Guzel menu afiyet olsun canim6 Ocak menü
6.00 tarçınlı kahve 1 bardak Dukan birası
9.30
Bol yeşillik domates salatalık 2 dilim kaşar 2 galeta 4 ceviz 1 tane yumurta 1tatli kaşığı labne
Dibek kahve
14.30
tavuklu haşlanmış nohutlu salata
Dibek kahve
2.5 litre suZipzip-
Bir tane cennet meyvesi
Afiyet olsun kuzumMenümü paylaşmayı unutmuşum dün
Dünkü menüm
Sabah 08.00 1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi 3 tane kuru kayısı
09.00 kahvaltı 1 tane haşlanmış yumurta biraz roka domates salatalık yarım kibrit kutusu kadar ezine 1 dilim çavdar ekmeği 1 bardak yesil çay
11.30 1 bardak kefir 1 tane mandalina
13.30 1 kepçe kuru fasulye 1 tabak salata yağsız tuzsuz 1 dilim cavdar ekmeği
16.00 1 bardak süt 1 yemek kaşığı kuru üzüm 1 tane kuru kayısı
19.00 2 yemek kaşığı pilav 2 kepçe sebze yemeği patatessiz 1 büyük kase salata
20.00 1 fincan kahve 1 tane hurma
21.00 1 bardak yeşil çay
23.30 yogurt kürü
4 litre su
Teşekkür ederim kaptanımGuzel menu afiyet olsun canim
Salata çok doyurucu geldi ama acıkırsam mutlaka yerim. Aslında aralıklı oruç yapmaya çalışıyorumGüzel menü canım ama saat daha çok erken.Akşama acıkırsın ve acıkırsan ye de bence.Sebze+yoğurt +1 dilim ekmek yapabilirsin misal.
Cerencim büyük çocuğun kaç yaşındaydı.Ay vallahi ailem gibi oldunuz ya
Kız ben sabah namazına kalkınca uyumuyorum tekrar Allah kabul ederse namazimi kiliyorum sonra kuzular uyuyorken yemekti çamaşırdı banyo tuvaletti utuydu hallediyorum onlar uyanmadan kahvaltıyı hazirliyorum gün içinde bana bi bulaşık bide evi süpürmek kalıyor büyük derse girmeden onu da hallediyorum sonra büyüğün ders vaktinde ki genelde öğleden sonra oluyor bebisle kızları uyutuyom o aradaki vakti kendime ayiriyorum olduğu kadarherifimde erken geliyor isten saolsun oda geldimi ilgileniyor hatun sen git kulübüne takıl diyor
Uzun zamandır triplerine hasret kaldigimi fark ettim.Hosgeldin
Kaşınıyorum diyosan hemen trip atayim sanaUzun zamandır triplerine hasret kaldigimi fark ettim.Rahatlık battı mi nedir yoksa kaşınıyor olabilir miyim tatlım
Afiyet olsun canım6 Ocak menü
6.00 tarçınlı kahve 1 bardak Dukan birası
9.30
Bol yeşillik domates salatalık 2 dilim kaşar 2 galeta 4 ceviz 1 tane yumurta 1tatli kaşığı labne
Dibek kahve
14.30
tavuklu haşlanmış nohutlu salata
Dibek kahve
2.5 litre suZipzip-
Bir tane cennet meyvesi
Hadi gidiyozzzDoğru diyon bende kafamda bisey eksik diyodum
Özelden atabilirsinKaşınıyorum diyosan hemen trip atayim sana
Sağolasın canımGözün aydin canim
Bakıldı canimondada sıkıntı yok şükür. Aynen troide önem artacak artıkTiroid ilacını ihmal etme canım.Hiç beklemediği anda çarpıyor insanı.B12 vs de bakmıslar mı? Bnm düşük cıktı ya herkese zorla baktırcam
Hay masallah sana zaten baska türlü hep eksik olurdu çok şey tebrik ederim güzel anne güzel eşsin senAy vallahi ailem gibi oldunuz ya
Kız ben sabah namazına kalkınca uyumuyorum tekrar Allah kabul ederse namazimi kiliyorum sonra kuzular uyuyorken yemekti çamaşırdı banyo tuvaletti utuydu hallediyorum onlar uyanmadan kahvaltıyı hazirliyorum gün içinde bana bi bulaşık bide evi süpürmek kalıyor büyük derse girmeden onu da hallediyorum sonra büyüğün ders vaktinde ki genelde öğleden sonra oluyor bebisle kızları uyutuyom o aradaki vakti kendime ayiriyorum olduğu kadarherifimde erken geliyor isten saolsun oda geldimi ilgileniyor hatun sen git kulübüne takıl diyor
Sen becerirsinnnnnn aralıklı oruç çok yapmışlığın var canımSalata çok doyurucu geldi ama acıkırsam mutlaka yerim. Aslında aralıklı oruç yapmaya çalışıyorumbecerebilirsem
Hepimiz büyük kız mutlaka olduk. Ben de yardım ederdim anneme.
