun var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?