Ben her halini özellikle bu heyecanlı halini sevdim.Ay sağol yaa halimi bi görsen sarılırsın bana kıvranıyorum resmen. Sağlk ocağı tenhaysa hemen kan testi yaptrp işe geçicem. Kızım da uyuyor bu sefer geç yattı erken kalktı uyudu zar zor
Tadımdan yenmezAyy ne tatlisin sabah sabah ablacim
Sen böyle deyince içimde memleket özlemi depreşiyor ahhh ahhhGünaydın fıstıklı baklavam
Antepli misin ablaSen böyle deyince içimde memleket özlemi depreşiyor ahhh ahhh
Bende sorun yok gibi canimSite sadece bende kotü yazamiyorum begeni bile atamiyorum
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlar,keyifli perşembeler❤
Günaydın canim ❤Günaydın mutlu huzurlu sabahlar kızlar
Gunaydin canım ❤GÜNAYDİN.
Gule gule kullan canimmerhabalar
dün eve geldiğimde direk mutfagi inceledimeşim çiğköfte almiş yemek yapamayacagi söyledim çünkü mutfak savaş alanı gibiyidi heryer toz...
neyseki temizledik.
mis gibi. tam istedigim gibi dolaplar oldu..
şimdi düzeni düşünüyorum nasıl olacak nereye koysam
aman çok yoruldum gece 1 de yattım.
telefona bile bakmadim uyumuşum
uyumak istiyorum...
Gunaydin canim ❤Günaydın kızlarrrrr. Sağlık ocağına gideceğiz yetişebilirsen sabah. Kızım uyuyor da, ben işe gidene kadar uyusun. Dün ki kahvaltımın gramlarını not ettim ama bu sefer de heyecandan işte hesaplayasım gelmiyor. Allah kısmet ederse hamileysem hamilelik nedeni ile çekilmiş oluyorum dimiZipzip- dün ki menümü söyleyeyim yine de, kahvaltı 9 zeytin sanırım, süt, bir dilim çavdar ekmeği. İşe geç kalmamak için o kadar yiyebildim. Akşam patates yemeği, yoğurt, çorba, 1 dilim çavdar.
Öğlen açtım ama yemedim. Akşam
Neden uyumuyorsun kiBenimde uykum var ben uyuyommu
Masallah canım cok güzelsin ❤Teşekkür ederim canımm benimgüzel bakan güzel görür senin kalbinin güzelliği
Gunaydin canım ❤Günaydın
Günaydın canım ❤Kızlar günaydın
Günaydın canim ❤Gunaydin kizlar
Gunaydin canim ❤Günaydın dostlar
Gunaydin canım ❤Günaydın
Gunaydin canim ❤Günaydın
Dün yoğun bir akşam oldu gelememiştim..
kahvaltı 10:00
Sahanda 2 yumurta
5-7 zeytin
Havuç
2 tam ceviz
12:00 1 mandalina
15:30
1 kepçe susuz bezelye yemeği
2 yk bulgur pilavı
1 bardak ayran
Akşam 19:00
3 yk pırasa yemeği
2 lt su
8000 adım
Amim canım hepimize insallah duan kabul mü oldu acep bugun geceden beri daha az ağrıyorTatlim kıyamam sana.hem açlık için hem de ağrı için dayanma gücü versin rabbim sana. Ben de ağrı kesici alıyorum günde bir defa gecmemeye çalışıyorum arvelles iyi geliyor. Bir haftaya hiçbir şeyimiz kalmayacak. Ara ara kanama oluyor hâlâ bende.
Günaydın canımm güzel yüzünü gördüm gün güzel başladı neselendimmmGünaydın mutlu huzurlu sabahlar kızlar
Canım allah kolaylık versin zor ama sonu güzel işler inşallahmerhabalar
dün eve geldiğimde direk mutfagi inceledimeşim çiğköfte almiş yemek yapamayacagi söyledim çünkü mutfak savaş alanı gibiyidi heryer toz...
neyseki temizledik.
mis gibi. tam istedigim gibi dolaplar oldu..
şimdi düzeni düşünüyorum nasıl olacak nereye koysam
aman çok yoruldum gece 1 de yattım.
telefona bile bakmadim uyumuşum
uyumak istiyorum...
