- 24 Haziran 2016
- 7.540
- 26.574
- 548
Sağol kaptanım malesef kızartma daha sonra aklıma tost makinesi geldı bundan sonra onda yapıcamAfiyet olsun canim nuggetler kızartma degilse guzel
Ne demek canım benim. Sen bu hafta azimlisin diye bu ilgim :)Teşekkür ederım ablacım.o tavuk yağda kızartma ama aklıma daha sonra tost makinesi geldı bundan sonra onda yapıcam. 4 dilim ekmekde dıyet listede öyle yazdığı için yedım. Hatta sormuştum diyetisyene listedeki herşey yenecek demısştı.
Tamam canım diger yaptıklarında oyle yaparsinSağol kaptanım malesef kızartma daha sonra aklıma tost makinesi geldı bundan sonra onda yapıcam
Harikasın canımBugünkü menüm
Sabah 08.00 1 bardak ılık suya 1tatlı kaşığı elma sirkesi
09.00 kahvaltı 3 yemek kaşığı dere otu üzerine 1 tane yumurta kırdım 1 tane domates 1 tane salatalık 5 zeytin 1 bardak yesil çay
11.30 1 bardak süt
13.00 2 kepce tavuk çorbası 1 tabak salata 4 tane köfte
16..00 1 fincan tarcinli türk kahvesi 1tane ceviz
18..30 1 tane haslama but 1 kepçe suyundan kattim 2 dilim cavdar
1 tabak salata
21.00 2..3 bardak şekersiz çay içerim yanına 2 tane ceviz 2 tane kayısı yerim
4 litre su
1 litre limonlu zerdaçalli su
Sporumu gec saatte yazarim
Güzel adım
Afiyet olsun
Çok güzel düşünmüşsün canım etkili değil mi aralıklı oruç yazdan yapıyordum eve kapanınca zor oldu o bana yaGünün menüsü
Sabah : 10:30 sodalı yoğurtlu kür
Sütlü nescafe
Ara: 11:00
7 çiğ fındık
Öğle 13:00
5 yk. Kabak yemeği
5 yk. Kuruyemişli Mor lahana tarator
Yeşillik
Günü kapattım
Gün içinde dukan birası içtim
Sabah ve aksam canim bir sey istemedi. Buda isime geldi dünkü ödemi atmam acisindan.
Aslında Şuanda yesem yerim canım şuan istiyor ama yemeyeceğim çünkü gec oldu en azından aralıklı oruç olmuş olur. Sabah güzel bir kahvalti yaparim inşallah. Bugün dünün telafisi olsun.
Valla ben çok zor kilo veriyorum canım. Troit çalışmadığından. Su orucu baska bir sey onu saymazsak bana hayatimdaen hızlı kilo verdirwn şey aralıklı oruç olmuştur. Özellikle 18/6 yı şiddetle tavsiye ediyorum. Gerçi sen biliyormussun zaten . Evde banada zor ama bu grup sayesinde kolaylaştı şahsen hepinizden allah razı olsunHarikasın canım
Güzel adım
Afiyet olsun
Çok güzel düşünmüşsün canım etkili değil mi aralıklı oruç yazdan yapıyordum eve kapanınca zor oldu o bana ya
@Elhan
DÜNÜR neydi? DÜNÜR iyilikti, dostluktu, DÜNÜR emekti...
Durursam bir daha kurtulamam.Ziyanı yok, gülüşü yeter bize...
Yüreğim kaydıysa günah mı?
Çamura saplansam yardıma gelir misin?
Elini tuttum sıcacıktı, yüreği elindeymiş gibi...
Elinden tutuversem benimle gelir mi?
Seninim işte, alıp götürsene beni...
Elveda DÜNÜRÜM elveda selvi boylum al yazmalım, elveda...
Bitmemiş türküm benim...
Azcukk spora abandiktaBune kız
Maşallah hicte kıskanmadımAzcukk spora abandiktaözlemişiz ya ahh şu pandemi olmasada salona gidebilsek
Ben senden gordum ve araştırınca çok hoşuma gitti diyetisyenimede danıştım öğünü zengin tutarsam yapabilcegimi söyledi bugün iik gunumdu ama gayet güzel geçtiValla ben çok zor kilo veriyorum canım. Troit çalışmadığından. Su orucu baska bir sey onu saymazsak bana hayatimdaen hızlı kilo verdirwn şey aralıklı oruç olmuştur. Özellikle 18/6 yı şiddetle tavsiye ediyorum. Gerçi sen biliyormussun zaten . Evde banada zor ama bu grup sayesinde kolaylaştı şahsen hepinizden allah razı olsun
Simdi kendimden utandim valla sadece 2826 adim atmisimMaşallah hicte kıskanmadım
Masallah sana tembel tenekeSimdi kendimden utandim valla sadece 2826 adim atmisim(
Yok canim ne kiskanmasikıskanma kıskanma kiz
1. 60 biliyordum ama 1, 59Gecen haftaki 800 gramimdan sonra bu hafta daha fazla vereceğim anlayacağın ben hazırım canımcımmmm
Boyun kacti senin canim
Geleceği görebilen bir kaptansın
Ne is yapiyorsun canim. Sokağa çıkma yasağı sebebiyle merak ettim
Sen zaten bambaşkasın
Hahhahahh cok iyiydi
Devam edelim edelim edelimmmmm
Valla bir geldin pir geldin listeye
Gönlümün kraliçesi dünürüm bugun ne yediki @Elhan
Kaptan yakışmıyor sanaSimdi kendimden utandim valla sadece 2826 adim atmisim(
Tabanami kuvvet yanlış kisiye soyledin sen onuKaptan yakışmıyor sana
tabana kuvvet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?