Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Emineciğimde gelmiş ne güzel, işyerinde yine yasaklılık devam ediyormu bilmiyorumkismile

Nar'ın montide bir sakıncası varmıydı ya, deli gibi nar tüketmeye başladım, günde kocaman 4 tane yiyiyorum tırtıklayarak, sıktırmıyorumda anneme, bilerek elle yiyiyorum kuruyemiş gibi oluyor, hemde sağlıklı , kendimi soslu fıstıkmış gibi avutuyorum sempatiksalakcinni

denizcim koşumu yaptım kaydirigubbakcemile2

nazonun annesi içinde 2 yasin okudum gözdoşum

yarın görüşürüz

kızlar ben bugün nöbet çıkışı yine uyku ile geçirdim günü..yarın da kalan alış verişlerimi yaparım cumartesi nöbetim var yine pazar nöbetten çıkar çıkmaz Antalya yolcusu...6 gün kursum var 2 gün de yol..notebook yanımda olur da girme imkanım olursa yanınızdayım olmazsa haberiniz olsunopuyorumnanaktan tek korkum orada kilo almak açık büfeden hep korkmuşumdur iradem güçlü olmadığı içinkafamçokkarıştı dikkat etmeye çalışacağım gerçekten ama kilo alacağım da kesin gibi birşey çok fazla almyaım hiç olmazsa da gelince bir haftada falan verebileyim:Saruboceq:

Birde benim adımın sonunda ''m'' harfi var bilmiyorumkismile aeben ablişim bile bazen gözde diyor sempatiksalakcinni

tatlım afiyet olsun evet elle yemek harika oluyor nar ı monti için de uygun ben monnti linkinde okumuştum geçen gün ben de çok sevdiğim için hatta kan şekerini düzenlediği için çok da iyi..olumunekankayizsmile

yarın görüşürüz

Sen ne takıyorsun başkasının lafını bakayım kafana :mymeka:
Ne demekmiş öyle artık yazmam falan :bbo: Ağlarsam görürsünüz, zaten depresyondayım kafamçokkarıştı

Gündüzde olsan, özlüyoruz seni eyvahedigeldismile

Emineciğimde gelmiş ne güzel, işyerinde yine yasaklılık devam ediyormu bilmiyorumkismile

canım iki nöbet önce giremedim ama dün nöbetçiydim girebildimsositososito denemeye devam edeceğim inşallah öyle bir kısıtlama durumu olmaz burası benim neşe kaynağım hepinize çok alıştım sizsiz zaman çok zor geçiyorŞeniz

Gündüzde olsan, özlüyoruz seni eyvahedigeldismile

elimden geldiğince gündüz de girmeye çalışıyorum canım ama nöbetli çalışmamın verdiği düzensizlik ve sıkıntı maalesef:çok üzgünüm: hafta içi 08.00-17.00 herkes burada oluyor ama ben 3günde bir çalışıyorum yani hafta sonu-hafta içi ayrımı,bayram,yılbaşı falan yok

Ben yaparım cennetciğim; sadece kahvaltıda ekmek yemek ilk tercihimiz olmalı aslında, öğlen ve akşam ekmek yemesekte olur, ölmüyoruz denendi zamanında sempatiksalakcinni
Diyet biskivüleri de ben tercih etmem pek; metabolizma hızlanması açısından öğlen ve akşam yemeklerine salata eklersen süper olur, mesela bir gün çoban salata, bir gün ton balıklı salata, ama mısır kullanmayalım, mısırın çok zararını gördüm ben :sinifsinif:

yarın görüşürüz

Tamam nazounun annesi için tamamlandı sanırsam bende 8 okumuştum, denizde dağıtmış, biz senin 4444 tefriciyeye başlayalım, bak ben hazırım deli gibi hızlıyımdır bu konuda , yardımıda çok severim hemde her konuda , hele hele size ballı bademlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…