o kadar haklısın kiCanım spor yapıyor musun. 10 günde 2 kilo gider en axzindab ilk başlangıçta. Ama sen gene de rakamlara takılma. Bu iş sabır ve moral işi. Bunlar olmayınca biz tombikler hemen yemeye başlıyoruz. Her daim moralli ol. Azimli ol. Başaracaksın inan bana.
abla canin bise mi istemedi yoksa özel bir diyet mi
Başarabilirmiyim bilemiyorum şimdilik fazlada gözüm yok açıkçası, şuan daha çok sıkılaşma derdindeyimHey maşallah maratonlar paklar seni
Benimde hem bedenime iyi geliyo hemde mantığıma çok yatiyo birde süreci hızlandırıyo insallah faydasini görmeni çok isterim canım. Diyetisyenininde onayindan geçmesi güzel olmuş
:)))) ohalde aynıyız seninle bende 159:)
Hedefini düşüecek misin daha biyakisir sanki
Yaaa neden neden neden
Tek derdin o artı 1 ise ortada sorun yok canımcımmmm
Dünkü menünü hatırlamıyorum ama ben bu sabah dahada artı idim. Kendimi birakamam onin icin boğazımı tutarim dedim ve tuttum sende oyleyaparsin olur biter canım. Bugun yapamadiysan yarin yaparsin. Detoks arkasi yemek yeyince oyle oluyor ve ödem topluyorsun bundan daha normal ne varyağ degilki o 1 kg. Canını sıkmayasın.
Sevdiğim bir arkadaş şöyle derdi: başına gelen olaylarda gülebiliyorsan sen olmuşsun demektir
Valla nasil desem her diyetisyende iyi degilki9 uda hiç duymamıştım. Canım tartı ne diyo bide onu söylesene 1 haftada ne verdin ne aldin kaçırmışım seni k.bakma. merak ettim haftada 63 dilim ekmek yapar
Bilmiom yaa diyetisyenin dedigini yapmak zorunda misinki
Canım lutfen daha cok oku ve yaz yoksa kg.veremiyo insan. Sen tam olarak takımdasın canım
Baska problem yoksa bu takla atan ben oluveririm
hayyy masalllahhhh nazar degmesin saglikla kal bacımm
metren var mı papatyam ölculerini al hemen yarin not etBaşarabilirmiyim bilemiyorum şimdilik fazlada gözüm yok açıkçası, şuan daha çok sıkılaşma derdindeyim
Cuma günü odullendirmede mi yapmıyorsun canimKilo vermek istiyorsak zaten kaçamak işine son vermeliyiz
Buraya geldiğimden beri 2...3 defa falan olmuştur kaçamağım oldugu günde zaten bi dahaki öğünümü hafif geçirdim hep
Tartıda olağanüstü bir şey olduğunda o günü protein ağırlıklı geçiriyorum kuzum. Az yiyorum ama acikmiyorum o sayede.abla canin bise mi istemedi yoksa özel bir diyet mi
hmmm anladimm simdiYaaa dünürüm terzi söküğünü dikemiyor işte ...
Bugün dikkat ettim tatlım pazartesiye bu iş tamamdır.baska bir problem yok. Biraz da ben takla atıp debelenebilirim Cordeliacima söz verdim iyi gelir dedi...zaten senin ruha hitap eden film repliklerini okuduktan sonra biraz şifa buldum. Rabbim eksikliğini göstermesin.
ay birak o meretiTartıda olağanüstü bir şey olduğunda o günü protein ağırlıklı geçiriyorum kuzum. Az yiyorum ama acikmiyorum o sayede.
Evet aklımda ölçeyim diyorum ama sabah unutuyorum hepmetren var mı papatyam ölculerini al hemen yarin not etbazen tartı sonuc vermiyor ama bir bakiyorsun 3 cm kuculmussun cok mutlu oluyor insann
Insallah verırsın canım benım hedefımde senı geçmekBenim diyetisyen de 9 dilim verdi bakalım tartıyı çok merak ediyorum
evet yarın ölc bend ölcecemEvet aklımda ölçeyim diyorum ama sabah unutuyorum hep
Yarın sabah ölçeyim Bi bakayım
Simaycim inşallah odemdir ...hmmm anladimm simdio ödemdir ablacim gecer o ama... bugun baya az yemisin dikkat et kendine ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?