Cumaya kadar sabret canim olurmu cok guzel eksi gorunce sende sevineceksinYok ablacım yermıyım daha ıkı gündür ful dıkkat edıyorum. Evde resmen yemeği pastayı yiyen benmısım. Ben onu evdekıelre yedırırım. Bırde bu akşam kekle kısır gondermıslerama inadımm tuttu yemıcem bozamam yanı. Önce 75 ı bır goreyımde ondan sonra kendımı ödullendırırım
Ayyy sagol canim cok olduğunu yerken anlamadimda yazarken anladım bende :)))) sen iyi yapmissin canım. Ben dün hic bisi yememistim yarinda dini oruc tutacam insallah sonrada su orucu tutuyorum diye az abarttım bugünAblacım afiyet olsun ne güzel menün cerezler, muz, poğaça harıka sankı ben yedım gıbı geldı bana afiyet olsun. ben bu akşam üstü çay demledim yemedim sakınncalı dıyeşuan kendıme gülüyorum eşim soruyo noluyo dıye
İnşallah canımmCumaya kadar sabret canim olurmu cok guzel eksi gorunce sende sevineceksin
Afiyet olsun canim karnabahar kizartma miSlm
Menüm
Sabah 10:00
1 haşlanmış yumurta
2 kaşık omlet
5 zeytin
1 kk peynir
1/3 simit
Öğle 15:00
1 kase yoğurt
1 porsiyon karnabahar
Akşam 18:30
Yeşil salata ve tavuk
2 litre su
Spor yapacağım tekrar.
@
Senın kilon daha az ablacım dengelersın sen bende napayım yedıklerıme sayıyorum. Zamanında yedim yeterAyyy sagol canim cok olduğunu yerken anlamadimda yazarken anladım bende :)))) sen iyi yapmissin canım. Ben dün hic bisi yememistim yarinda dini oruc tutacam insallah sonrada su orucu tutuyorum diye az abarttım bugün
Afiyet olsun canımSaat 11.30
1 yumurta bir domatesten menemen + bir dilim peynir + 5 6 zeytin + 1 dilim ekmek +1 kupa şekersiz çay
Saat 13.30
1 tane limonlu havuç + 1 tane bitter cikileta
Saat 16.40
Yarım haşlanmış patates + 1 yumurta+ 1 minik kuru soğan + 2 3 dal maruldan patates salatası + 4 dilim sucuk + 2 gilisni + 1 kupa çay
3 lt su yatana kadar 4 olur
Egzersizi gece yazacağım zaten ev temizlerken pert oldum
Zipzip-
Afiyet olsun canım
Akşamki yemek az olmuş canım.Kıymalı kabağı 6-8 kaşık kadar yiyebilirdin.Afiyet olsunBugünkü menü kahvaltı Saat 10.30
Ara 2 mandalına
Öğlen 13.30
1 kase mercimek corbası
1 tane turp, maydanoz, cin biberi 7.8 adet
1 dilim kepek ekmeği
Akşam 18.00
1 kase tarhana corbası
3 yemek kaşığı kıymalı kabak yemegı
1 dilim kepek ekmeği
Cin bıberi
1 litre dukan birası tüm gün boyunca
2 litre su
Zipzip-
Afiyet olsun canımAra
Sütlü nescafe 2 ceviz
Akşamda 8 kaşık kereviz yemeği bol salata 3 dilim ekmek
Su 3 litre
Birazdan da yoğurtlu kür yicem
Sabah 3 kaşık sucuklu yumurta bir dilim peynir 2 dilim ekmek 4 zeytin 2 dilim ekmek ve bir bardak çay.
Ara 3ceviz 5 fındık çiğ bir Türk kahvesi
Öglen bir portakal bir bardak süt
Akşam iki dilim ekmek 5kaşık kuymak.
Su 3,5 litre olur.
