- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
Tebrik ediyorum canim seni ve tüm takimi muhtesem yuzdenizEstağfurullah
Teşekkür ederim canım benimTebrik ediyorum canim seni ve tüm takimi muhtesem yuzdeniz
Tesekkur ederiz canim sende cok guzel ilerliyorsunTebrik ediyorum canim seni ve tüm takimi muhtesem yuzdeniz
İnşallah canımGüzel kalplim benim cok teşekkür ederimcok tatlısın öpüyorum seni kocaman ❤ sende listeye girdin birlikte güzel kilolar vericez inşallah
Aaaaaa çok kızdım vallahiGirdim sanırsam listeye.Hayırlı uğurlu olsunnGeldi gene o sorumluluk hissi oy oyyy
Bu arada herkes aklımda değildi,listede kiloları daha iyi gördümDenp ve D Dileksnr kızceler üst 2 hafta cok iyi verdiniz maşallah Denp kızmak yook caniko ama üst üste iki hafta %4 korkuttu beni.kan değerlerin güzel cıktı biliom ama lütfen bu hafta tüm öğünlerinizi tam yapın please,Dilekçiğim sen de öyle.Kızsanız ds söyledim artık Öptüm bye
Aynen canım en azından kacamak yapmazsın arti görmezsin motive olmuş olursun ne diyoruz herşeyden önce sağlıkİnşallah canımAslında doktor kilo verme bi süre sabit kal demişti ama sabit kaldıkça zaman da geçio,yaş da Çok kasmıcam ama listede olunca insan kaçamak yapmıyor en azından. Bakalım inşallah sağlıkla verelim kilolarımızı ❤❤❤
Tesekkurler kaptanim sonunda bugun şu imzadaki kilo gostergesi sınırının altına düştümTesekkur ederiz canim sende cok guzel ilerliyorsun
Ne kaçırdım kızlar
Minnoş kaptanım benimHerkese bir guzellik yapacagim bugun herkes istedigi kolye ucunu söylesin
Tesekkurler kaptanim sonunda bugun şu imzadaki kilo gostergesi sınırının altına düştüm
Cok opuyorum sizleri devam arkadaşlar maşallah
NemiiiNe kaçırdım kızlar
Hic dikkat etmemistim disarda kaliyormus :)Tesekkurler kaptanim sonunda bugun şu imzadaki kilo gostergesi sınırının altına düştüm
Cok opuyorum sizleri devam arkadaşlar maşallah
İnsallah kaptanimHic dikkat etmemistim disarda kaliyormus :)
yakinda yesil kisimlarida gorecegiz bu azminle ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?