Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zormuş yaaa, şöyle günleri belli nöbetsiz bir iş bulsaydın eyvahedigeldismile

kızlaarrr nabıosunuuzzzz

kızlar yürüyüşümü yaptım :)) akşam yediklerimide yazayum
melek pilav yiyebilirsin demişti bir kaç kaşık ondan yedum
birde su kabağından sulu yemek yaptım bir kasede ondan yedum
zeytinyağıylan yaptımki çok etkilemesin kilolarımı azda koydum yağını
birde 2 bardak ayran.az şekerli çay
gün boyuncada 3 litre su

Kızlar iyi geceler, bugünkü mamalarım...

Sabah öncesi 10 adet falan üzüm ve su
Sabah 4 tb ekmek, şekersiz reçel(%100 meyveymiş), lor, yeşillik domates salatalık, tuzsuz salça sosu, ceviz
Öğle tuzsuz leblebi light süt 4-5 badem
Akşam kıymalı patlıcan yemeği yeşillik yoğurt
2 bardak yeşilçay 2 lt su(valla boğazımdan geçmiyor havalar soğuduğundan beri,zorla içiyorum)
30dk pilates 30dk fitness 45dk yürüyüş

Ay kızlar bugün okumaktan yazamadım valla, monti linkine de gecelik muhabbetini yazmışım sanki orada yapılmış gibi neyse safiş oraya da giriyor ne de olsa ama alem ya çok güldürdü benisırnaşık şey:dance:

yarın için çok heyecanlıyım çünkü dananın kuyruğu kopacak ilk haftam umarım yüzüm güler

huhuuu kimse gelmedimi daha nazcııım günaydıınn aşağıdasın gördüüm

günaydın kızçeler hayırlı cumalar

çok mutluyum :teytey:

74,2 / 72,9 / 1,3 / % 1,75 :sm_cool:

sadece 2 gün tam anlamıyla dikkat etmeme rağmen güzel sonuç

yarım saat koşumu yaptım ,ama gece sporunu yapamadık çok feci uyku sersemiydik girişimlerimiz sonuçsuz kaldı :roflol: :roflol:

İSİM 15.10.2010 KİLO BAYRAMA KADAR HEDEFLENEN
NAZ 59,2 55
KİRAZ 74 70
blackandwhite 61,8 59
melek 74,2 69,5
narin nazenin 70,5 68
safinaz84 63,2 60
AK81 74 70
yumukum 82 78
eddoras 69 66
zilan.80 68 65
ienmmr 66 60

günaydın kızlar ben bugün tartılamadım baskülümün pili bitmiş . onun için aynı yazıyorum kendimi

günaydın kızlar bu sabah tartıldım 65.8 geldim çarşamba sizinle ilk konuştuğumda 67.2 gelmiştim yediklerime daha çok dikkat ediyorum mesela akşam yemedim bişey normalde yerdim can sıkıntısından ama frenledim kendimi meyve bile yemedim

dünkü menümü yazayım bir daha

yorum istiyorum

sbh: 2 kuru kayısı 2 dilim kepekli ekmekle tost
ara:1 mandalina 2 diyet bisküvi
öğlen: 3 kaşık haşlanmış yeşil fasulye yağsız 2 kaşık yoğurt 1 dilim kepekli ekmek
ara: 1 mandalina 4 diyet bisküvi
akşam tavuklu salata yağsız portakal suyu
ara: 3 diyet bisküvi

1 fincan yeşil çay 1 böğürtlen çayı 2.75 lt su

naaz iiyiyim canımmm kilomu bildiriyim mi artık gruba giriyim mi

menün gayet iyi canım keşke akşamına yoğurt ekleseydin .

ben burdayım kızlar kilolarınızı alayım . mimu bize yazmaya başladığın kiloyuda yazarmısın canım ben hatırlayamıyorum şuanda

evet kızçeler . takıma katılmayı bekleyen 3 tane taze kanımız var . benim oyum evet siz ne dersiniz .

bende yazayım dünkü menümü

sabah 2 dl tam buğday ekmeği ,peynir ,şekersiz çay

öğle 2 kaşık ıspanak ,yoğurt ,1 dl tam buğday ekmeği (yemek çiğ olduğu için yiyemedim ekmek yedim lmaz:)

ara 1 şekersiz türk kahvesi lmaz: 2 badem 1 elma (3saat geçmesine dikkat edilerek )

akşam tavuk sote ve yoğurt

yarım saat koşu bandında koşu 3,1 km

gece 1 çilekli yeşilçay ,1 elma ,1salatalık

küçük bir fincan da tarçınlı soğuk süt denedim beğendim :içelim:

:lepi::lepi:elifcim harikasın canım,demekki tam anlamıyla yapsan tıkır tıkır gidecek kilolar,inş.devamıda gelicek canımopuyorumnanaktan
evet kızçeler . takıma katılmayı bekleyen 3 tane taze kanımız var . benim oyum evet siz ne dersiniz .

benimde evet nazlıcım,katılımlar güzel,inş.güzelde kilo vericekler ben eminim:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…