Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Haftada 4 gün 1 saate yakın yürüyüşe başladım canım
Eee zaten 10 günde 2 kilo ayda 6 kiloya gelir ve güzel bir rakam yani

Evet bendeki sorun diyetim uzun sürmüyor o yüzden sıkılmayacağım bir liste hazırladık

Azimliyim yaza tatile giderken incecik olacağım

Günaydın kızlar❤❤

Günaydın mutlu pazarlar

Günaydın mutlu pazarlar kızlar

Mutlu sağlıklı pazarlar günaydın

Günaydın kızlar İstanbul kapalı bugünde yağmurlu bu hafta burada. Çok şükür yağsın bereket olsun yağmuru karıda özledık..
Herkese günaydın musmutlu bir gün olsun

Afiyet olsun canım.Akşam tantuni yanında bol salata +ayran yapsan daha doyurucu ve vitamin açısından zengin olurmuş.Sporun da güzel canım maşallah

Abla hala dişten dolayı mı böyle Bence fazla hafif bi menü olmuş,detoksa göre bile hafif yani.Sporun güzel,afiyet olsun

Dünkü küçük kaçamakları aşmak için hafif bi gün yaptın die düşünüyorum.Sporun cok iyi,afiyet olsun canım

Tatlım söz bugün yarın daha güzel menüler gelecek. Dün biraz moralim bozuktu tartıya ondan öyle oldu. İdare et

Günaydın kızlar mutlu pazarlar dün menümü yazamadım hemen yazayım
Sabah
2 kş menemen
2 ki kahvaltılık sos
3 dilim peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek

Ara
1 elma

Akşam
2 dilim pizza
3 br cay
Çeyrek nar

3 lt su
Afiyet olsun canım.1 dilim pizza 2 dilim ekmek+3 köfte ediyor. 2 dilimi dolayısıyla 4 dilim ekmeğe 6 köfte eder.(matematiğim süper ) 2 ana öğün yaptığın için kalori bakımından normal, sadece keşke yanında bol salata +ayran da yapsaymışsın.vitamin+süt ürünü tüketmek açısından iyi olurdu. Afiyet olsun

Ayy yazmaya üşeniyorum foto atayım dünkü menüm
Akşamda salata ve susuz kuru fasulye 3 dilim ekmek

Eklentiler

• IMG-20210109-WA0003.webp
    58,8 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG-20210109-WA0009.webp
    78,1 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG-20210109-WA0013.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…