Haftada 4 gün 1 saate yakın yürüyüşe başladım canımCanım spor yapıyor musun. 10 günde 2 kilo gider en axzindab ilk başlangıçta. Ama sen gene de rakamlara takılma. Bu iş sabır ve moral işi. Bunlar olmayınca biz tombikler hemen yemeye başlıyoruz. Her daim moralli ol. Azimli ol. Başaracaksın inan bana.
Papatyacım pazartesiye hazırlık kuzum. Cuma bildirimimi yakalamak için az yedim bile isteye...sonrasında sebze + protein devam edeceğim.Süpersin yine maşallah
Afiyet olsunsporda iyi
Cnm ya az mı yemişsin bugün, iştahımı yoktu
Günaydın kızlar❤❤
Günaydın mutlu pazarlar
Günaydın mutlu pazarlar kızlar
Mutlu sağlıklı pazarlar günaydın
Gunaydin
Herkese günaydın musmutlu bir gün olsunGünaydın kızlarİstanbul kapalı bugünde yağmurlu bu hafta burada. Çok şükür yağsın bereket olsun yağmuru karıda özledık..
Afiyet olsun canım.Akşam tantuni yanında bol salata +ayran yapsan daha doyurucu ve vitamin açısından zengin olurmuş.Sporun da güzel canım maşallahcumartesi menusu
8.30 3 kayisi 1 kşk sirke sulu
10.30 tereyagda yumurta 1 dlim cavdar ekmek 4 zeytin 4 dlm peynir 2 yk tulum 4 ceri domates 2 tane kucuk peynirli maydonizlu pankek
11.30 1 mandalin ,yarım cay bardagi sute kakao chia ketentohumu kayisi
16.45 yarim lavas ekmek tavuk tantuni (evde )
su 2 lt nane elmali limonlu tarcinli karanfilli su
spor. 2361 adım
10 dk bacak
8 dk karın calismasi
30 dk boosted leslie
Zipzip-
N Nidsalii
Abla hala dişten dolayı mı böyle
Dünkü küçük kaçamakları aşmak için hafif bi gün yaptın die düşünüyorum.Sporun cok iyi,afiyet olsun canımBugünkü menüm
Sabah aç karnına 2 bardak su 1 i limonlu, 2 kuru kayısı, 2 ceviz
Kahvaltı 11 : 00
1 haşlanmış yumurta, 50 gr kadar beyaz peynir, 5 zeytin, 5 dal maydonoz, 1 domates, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 çay kaşığı bal ve tereyağ, 2 şekersiz çay
1 kupa yeşilçay
Saat 12 : 00 şekersiz Türk kahvesi
Saat 14 : 30 2 kaşık yoğurt, 5 çiğ badem, 1 muz
Saat 16: 00 şekersiz Türk kahvesi
18: 00 1 kase yoğurtlu sarımsaklı kereviz ve havuç salatası, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 maden suyu
Saat 19 : 00 şekersiz çay
Saat 20 : 00 şekersiz Türk kahvesi
Saat 23 : 00 yeşilçay
Gün içinde 3, 5 litre su içildi
Zipzip-
Egzersiz
25 dk bölgesel _ 150 puan
11.670 adım _ 330 puan
Toplam : 480 puan
N Nidsalii
Tatlım söz bugün yarın daha güzel menüler gelecek. Dün biraz moralim bozuktu tartıya ondan öyle oldu. İdare etAfiyet olsun canım.Akşam tantuni yanında bol salata +ayran yapsan daha doyurucu ve vitamin açısından zengin olurmuş.Sporun da güzel canım maşallah
Abla hala dişten dolayı mı böyleBence fazla hafif bi menü olmuş,detoksa göre bile hafif yani.Sporun güzel,afiyet olsun
Dünkü küçük kaçamakları aşmak için hafif bi gün yaptın die düşünüyorum.Sporun cok iyi,afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım.1 dilim pizza 2 dilim ekmek+3 köfte ediyor. 2 dilimi dolayısıyla 4 dilim ekmeğe 6 köfte eder.(matematiğim süperGünaydın kızlar mutlu pazarlar dün menümü yazamadım hemen yazayım
Sabah
2 kş menemen
2 ki kahvaltılık sos
3 dilim peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
Ara
1 elma
Akşam
2 dilim pizza
3 br cay
Çeyrek nar
3 lt su
Tamam ablaa,takma bu kadar tartıyı kafaya yaf.Sen kaçamaksız normal beslen ki spor da yapıosun zaten cumaya her türlü gider yaniTatlım söz bugün yarın daha güzel menüler gelecek. Dün biraz moralim bozuktu tartıya ondan öyle oldu. İdare et
Cevizin 2 si benim diğerleri küçük cadıyaAyy yazmaya üşeniyorum foto atayım dünkü menüm
Akşamda salata ve susuz kuru fasulye 3 dilim ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?