Sen zaten canım yemek yapmayı öğreneceğin zaman eşin seni çok sevmiş gel sen bana yemek yap demiş benceBende evin en küçüğü olarak hep yerdim içerdim gezerdim
evlendigim de yumurta kıramıyordum
Evet evet canım tam da öyle..Büyük kız derken, yaşı büyük kız demek istedi. İş yapabilecek yaşta kızı olanlara seslendi. Ben öyle anladım.
NereyeHadi gidiyozzz
Saol kuzum benimMaaşallah kız sana
Allah dağına göre kar verirmiş helal olsun. Ben 3 çocukla birini yapıyorsam diğerini bırakıyorum. Senin Serde sporcu sebatı var vesselam
Kuzum oglusum 9 yaşında:) 4 sınıfa gidiyor ikizlerimde 6 olacak inşallah en ufakta 8 aylık oldu şükür ben 30 yaşındayım erken evlendim ünv dondurmustum son sınıfta bu sene alttan sinavlarimi veriyordum pandemi girdi araya aynı zamanda babamın orda küçük çocuklara eğitim veriyordum öyle işteCerencim büyük çocuğun kaç yaşındaydı.
Kulüpteki kalabalikliktan ve bazı sebeplerden çok şeyi kaçırmışım son bir haftadır da sizlerin bilgileri hep birbirine girdi...unutmuşum kuzum...
Takımdaki arkadaşlar bugün kendini minnacık ana hatlarıyla anlatsa çok sevinirdim. Takıma ilk geldiginizde form doldurmuştunuz onlara da baksam olur. Hala tarihcene bakamadım da
Sağolasın canım
Bakıldı canimondada sıkıntı yok şükür. Aynen troide önem artacak artık
Hay masallah sana zaten baska türlü hep eksik olurdu çok şey tebrik ederim güzel anne güzel eşsin sen
Sen becerirsinnnnnn aralıklı oruç çok yapmışlığın var canım
Ben ve trip atmak aaaa hiç hoş degil elhancımÖzelden atabilirsin
Suni trip olduğunu anlamayabilir bu mesajları görmeyenler
Yeni gordum mesaji guzel bir haberKızlar kan değerlerimi vermistim şimdi sonucunu aldim sadece troidler düşük ilacı ihmal ettim bilerek deneme yapmistim gerisi cok iyi dedi dr. Kan demir d vitamini vs. Oruçta sıkıntı yok şükür
Mesela sen demeden odasını topluyor mu ??İraden istikrarınla yapabileceğine inanıyorum çünkü canım... olayi kafanda bitirmişsin sennnn
Valla canım kaynanasının önünde söylemiş olmayımmmmm
ben söylemeden kendiliğinden az yapar yapmaz demiom ama az. Eger ben söylüyorsam herseyi yapar. İtiraz yok. Bende istiomki bi bakiyim ben demeden yapmis olsun( oda yok iste
normal ama hep okudular ilk defa bu sene evdeler yazin bile kurslara gittiler simdiki nesili o anlamda yetiştirmek zor.
Cok gecmis olsun canim sanada çok uğraşmış haliyle yeri ağrıyo şimdi
Kaşıyak anam kaşıyak bütün bedeni kaşıyakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?