Yarın oğluşumun doğum günü
Günüde bi harika sanki özellikle ayarlanmış gibi
Kuzum ekmek yemedim onu yediğim içinAfiyet olsun canım sabah borek olmamis ama emziriyorsun eritmissindir
Dilimde büyük kare dilim düşünme 3 küçük kare dilim bitter çikolata dilimiAfiyet olsun canım sabah borek olmamis ama emziriyorsun eritmissindir
Canım ben de hatırlamıyorum demek ki bayağı uzun zaman olmuş.Ben 2 buyuk tabak kısır yerim o yuzden yapmiyoruz uzun zamandir en son ne zaman yedim hatırlamıyorum
Mandalina gunduz yeseydin ablacim
Tamam canim afiyet olsunDilimde büyük kare dilim düşünme 3 küçük kare dilim bitter çikolata dilimi
Ben yarını bekliyordumOglunun doğum günu kutlu olsun canim benim saglikli nice yaslara
Cok da sey etmesek mi bir iki kacamak yeter gibi sankiŞimdiden tartı sonrası yiyeceğim şeyleri not ediyorum
Vardı ablişkom ama vazgeçtim bilmiyorum hic havamda degilim bu defa
Var mı bir plan kuzum
Geçmiş olsun Cerencim. Akşamı hafif geçireceğine eminim.Ay kızlar ya hepinizden çook özür dilerim kan verince aşırı ciktigim için 1.5 durum + 1tane çikolata yedim eve kadar bekleyemedim tansiyonum düştü hakkınızı helal edin vallahi yarında tartı günü olmadı ama
Kaptanım o iş bende korkma sen gerekirse sabahtan akşama kadar hoplarım evin içindeCok da sey etmesek mi bir iki kacamak yeter gibi sanki
Yarın bende köye giderken söz verdim trileçe yapıp gitcem nasıl dayanırım diye düşünüyorum çok severim çok da güzel yaparım ımmmhŞimdiden tartı sonrası yiyeceğim şeyleri not ediyorum
Afiyet olsun canim dukan birası fazla olmus diyesim geldi
Bak arkandan ağlar amaYarın bende köye giderken söz verdim trileçe yapıp gitcem nasıl dayanırım diye düşünüyorum çok severim çok da güzel yaparım ımmmh
Haftasonu olunca sıkıntı olmaz önemli olan tartı günü eksiye düşmek.Yarın bende köye giderken söz verdim trileçe yapıp gitcem nasıl dayanırım diye düşünüyorum çok severim çok da güzel yaparım ımmmh
Ailecek birlikte kutlamak en güzeli.Vardı ablişkom ama vazgeçtim bilmiyorum hic havamda degilim bu defamisafir ağırlayamam heralde kv kp de burda olmucak bide kızlarındalar
1 Pastayla kutlucaz bu defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?