Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

2parmak ✌ bukadarmi

Girdim sanırsam listeye.Hayırlı uğurlu olsunn Geldi gene o sorumluluk hissi oy oyyy

Bu arada herkes aklımda değildi,listede kiloları daha iyi gördüm Denp ve D Dileksnr kızceler üst 2 hafta cok iyi verdiniz maşallah Denp kızmak yook caniko ama üst üste iki hafta %4 korkuttu beni.kan değerlerin güzel cıktı biliom ama lütfen bu hafta tüm öğünlerinizi tam yapın please,Dilekçiğim sen de öyle.Kızsanız ds söyledim artık Öptüm bye

Topukla hemen bence

Yok bitanecim ne kizcam valla öğünlerimi tam yapıyorum görüyorsunuz zaten ekstra spor yapıyorum ben sadece onuda kontrollü yapıyorum biliyosun

Bugünkü menü Sabah kahvaltı yapamadım sağlık ocağında kan vercem dıye gerçi onuda almadılar. Değerlere baktırıcaktım.
Öğlen 12.30 ve akşam 18.30menüsü aynı
Bır kepce mercimek çorbası
Kıvırcık salata
7 yemek kaşığı mantar
1 kase yogurt
İkindi arası 16.30
1 bardak ayran
3 kayısı
Yarım saat bölgesel spor yaptım bu arada
2 litre su
Yesılcay ıçerım aksamda Zipzip-

Eklentiler

• IMG_20210108_192920.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 20
Ortalamayı düşürdüm çok özür dilerim. Ben listeye girmeseydim olmaz mıydı?

Yok bitanecim ne kizcam valla öğünlerimi tam yapıyorum görüyorsunuz zaten ekstra spor yapıyorum ben sadece onuda kontrollü yapıyorum biliyosun
Evet ama bu hafta 3 gün çok hafif beslendin canım Doğrusu 1 gün hastanedeydin ondan öyle oldu ama öyle yani,maalesef aklımda kalıo listeler haha
Kuzum maşallah metabolizman hızlı zaten sporun da cok güzel,menülerini tam yap her türlü cok güzel kilo vereceksin.Çünkü çoğu kişiden en büyük farkın sıfır kaçamak yapıyor oluşun İradene şapka çıkarıyor ve seninle gurur duyuyorum

Güzel kalplim benim cok teşekkür ederim cok tatlısın öpüyorum seni kocaman ❤ sende listeye girdin birlikte güzel kilolar vericez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…