Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın kızlar,keyifli perşembeler
Gunaydin canım ❤
Günaydın mutlu huzurlu sabahlar kızlar
Günaydın canim ❤
Gunaydin canım ❤
Gule gule kullan canim
Gunaydin canim ❤
Hamileysen eger dogum sonrasi yine gelirsin deneme suresi felan tekrar başlar
Benimde uykum var ben uyuyommu
Neden uyumuyorsun ki
Teşekkür ederim canımm benim güzel bakan güzel görür senin kalbinin güzelliği
Masallah canım cok güzelsin ❤
Gunaydin canım ❤
Kızlar günaydın
Günaydın canım ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın dostlar
Gunaydin canim ❤
Gunaydin canım ❤
Gunaydin canim ❤
Aksam yemegin cok az olmus 6-7 kasiga cikartip yanina salata yada yogurt ekleseydin
Ilk gunlerden bu kadar azaltma canim

Amim canım hepimize insallah duan kabul mü oldu acep bugun geceden beri daha az ağrıyor bende alvares ictim hep ama bugün almayim diyorum az idare ediyim insallah. Kanamada zor allah yardimcin olsun alsın ağrılarını arada karanfil beklet hatta kitabinda aidin hanim aksamdan agziniza alin 4 karanfili sabaha kadar dursun dio. Gündüz yapabilirsin bu uyhulamayi yine biraz uyuşur az az.
Günaydın mutlu huzurlu sabahlar kızlar
Günaydın canımm güzel yüzünü gördüm gün güzel başladı neselendimmm
Canım allah kolaylık versin zor ama sonu güzel işler inşallah
kızlar Bugün test yaptıramıcam merak etmeyin diye yazıyorum. Kızım uyuyor anca işe yetişirim öptüm
Yaptirsan iyiydi canım iyice emin olurdun ben hayatta dayanamazdim :)) yada istersen yeni tarihli bir test al haberlerden haberdar et bizide heyecanını paylaşıyoruz
Ödülle alıştırabilirsin canim mesela yemege düşkünse yemek/kahvaltı hazir odasini toplayanlar gelsin. Aynisini meyveye uygulayabilirsin. Ama en güzeli sabah kalkinca yapmamiz gerekenler var adi altinda kahvaltiya uyarlamak en mantıklısı. Ne seviyo 1 cikolata aldin dielim odasini toplayanlar cikolaasini yesin vs. Yapabilirsin. Ha bunuda abartinca hep ödülle mi öğrenecek die bir durum oluşuyor. Denge ile ayarlarsın canım sen bi fikir benimki. Sabah yataktan kalkan odasini toplamadan o odadan cikmayacak aslinda
Canım bu sabah tartil bak bide yarın tartıl adımı imzamı ortaya koyuyorum 1 kg.a yakın zayıflayacaksın ama bugün tartil muhakkak
Merhaba , bende aranıza katılmak istiyorum ama diyet listeniz mi var herkes bireysel mi. Nasıl oluyor programınız ?
Canım çok eksigin varsa nerden başlayacağını bilmiyorsan buradaki arkadaslardan menü fikri al. 3 öğün yiyen var benim gibi 2 öğün yiyen var. Sana en yakinini seç ornek al biraz kopyalarla git. Sonra zaten kendinde öğreneceksin. Menülerin eleştirilir öyle öyle öğrenirsin
Sen böyle deyince içimde memleket özlemi depreşiyor ahhh ahhh
Dünürümmmmmm gecen gun sen rizeye gidecegiz gidemedik filan yazdin bende sana cevap yazdim o cevabimda bir soru vardi sana sen mi gormedinnnn ben mi senin cevabini görmedimmmmmm hesap alıyım bakıyım

Merhaba , bende aranıza katılmak istiyorum ama diyet listeniz mi var herkes bireysel mi. Nasıl oluyor programınız ?
Merhaba canım hoşgeldin
Vuhuuuu bol bol geliyordur sana şimdi orda baklava
Site sadece bende kotü yazamiyorum begeni bile atamiyorum
Bende de ilk girdigimde 30 saniyesinde oluyo duzeliyor sonra
Masallah canım cok güzelsin ❤
Teşekkür ederim kaptanım
Günaydın canımm güzel yüzünü gördüm gün güzel başladı neselendimmm
Teşekkür ederim güzel kalpli ablacım

Canım bu sabah tartil bak bide yarın tartıl adımı imzamı ortaya koyuyorum 1 kg.a yakın zayıflayacaksın ama bugün tartil muhakk
İnşallah yaa 1kilo ve üzeri olur tartıldım 1artı var dayanıcam başka yolu yok
Zorlanmazsam becerebilirsem yavaş yavaş süreyi uzatırım

İndireyim canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…