Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Guzel menu afiyet olsun canim

Afiyet olsun kuzum

Güzel menü canım ama saat daha çok erken.Akşama acıkırsın ve acıkırsan ye de bence.Sebze+yoğurt +1 dilim ekmek yapabilirsin misal.
Salata çok doyurucu geldi ama acıkırsam mutlaka yerim. Aslında aralıklı oruç yapmaya çalışıyorum becerebilirsem

Cerencim büyük çocuğun kaç yaşındaydı.
Kulüpteki kalabalikliktan ve bazı sebeplerden çok şeyi kaçırmışım son bir haftadır da sizlerin bilgileri hep birbirine girdi...unutmuşum kuzum...
Takımdaki arkadaşlar bugün kendini minnacık ana hatlarıyla anlatsa çok sevinirdim. Takıma ilk geldiginizde form doldurmuştunuz onlara da baksam olur. Hala tarihcene bakamadım da

Afiyet olsun canım

Gözün aydin canim
Sağolasın canım
Tiroid ilacını ihmal etme canım.Hiç beklemediği anda çarpıyor insanı.B12 vs de bakmıslar mı? Bnm düşük cıktı ya herkese zorla baktırcam
Bakıldı canimondada sıkıntı yok şükür. Aynen troide önem artacak artık
Hay masallah sana zaten baska türlü hep eksik olurdu çok şey tebrik ederim güzel anne güzel eşsin sen
Salata çok doyurucu geldi ama acıkırsam mutlaka yerim. Aslında aralıklı oruç yapmaya çalışıyorum becerebilirsem
Sen becerirsinnnnnn aralıklı oruç çok yapmışlığın var canım

Hepimiz büyük kız mutlaka olduk. Ben de yardım ederdim anneme.
büyük kız mutlaka olduk canım da ben şimdiki nesilden bahsetmiştim.
Bende evin en küçüğü olarak hep yerdim içerdim gezerdim
evlendigim de yumurta kıramıyordum
Sen zaten canım yemek yapmayı öğreneceğin zaman eşin seni çok sevmiş gel sen bana yemek yap demiş bence
Büyük kız derken, yaşı büyük kız demek istedi. İş yapabilecek yaşta kızı olanlara seslendi. Ben öyle anladım.
Evet evet canım tam da öyle..
Yoksa ben kendimi düşünürsem annem bahçe işi yaparken memlekette ben babamla kalırdım
13-14 yaşlarında eve bakar babama yemek yapar hatta babama ise götürsün doye yemek hazırlardım o zamanlardan beri yapiyorumı..

Benim için de yemek yapması ne yapacağım belli olunca ve vaktim de olunca çok keyifli gelir..
Vaktim Yokken tam bir işkence gibi geliyor bana..

Maaşallah kız sana
Allah dağına göre kar verirmiş helal olsun. Ben 3 çocukla birini yapıyorsam diğerini bırakıyorum. Senin Serde sporcu sebatı var vesselam
Saol kuzum benim
Kuzum oglusum 9 yaşında:) 4 sınıfa gidiyor ikizlerimde 6 olacak inşallah en ufakta 8 aylık oldu şükür ben 30 yaşındayım erken evlendim ünv dondurmustum son sınıfta bu sene alttan sinavlarimi veriyordum pandemi girdi araya aynı zamanda babamın orda küçük çocuklara eğitim veriyordum öyle işte

Mesela sen demeden odasını topluyor mu ??

Senin rahatsız olduğunu bildiği şeyleri yapmayı alışkanlık haline getirdi mı???

Merak ettiğim şeyler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…