Afiyet olsun canımBugunku menum
Sabah 12:30
Menemen
Bir dilim tb ekmegi
Peynir zeytin
Roka domates
Aksam18:00
Gobek salata
1 kase yogurt
1 tabak bezelye
Ara
1.5 lt su
Papatya çayı
5 kestane
Zipzip-
Afiyet olsun canımAfiyet olsun hepinize kızlar herkes benden az yemişne yaptınız ya
Sabah: otlu omlet, 5 zeytin, 1 kk köy peyniri, domates, salatalık, 2 dilim kızarmış ekmek
Öğle: Çay, patates kavurma 5 yaprak sarma
A.Ö: Türk kahve 2 kare bitter
Akşam: 2 kepçe Erişteli yeşil mercimek yemeği buradakileri görünce başka bişey yemeyin bari dedim
A.Ö yoğurt kürü yapacağım yatmadan spor da yatmadan yazarımZipzip- bu arada kolye için teşekkür ederim
Güzel menü canım,çok yememişsin yarın su orucu yapmaMenü saati gelmiş hanııımmmm
Sabah 11:00
Menemen 1 dilim ekmek 1 minik tb. poğaça peynir 1.5 tk. ev yapımı fındık ezmesi 1 çk. Pekmez nescafe
Ara: 1.kaşık yulaf ile lapa uzerine 1 muz 1 avuc kuruyemiş ve kür (chia tohumu keten tohumu incir kayisi erik haslayip bızztt yaptım 2 güne böldüm)
Akşam 17:30
1 kepçe pancar çorbası, 2 parca tavuk salata 1 dilim ekmek 3 kaşık pilav, mor lahana tarator
Ara kuruyemis nescafe yarim elma
Bugün en cok ben yemişim resmen
Gün içinde dukan birası içtim
Karnabahar kızartma değilsr güzel menü canım,afiyet olsunSlm
Menüm
Sabah 10:00
1 haşlanmış yumurta
2 kaşık omlet
5 zeytin
1 kk peynir
1/3 simit
Öğle 15:00
1 kase yoğurt
1 porsiyon karnabahar
Akşam 18:30
Yeşil salata ve tavuk
2 litre su
Spor yapacağım tekrar.
@
Dur dur kefirde içmiştimAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Akşamki yemek az olmuş canım.Kıymalı kabağı 6-8 kaşık kadar yiyebilirdin.Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Güzel menü canım,çok yememişsin yarın su orucu yapmaAfiyet olsun
Guzel menu afiyet olsun canımHayırlı akşamlar kızlar
Bugünkü menüm
08.00 1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
3 tane kayısı
09.00 kahvaltı 2 ince dilim peynir 1 tane küçük domates salatalık 5 zeytin biraz roka biraz tere
2 ince dilim salam 1 tane közlenmiş biber
13.00 7 yemek kaşığı ıspanak 1 kase yoğurt
1 dilim cavdar ekmeği
16.00 1 fincan türk kahvesi 1 çk hindistan cevizi yağı ile yaptım 1 yarım parça bitter çikolata
18.00 1 tane lahmacun 1 bardak ayran bol salata yağsız tuzsuz
21.00 2..3 bardak şekersiz çay 2...3 tane kayısı yerim
4 litre su
Sporumu gec saatte paylaşırım
Severim o şaşan vücudumuVücut şaşırıo ondan
Güzel menü canım, afiyet olsunHayırlı akşamlar kızlar
Bugünkü menüm
08.00 1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
3 tane kayısı
09.00 kahvaltı 2 ince dilim peynir 1 tane küçük domates salatalık 5 zeytin biraz roka biraz tere
2 ince dilim salam 1 tane közlenmiş biber
13.00 7 yemek kaşığı ıspanak 1 kase yoğurt
1 dilim cavdar ekmeği
16.00 1 fincan türk kahvesi 1 çk hindistan cevizi yağı ile yaptım 1 yarım parça bitter çikolata
18.00 1 tane lahmacun 1 bardak ayran bol salata yağsız tuzsuz
21.00 2..3 bardak şekersiz çay 2...3 tane kayısı yerim
4 litre su
Sporumu gec saatte paylaşırım
Hosgeldin canım ❤❤Hellööaz geçmiş yapıp geleyim
Afiyet olsun canım cok da yememissin yaaHerkes çok yedim demiş ama hayır en çok ben yedim
10/01/2020
Sabah (10.00)
-2 dilim tam buğday ekmeği
-1 haşlanmış yumurta
-2 dilim peynir
-1 tatlı kaşığı tahin+1 tatlı kaşığı pekmez
-Maydanoz,dereotu
-5 zeytin
Öğle (15.00)
-1,5 porsiyon (tahmini 30 adet) hamsi (fırında yağsız pişti)
-1 kase salata
-1 patates (fırında az yağla )
Ara (18.00)
-1 dilim ananas
-5 çiğ badem
Ara (19.30)
-1 minik kase nohut cipsi
-2 büyük bardak ayran
2,5 litre su
Spor yokZipzip-
Balığı biraz kaçırdım canım hala taş gibiyim .(Allahtan kızartma değildi) nohut cipsini de sırf tadını merak ettiğimden yapıp yedim.Tuhaf bi liste oldu ama her besin türünden yemeye calıstım yine deHosgeldin canım ❤❤
Afiyet olsun canım cok da yememissin yaa
Balikdan birsey olmaz protein hem aksam cok yememissin canimBalığı biraz kaçırdım canım hala taş gibiyim .(Allahtan kızartma değildi) nohut cipsini de sırf tadını merak ettiğimden yapıp yedim.Tuhaf bi liste oldu ama her besin türünden yemeye calıstım yine de
Teşekkür ederim kaptanım, keyfim yerine geldiBalikdan birsey olmaz protein hem aksam cok yememissin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?