- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ondanmi sen simdi 6.takimdasin yiye yiyemiBende evin en küçüğü olarak hep yerdim içerdim gezerdim
evlendigim de yumurta kıramıyordum
Büyük kız derken, yaşı büyük kız demek istedi. İş yapabilecek yaşta kızı olanlara seslendi. Ben öyle anladım.Yani su an evin büyük kizi benim ablam varda o başka sehirde :))
Kesinlikle önemli
Günaydın canım. Neyin var?günaydinnn:)
hiç halim yok sabah sürüne sürüne kaklktım..
HeeeeOndanmi sen simdi 6.takimdasin yiye yiyemi
Demiyim o zaman bi daha
Heeee
Kardeşlerde 6. Numarayim 6.takımdayım 6 uğurlu rakamım oldu resmen
Recelde,tatlım de,baklavam de ama balim deme nefret ederim baldanDemiyim o zaman bi daha
Tamam fıstıklı baklavamRecelde,tatlım de,baklavam de ama balim deme nefret ederim baldan
Nedenki bal sadece sekerini çıkartır ondanmiAn itibariyle nefret ediyorum baldan
Bende yemek yapmayi hic sevmezdim halen de cok sevmiyorum az tembelim galibaBende evin en küçüğü olarak hep yerdim içerdim gezerdim
evlendigim de yumurta kıramıyordum
her zamanki gibiGünaydın canım. Neyin var?
Yontulmuş bir dişti keserek ikiye böldü öyle çekildi. Yerinin tamamen iyileşmesi gerekiyormuşOfffff 30/45 gün cok yaa ne yaptırdın sen dişine canim. Valla bende ağrı devam yaa
Yok canımcım 1 kız 1 oğlan benim kız büyük dünürlük hakkıyla alındı yani
20yasinda ve ilk yumurtaBende yemek yapmayi hic sevmezdim halen de cok sevmiyorum az tembelim galiba
Bende ilk yumurtayi 20 yasinda kirmisimdir kucukken yumurtaya dokunmazdim
Tek o degilki tansiyonum yükseliyor benimNedenki bal sadece sekerini çıkartır ondanmi
Eee ne yapayim sevmezdim ki20yasinda ve ilk yumurta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?