Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Denp Canim yine musait oldugunda birincilik sirrini yazabilir misin
Yaaa Denp her haftada yoruyoz seni kusurumuza bakma foto bizede at spor kraliçemmmm
Bana dünürümü getirin
Yettim yettimmmm Dünürün emrine aamaade tatlı dillim güler yüzlümmmmmmmm
Başka dünür bulmus kendine
Yalaannnnn vallahi yalaannnn gözüme kirpik kaçmıştı onu alıyodu
Ama ben inanırım
Nayııırrr yalaannnnn bizi çekemiolar üzerimize oynuyolar inanmaa
Yok yok ben yazdım
Yeni dünürüyle yemeğe gitmiş
Hatice canımmmmmmmmmm seni sevi-yorum biseyde diemiyorummmmmm şaka yapıyor yapmıyor yapıyor yapmıyor evet şaka yapıyoorrrrr

Benle sonlandırmadan yapmaz dünürüm
birbeste yapman di mi
Senle sonlandirmak mı oda ne yolarım kızımın esmerella saçlarını terliğimi verin bana
Şaka şaka gerçek degil
Biliyordum bu bir kabustu biliyordummmmmmmm
Bencede yoksa herkes ekmege gömülcekti
Hemde beyaz ekmeğe
Canım dengelemek ıcın napıcaksın mesela ek olarak?
Bu haftaya çok ilgili başladın cok dikkat çekici inan tartı yüzünü güldürecek
Dukan birası yapabilirsin aksami erken kapatabilirsin sebze yemegi ve salata esliginde. Bu ikisi ile güzel odem atilir bide bağırsak için bir seyler yap dengelemis olursun bugün canim

Allah'ım sana şükürler olsun.

Maydanoz limon kürü yaptim ödem oldugu icin onu ictim 1litre tarcinli detoks suyu yaptim aksama sadece 1tabak yemek yicem
Bende 21 gün şekersiz beslenmeye başladım sadece meyve ve kayısıdan şeker alıcam ve bır aylık yeşil çay limon 1 soda ve 4 su bardağından oluşan detoks yaptım onu içiyorum hergün yapıcam bakalım.

Karar vermene sevindim canim aksam kacamaklarini birakirsan eksiler gelicektir bak gör sadece cuma ye daha sonra devam et olurmu

Evet her hafta 300 500 gr verince dedım bu ıse bı nokta koymanın zamanı geldı. Dunde bı arkadaşı gördüm yüzün aynı kılo almışsın dedi. Dukan biraasını araştırıcam hemen

Bende kacamagi hiç sevmem
Hiccc aslaaaa
Yürüyorum canım evin içinde sen napiyosun
Yok canım bana göre değil kaçamak isim olmaz
Yarasın kuzum.bende 1 saat plates yaptım zencefili suyla türk kahvesi iciyorum
Atdim kuzum

Eklentiler

• Screenshot_20210109-143832_Chrome.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 22
Tv100 de bi kardiolog konusuyor şuan haftada 2 gun aralikli oruc tutun günde 2 öğün beslenin kalp damar sağlığı açısından dediyolumuz yol bacılar

Aslinda troid hastasiyim seker hastasıyım vs. Die üzülüyoruz. Tüp bebek tedavisi icin zayiflayanimiz var mesela. Bunlar gibi hastalik ve tedavi surecleri (kendi adıma troidlerim) bizlere sağlıklı yasamak ivin verilmiş bir hediye sanki ordan bakmak lazım.
Sahsen eger troid hastasi olmasaydim yeyip yeyip kilo alamayan biri olsaydim karbonhidratin abur cubur sagliksiz beslenmenin anasini aglatirdim. Troid benim hediyem diyorum beynimi eğiten bir hediye

Evet her hafta 300 500 gr verince dedım bu ıse bı nokta koymanın zamanı geldı. Dunde bı arkadaşı gördüm yüzün aynı kılo almışsın dedi. Dukan biraasını araştırıcam hemen
Senin kendi kararlılığına ihtiyacın olduğu gini bizimde sana ihtiyacimiz var. Buraya yazacağın menuler haftalık verdiğin kilolar unutmaki banada fayda saglayacak. Etkilenecegim. Sadece kendin icin degil bizim içinde bu kararini bozmayasın emi bu hafta gözüm menulerinde sporunda olacak. Birbirimize destek olalim biz burada aile gibiyiz bizi biz anlariz evdekiler bile degil ama biz anlariz bizi. Seni kocan annen alnlamaz ama ben anlarim yerine göre haksız mıyım canım
Hiccc aslaaaa

Yarasın kuzum.bende 1 saat plates yaptım zencefili suyla türk kahvesi iciyorum

Atdim kuzum
Yine dokturmussun canım gercekler bu ne yapalim hıh

Haklsıın ablacım çok haklısın bizim burada alıp vercegımız kilolar herbırımızı ılgılendırıyor. Bu hafta çok dıkkat edicem Inan bana
Bu arada şu dukan birasına baktımda bugün yaptgım şeymiş bunu yayınlayan hanım ısmını yazmamış sadece nette ızlemıstımde akşam.
Her günde yorumnu beklıyorum ablacım düzene oturtana kadar tam destek beklıyorum hepinizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…