Arka taraf rahat sen merak etmeBu hafta yerine döncen mi? Arka taraf rahat mı?
Benim diyetisyen de 9 dilim verdi bakalım tartıyı çok merak ediyorumTeşekkür ederım ablacım.o tavuk yağda kızartma ama aklıma daha sonra tost makinesi geldı bundan sonra onda yapıcam. 4 dilim ekmekde dıyet listede öyle yazdığı için yedım. Hatta sormuştum diyetisyene listedeki herşey yenecek demısştı.
Yok canım FREE listeye girdim bu hafta takımda tam değilim çok da yazamıyorum o yüzden tanımamışsındırKmsl Hnd seni çıkaramadım. Nick mi değişti?
Elhan
DÜNÜR neydi? DÜNÜR iyilikti, dostluktu, DÜNÜR emekti...
Durursam bir daha kurtulamam.Ziyanı yok, gülüşü yeter bize...
Yüreğim kaydıysa günah mı?
Çamura saplansam yardıma gelir misin?
Elini tuttum sıcacıktı, yüreği elindeymiş gibi...
Elinden tutuversem benimle gelir mi?
Seninim işte, alıp götürsene beni...
Elveda DÜNÜRÜM elveda selvi boylum al yazmalım, elveda...
Bitmemiş türküm benim...
Benim diyetisyen de 9 dilim verdi bakalım tartıyı çok merak ediyorum
Canım iki öğün yapacaksan iki öğünü de sağlam yapmalısın, protein/vitamin/karbonhidrat/süt ürünü hepsinden makul ölçüde almalısın.Üşüme şeklinde reaksiyon görmen normal değil.Hele şimdi pandemi vs derken bağışıklığımız çok önemli,bağışıklığını düşürme (ben de aralıklı oruc denemiştim ve hiç oyle bi reaksiyon olmamıstı,tek sorun ben aralıklı orucla kilo veremedim,vücuduma uymadı.3 ana 2 ara ile verebiliyorum vs.herkesin bünyesi farklı farklı )Aralıklı oruç yapıyorum Canım. Üşüme haricinde sıkıntı yok. Aralarda kahve maden suyu ve bol su içiyorum o tok tutuyor ama evet bugün sanki hafif oldu ikinci öğünhaklısın canım
Bu da güzeldiAkşam üzeri günaydın yazmışım kafam gitti
Bende istiyom bende bende bende nolluyyyResmin uzerine tikla canim resmi indir diyor
Indir dediginde galerine gider ordan yukleyebilirsin
Abla sen birkaç gün detoks gibi beslendin.Vücut aç kaldı özetle. Sonra normal beslenince vücut gene detoks yaparsan ve aç kalırsan die korkup yediklerini depoluCanımın içi bugün pek kendime bakamadım. Sabah tartıda 1000 gr fazlalık gördüm...e bu ne şimdi dedim ... Bakalım bugün yarın normale donme çabaları içindeyim uyumadan yazarım menümü...yerlerde bir moralle ..sanırım iyi değilim kuzum...yaşam enerjim sıfır...
Güzel menü canım,afiyet olsunselamlar
Menümü yazayım
9.01.2021
Kahvaltı 13:00
4 adet ev yapımı nugget
Yarım haşlama patates
Yarım domates ( yarımdan ikiye bölündü)
Yarım biber
1 haşlama yumurta
Küçük peynır
Akşam 20:00
Bi kepçe tarhana çorbası
1 tabak mezgit balık (hepsini yemedim )
Salata
Spor : ev işler
Suyu bilmiyorum saymadım
Ama çok yoruldum yerleşme bi bitmedi beğenmedim mi yeri değiştirip duruyorum
Annem de bugün keşkek yapmak istedi ama ölçüsünü kaçırırsam die istemedim,cumaya kısmetseSelam
Menüm
10.30
Menemen
1dilim köy ekmeği
Bol yeşil zeytin
.15.30
1kase keşkek üzerine etli nohut az
19.30
1kase keşkek 2kaşık etli nohut
Zipzip-
Saol canımAbla sen birkaç gün detoks gibi beslendin.Vücut aç kaldı özetle. Sonra normal beslenince vücut gene detoks yaparsan ve aç kalırsan die korkup yediklerini depoluyüzden +1sin.Detoks dediğimiz sey diyet ve spora rağmen vücut kilo veremediğinde onu şaşırtmak icin yapılması daha makul bi sey bence.
Bu arada inşallah farklı bi sorun yoktur.Enerjini düşürme lütfen ❤sağlığımız yerinde olduğu sürece her şey yoluna girer❤
Güzel menü canım,afiyet olsun
Annem de bugün keşkek yapmak istedi ama ölçüsünü kaçırırsam die istemedim,cumaya kısmetseAfiyet olsun canım
Sağol canımAbla sen birkaç gün detoks gibi beslendin.Vücut aç kaldı özetle. Sonra normal beslenince vücut gene detoks yaparsan ve aç kalırsan die korkup yediklerini depoluyüzden +1sin.Detoks dediğimiz sey diyet ve spora rağmen vücut kilo veremediğinde onu şaşırtmak icin yapılması daha makul bi sey bence.
Bu arada inşallah farklı bi sorun yoktur.Enerjini düşürme lütfen ❤sağlığımız yerinde olduğu sürece her şey yoluna girer❤
Annem de bugün keşkek yapmak istedi ama ölçüsünü kaçırırsam die istemedim,cumaya kısmetseAfiyet olsun canım
Kesinlikle haklısın. Sadece tartı üzdü beni başka bir problem yok...Anlayamamıştım niye böyle olduğunu detoksu tamamen unutmuşum. Daha dikkatli olacağım kuzum.Abla sen birkaç gün detoks gibi beslendin.Vücut aç kaldı özetle. Sonra normal beslenince vücut gene detoks yaparsan ve aç kalırsan die korkup yediklerini depoluyüzden +1sin.Detoks dediğimiz sey diyet ve spora rağmen vücut kilo veremediğinde onu şaşırtmak icin yapılması daha makul bi sey bence.
Hoşgeldin tatlım. Kusura bakma hatırlayamadim.Yok canım FREE listeye girdim bu hafta takımda tam değilim çok da yazamıyorum o yüzden tanımamışsındır
Rica ederim şekerimHoşgeldin tatlım. Kusura bakma hatırlayamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?