Iyi aksamlar canim ❤❤İnsallah kaptanim
İyi aksamlar sizlere
Ben pembe gönlüm sende olani istiyomEki Görüntüle 2756274
Eki Görüntüle 2756275
@selensu82
PAPATYAM
@birbeste
@sleepy angel
@Elhan
@Tesnim1989
M MissHayaLet
Denp 66.2
@madamhd
E Elif_Eylul
@Zeynolin44
@I-cell_84
@Organick__
@Kmsl Hnd
@birazhuzurdu2008
@Tutku44
@Kahvesel
@Migi_magid11
Cordelia
@Yenidenyapabilirim
D Dileksnr
@gulenyuzumsunsen
T timesinfinity
Herkes istedigi kolyeyi secsin az sonra hazırlayacağım kizlar
Aaaaaa çok kızdım vallahikuzum menülerim ortada gayet düzenli ve dengelide yiyorum benim kilo verme sebebim düzenli spor yapıyor olmam fark ettiyse hicbir gün eS geçmiyorum en az 45 dk yapiyorum ki oda ya cardiyo yada jilian oluyor ki bunlarda yağ yakan eğzersizler eee üstüne bide emziriyorum ha birde benim metabolik yaşım 20 canım hızlı caliisiyor meret tesekur ederim düşünüp yazdigin için
Aynen canım en azından kacamak yapmazsın arti görmezsin motive olmuş olursun ne diyoruz herşeyden önce sağlık
Tamam canım simdi tarti fotograflarini topluyorum hemen hazırlayacağımBen pembe gönlüm sende olani istiyom
Mavi olanı seçtim ben kaptanımEki Görüntüle 2756274
Eki Görüntüle 2756275
@selensu82
PAPATYAM
@birbeste
@sleepy angel
@Elhan
@Tesnim1989
M MissHayaLet
Denp 66.2
@madamhd
E Elif_Eylul
@Zeynolin44
@I-cell_84
@Organick__
@Kmsl Hnd
@birazhuzurdu2008
@Tutku44
@Kahvesel
@Migi_magid11
Cordelia
@Yenidenyapabilirim
D Dileksnr
@gulenyuzumsunsen
T timesinfinity
Pembiiikkkkkk istiyorummmEki Görüntüle 2756274
Eki Görüntüle 2756275
@selensu82
PAPATYAM
@birbeste
@sleepy angel
@Elhan
@Tesnim1989
M MissHayaLet
Denp 66.2
@madamhd
E Elif_Eylul
@Zeynolin44
@I-cell_84
@Organick__
@Kmsl Hnd
@birazhuzurdu2008
@Tutku44
@Kahvesel
@Migi_magid11
Cordelia
@Yenidenyapabilirim
D Dileksnr
@gulenyuzumsunsen
T timesinfinity
Canım ince düşünmen çok güzel benim hoşuma gidiyor tabi başına gelmeden bilemez insan canim hep iyi ol hep iyi olalım kurtulalım şu kilolardanHaklısınız kızlar.Belki ben fazla ince düşünüyorum.Yaaa 2 hafta önce ben ölüyorum sandım cidden,çok çok kötüydüm ama bende tiroid var,üstüne vitamin eksikliği çıkınca her çok kilo verende de aynı şeyler olursa die korku girdi. Kimse yaşadığımı yaşasın istemem.Allah'a emanet artık.Sağlıkla zayıflayalım inşallah
Kaptanım mavi olsun da benim nick sığmaz,times falan dersin artıkEki Görüntüle 2756274
Eki Görüntüle 2756275
@selensu82
PAPATYAM
@birbeste
@sleepy angel
@Elhan
@Tesnim1989
M MissHayaLet
Denp 66.2
@madamhd
E Elif_Eylul
@Zeynolin44
@I-cell_84
@Organick__
@Kmsl Hnd
@birazhuzurdu2008
@Tutku44
@Kahvesel
@Migi_magid11
Cordelia
@Yenidenyapabilirim
D Dileksnr
@gulenyuzumsunsen
T timesinfinity
Hadi ii yaaa kuzum bakma ben çok riskli bi gebelik geçirdim 8.5 ay lavabo hariç kalkamadim doğum sonrası dikişlerim açıldı ikinci kere dikildi preterm doğdu diye kocam annem ne bulursa tıktılar ağzıma gece 11 de kocam baklava alır gelirdi dusunBu aradaDenp ben diyetisyene giderken 2 yıl önce yani metabolizma yaşım 42ydi Snnki cok iyiymiş maşallah Şimdi kaçtır benim acep
Amiiiiiiiin canım benimmCanım ince düşünmen çok güzel benim hoşuma gidiyor tabi başına gelmeden bilemez insan canim hep iyi ol hep iyi olalım kurtulalım şu kilolardan
Teşekkürler cnmPAPATYAM Tebrik ediyorum canımm 59u görmüşsünnnn,süpersin canımm yaaa maşallah İnsanın hedefine ulaşması süper bir his olsa gerek.İnşallah bir gün biz de yaşarız
Kilo veren tüm arkadaşlarımı yürekten tebrik ediyorum.Sabit olan ya da benim gibi +dakiler ise üzülmesin.Her gün yeni bir başlangıç. Bu hafta çookk daha güzel olacak inşallah❤
Kıyamammmm.Analarımızın hakkı ödenmezz yaaaHadi ii yaaa kuzum bakma ben çok riskli bi gebelik geçirdim 8.5 ay lavabo hariç kalkamadim doğum sonrası dikişlerim açıldı ikinci kere dikildi preterm doğdu diye kocam annem ne bulursa tıktılar ağzıma gece 11 de kocam baklava alır gelirdi dusun
Ayyy dogru dedin canımm fit oldukmu tamamdır bu iş kimse tutamaz artık bizi biz harikayiz mükemmelizAmiiiiiiiin canım benimmHep beraber hep iyi olalım,sağlıkla fit güzel hatunlara dönüşelimm inşallahh ❤❤ (zaten güzeliz de fit kısmına doğru adım adım )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?