- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Kuzum ben çabuk veriyorum benim için sorun olmaz haftaya en az 1 kilo veririmAfiyet olsunbaşkası olsa akşam hem patates hem bulgur pilavı olmaz derdim ama sana demicem süt olmuştur bile onlar
Hoşbuldum teşekkürler
2kasik tavuk,2kasik makarna,ama zeytin manyagıyım yemesem olmazSalçalı makarna mı o
Zeytin dağı azıcık fazla geldi gözüme
Afiyet olsun canım
Haftaya 69 görürsem salçalı makarna yiyecem bi tabak
Canım benim dünkü spor sadece adım dı bileklik ten saydım 12 den sonra sıfırlanıyor ya sarma yaparken unuttum atmayı ekran görüntüsü elimde olmadığı için yazmadımD Dileksnr @birbesteTesnim1903 Zipzip- dün ki spor adım bildirimleri yok sanırım liste yapmadan önce sormak istedim
6 dan sonra meyve yemeSabah öğlen akşam yemeğim aralar çok güzel hıc kaçamak yok akşam eşim gelince çayın yanına koyduklarımdan azda olsa geç saat üstelik atıyorum ağzıma. Yada geç saatte meyve. Bu hafta ful dıkkat edicem bakalım an itibariyle başladım farkedecekmı. Gram gram verince çok moralim bozuldu.
O zaman tekrardan hosgeldin aramızaBen bi ara katilmak istemiştim aslında aranıza formu doldurdum bazı nedenlerden dolayı devam edememiştim
5.009 adimim varmis canim dun paylasitim resminiD Dileksnr @birbesteTesnim1903 Zipzip- dün ki spor adım bildirimleri yok sanırım liste yapmadan önce sormak istedim
HoşgeldinizMerhaba ne güzel bi takımınız var benide araniza alır mısınız
Tabiki bakıyorum hemen
Takip ediyordum ara ara motive olmaya ihtiyacım var sizin grubunuzda takılı kaldım
Teşekkür ederim canımTebrikler
Çok iyi yeni doğum yapmış birine göre kilon harika...
Tebrik ederim canım ❤❤❤
Harikasın tatlım
Maşallah çok çok iyi...
Hedefini de tutturdun...
Artık mezuniyeti hak ettin...
Mezuniyetin hayırlı olsun canım❤❤❤❤❤
Teşekkür ederim canımMuhteşem canım. Süpersin. Tebrikler.
Teşekkür ederim kaptanımTamam canım hadi hayirli olsun o zaman
Dun sporum yok canımD Dileksnr @birbesteTesnim1903 Zipzip- dün ki spor adım bildirimleri yok sanırım liste yapmadan önce sormak istedim
Maşallah cnm yaa
Nice yıllara7 Ocak
Sabah 9.30
Marul, maydonoz ,kaşar, domates, salatalık ve menemen 3 dilim ekmek
Ara dibek kahve
Öğlen 13.30 bir tas şehriyeli tavuklu çorba
Dün benim doğum günümdü bizimkilerin saklamaz saklamaz hareketlerine sinir olup bişey yemiycektim ama rol yapıyormuş benim paşalar saat 5.30 gibi ellerinde pasta ve şeker demetiyle gelince sevindirik oldum.
küçük bir dilim pasta ve 1 tane seker toplarindan yedim
2 litre su
Adım 4.498 puan120 @Nidsalii
Eki Görüntüle 2756919
8 Ocak
Sabah kaşar domates salatalık 2 dilim ekmek
Öğlen
Bir kase etli mantı
Sade kahve
2.5 litre suZipzip-
Kaptanım bugün free gün diye valla
Napcanki önundekini gecemedin diye kescenmiŞimdi gelelim zurnanın zırt dediği yere liste de kim kimi geçmiş
Afiyet olsun canim3litre su,2 yesilcay,2kahve,1dilim tatliZipzip-
Afiyet olsun canimSabah 1 yumurtadan omlet 5 dal roka 2 dilim beyaz peynir 6zeytin 2 dilim tb ekmek bir bardak çay.
Öğlen 3 bardak su( kahvaltı geç yaptım)
Aksam 6 kaşık etli susuz patates yemeği, 5 yemek kaşığı bulgur pilavı bir bardak ayran.
Su 3,5 litre.
Akşama dizim var onu izlerken bir avuç patlamış mısır yicem kaptanımZipzip-
Yazmayi unutmusum bu arada dogum gunun kutlu olsun nice saglikli mutlu yaslarin olsun canımTeşekkür ederim kaptanım
Yaa ben daha listeyi yapamadim kiŞimdi gelelim zurnanın zırt dediği yere liste de kim kimi geçmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?