Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynen canım en azından kacamak yapmazsın arti görmezsin motive olmuş olursun ne diyoruz herşeyden önce sağlık

Haklısınız kızlar.Belki ben fazla ince düşünüyorum.Yaaa 2 hafta önce ben ölüyorum sandım cidden,çok çok kötüydüm ama bende tiroid var,üstüne vitamin eksikliği çıkınca her çok kilo verende de aynı şeyler olursa die korku girdi. Kimse yaşadığımı yaşasın istemem.Allah'a emanet artık.Sağlıkla zayıflayalım inşallah

Canım ince düşünmen çok güzel benim hoşuma gidiyor tabi başına gelmeden bilemez insan canim hep iyi ol hep iyi olalım kurtulalım şu kilolardan

Bu arada Denp ben diyetisyene giderken 2 yıl önce yani metabolizma yaşım 42ydi Snnki cok iyiymiş maşallah Şimdi kaçtır benim acep
Hadi ii yaaa kuzum bakma ben çok riskli bi gebelik geçirdim 8.5 ay lavabo hariç kalkamadim doğum sonrası dikişlerim açıldı ikinci kere dikildi preterm doğdu diye kocam annem ne bulursa tıktılar ağzıma gece 11 de kocam baklava alır gelirdi dusun

Canım ince düşünmen çok güzel benim hoşuma gidiyor tabi başına gelmeden bilemez insan canim hep iyi ol hep iyi olalım kurtulalım şu kilolardan
Amiiiiiiiin canım benimm Hep beraber hep iyi olalım,sağlıkla fit güzel hatunlara dönüşelimm inşallahh❤❤ (zaten güzeliz de fit kısmına doğru adım adım)

Teşekkürler cnm
Aynen çok güzel bir duygu, insan kendiyle gurur duyuyor

Kıyamammmm.Analarımızın hakkı ödenmezz yaaa Sen çoğu kilondan kurtuldun bile maşallah canımm,o kötü günler de geride kaldı.Bundan snrası sağlıkla,en güzeli olsun eşinle, çocuklarınla beraberr

Amiiiiiiiin canım benimm Hep beraber hep iyi olalım,sağlıkla fit güzel hatunlara dönüşelimm inşallahh❤❤ (zaten güzeliz de fit kısmına doğru adım adım)
Ayyy dogru dedin canımm fit oldukmu tamamdır bu iş kimse tutamaz artık bizi biz harikayiz mükemmeliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…