Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim diyetisyen de 9 dilim verdi bakalım tartıyı çok merak ediyorum

Yüzüm kime dönük olursa olsun, yüreğim hep sana dönük olacak.
Elveda deme nolur yokluğunla üşütme beni

Aralıklı oruç yapıyorum Canım. Üşüme haricinde sıkıntı yok. Aralarda kahve maden suyu ve bol su içiyorum o tok tutuyor ama evet bugün sanki hafif oldu ikinci öğün haklısın canım
Canım iki öğün yapacaksan iki öğünü de sağlam yapmalısın, protein/vitamin/karbonhidrat/süt ürünü hepsinden makul ölçüde almalısın.Üşüme şeklinde reaksiyon görmen normal değil.Hele şimdi pandemi vs derken bağışıklığımız çok önemli,bağışıklığını düşürme (ben de aralıklı oruc denemiştim ve hiç oyle bi reaksiyon olmamıstı,tek sorun ben aralıklı orucla kilo veremedim,vücuduma uymadı.3 ana 2 ara ile verebiliyorum vs.herkesin bünyesi farklı farklı )

Abla sen birkaç gün detoks gibi beslendin.Vücut aç kaldı özetle. Sonra normal beslenince vücut gene detoks yaparsan ve aç kalırsan die korkup yediklerini depolu yüzden +1sin.Detoks dediğimiz sey diyet ve spora rağmen vücut kilo veremediğinde onu şaşırtmak icin yapılması daha makul bi sey bence.
Bu arada inşallah farklı bi sorun yoktur.Enerjini düşürme lütfen ❤sağlığımız yerinde olduğu sürece her şey yoluna girer

Güzel menü canım,afiyet olsun

Selam
Menüm
10.30
Menemen
1dilim köy ekmeği
Bol yeşil zeytin
.15.30
1kase keşkek üzerine etli nohut az

19.30
1kase keşkek 2kaşık etli nohut

Zipzip-
Annem de bugün keşkek yapmak istedi ama ölçüsünü kaçırırsam die istemedim,cumaya kısmetse Afiyet olsun canım

Saol canım

Sağol canım
Yağmur yağınca iş kaldı eltim fırına ekmek yaptı bende yemekleri ama öğlen sıcak yemiştik pişesiye karnım ağrıdı

Kesinlikle haklısın. Sadece tartı üzdü beni başka bir problem yok...Anlayamamıştım niye böyle olduğunu detoksu tamamen unutmuşum. Daha dikkatli olacağım kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…