Yaptirsan iyiydi canım iyice emin olurdun ben hayatta dayanamazdim :)) yada istersen yeni tarihli bir test al haberlerden haberdar et bizide heyecanını paylaşıyoruzkızlar Bugün test yaptıramıcam merak etmeyin diye yazıyorum. Kızım uyuyor anca işe yetişirim öptüm
Ödülle alıştırabilirsin canim mesela yemege düşkünse yemek/kahvaltı hazir odasini toplayanlar gelsin. Aynisini meyveye uygulayabilirsin. Ama en güzeli sabah kalkinca yapmamiz gerekenler var adi altinda kahvaltiya uyarlamak en mantıklısı. Ne seviyo 1 cikolata aldin dielim odasini toplayanlar cikolaasini yesin vs. Yapabilirsin. Ha bunuda abartinca hep ödülle mi öğrenecek die bir durum oluşuyor. Denge ile ayarlarsın canım sen bi fikir benimki. Sabah yataktan kalkan odasini toplamadan o odadan cikmayacak aslindaCanım çok geçmiş olsun oğluna...
Şükür iyi olmasına sevindim
Söylüyorum işte bazen sabırla bazen de kızıyorum öyle öyle alışacak inşallah..
Yalnız benim küçük kız ablasına söylediklerimi kendisine soyletmeden yapıyor o çok hosuma gidiyor
Hadi bakalım gözün aydın ...
İnsan istediği gibi olunca mutlu oluyor...
Eşinle de çok takisma canım bak ne güzel eviyle ilgileniyor
Aa neler duyuyor neler okuyorum maşallah maşallah...
Valla benim bir kenarda duran bir testim vardi tarihine bakmadım ama en az üç buçuk sene cekmecedeydi...
Ben o testi yapmıştım pozitif çıkmıştı..
Sabah bı daha yaptım yine pozitif...
Doktora da hiç gitmemistim..
Kese belli olunca birkaç hafta sonra gitmiştim..
Hamilesindir canım hadi hayırlısı olsun prensesine bakalım kardeş ne gelecek???
Canım bu sabah tartil bak bide yarın tartıl adımı imzamı ortaya koyuyorum 1 kg.a yakın zayıflayacaksınGünaydın
birbeste canımcım şimdi artıdan dolayı su orucu deniycem dün akşam 19.00dan beri yemiyorum zaten yarın 10 11e kadar deniycem su haricinde bişey içmek yok oda tamam zaten dukan birası da yaptım
Merak ettiğim eksi göreyim derken artı olmaz dimi
1seferlik deneme yapacağum akılsız boğazın cezasını yine o çeksin dimi ama
Canım çok eksigin varsa nerden başlayacağını bilmiyorsan buradaki arkadaslardan menü fikri al. 3 öğün yiyen var benim gibi 2 öğün yiyen var. Sana en yakinini seç ornek al biraz kopyalarla git. Sonra zaten kendinde öğreneceksin. Menülerin eleştirilir öyle öyle öğrenirsinMerhaba , bende aranıza katılmak istiyorum ama diyet listeniz mi var herkes bireysel mi. Nasıl oluyor programınız ?
Dünürümmmmmm gecen gun sen rizeye gidecegiz gidemedik filan yazdin bende sana cevap yazdim o cevabimda bir soru vardi sana sen mi gormedinnnn ben mi senin cevabini görmedimmmmmm hesap alıyım bakıyımSen böyle deyince içimde memleket özlemi depreşiyor ahhh ahhh
Günaydın canımGünaydın kızlar nasılsınız ne var ne yok mübarek ne yeşilçaymış akşam içtim sabah eksiyim :)
Merhaba canım hoşgeldinMerhaba , bende aranıza katılmak istiyorum ama diyet listeniz mi var herkes bireysel mi. Nasıl oluyor programınız ?
Vuhuuuu bol bol geliyordur sana şimdi orda baklavaEveeeeet
Bende de ilk girdigimde 30 saniyesinde oluyo duzeliyor sonraSite sadece bende kotü yazamiyorum begeni bile atamiyorum
Teşekkür ederim kaptanımMasallah canım cok güzelsin ❤
Teşekkür ederim güzel kalpli ablacımGünaydın canımm güzel yüzünü gördüm gün güzel başladı neselendimmm
Saglikocagina gidicem demisti ama bugun degil galibaTest ne olduOrganick__ kaçırdım mı ben
Gunaydin canim guzel haber ❤Günaydın kızlar nasılsınız ne var ne yok mübarek ne yeşilçaymış akşam içtim sabah eksiyim :)
İnşallah yaa 1kilo ve üzeri olur tartıldım 1artı varCanım bu sabah tartil bak bide yarın tartıl adımı imzamı ortaya koyuyorum 1 kg.a yakın zayıflayacaksınama bugün tartil muhakk
İndireyim canım sağolsleepy angel canim oruç takibi diye bir program var onu indir hangi saatte vücudun hangi faydayı yaşıyor bunuda oku oruc esnasında sana arkadaş olup oruca devamını sağlar. Kırmızı renkli üzerinde çatal resmi olacak programın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?