Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gülümse25 rozetini çalanlara savaş açtım birazcık

Tşk ederim ama sana yok rozet yoksa kek de yok

Canım tartılınca yarın ara öğün yap götür sen onu

Bende oyle oluyorum yedikce yiyorum yemedikce tokum canım insulinden galiba harikasin
O minicik kuzuma portakaldan mı süt olacak sadece (
şuan iradeni alkışlatıyorsun işte bu kadın istesin yeterkiii ...
Ama karbonhidratın şöyle bir cilvesi var ki yarin o pastayi 1 catal bile yesen canin baska bir sey daha yemek isteyecek ayrica yarim gün erteleyecek zayiflamanı. Sence 1 catal icin buna değer mi?

Degmez ablacım aslaa pastayaaa kekeeee hayırrrrr

Aferim sana
Benim uyuz kocamda dün gece 11 de künefe yapmış gel yiyelim diyor bugünde gitmiş baklava almış tam cins yaaama tabiki yimicem hiç irademi bozamaz uyuz

Menü saati gelmiş hanııımmmm
Sabah 11:00
Menemen 1 dilim ekmek 1 minik tb. poğaça peynir 1.5 tk. ev yapımı fındık ezmesi 1 çk. Pekmez nescafe

Ara: 1.kaşık yulaf ile lapa uzerine 1 muz 1 avuc kuruyemiş ve kür (chia tohumu keten tohumu incir kayisi erik haslayip bızztt yaptım 2 güne böldüm)

Akşam 17:30
1 kepçe pancar çorbası, 2 parca tavuk salata 1 dilim ekmek 3 kaşık pilav, mor lahana tarator

Ara kuruyemis nescafe yarim elma

Bugün en cok ben yemişim resmen

Gün içinde dukan birası içtim

Aferim sana
Benim uyuz kocamda dün gece 11 de künefe yapmış gel yiyelim diyor bugünde gitmiş baklava almış tam cins yaaama tabiki yimicem hiç irademi bozamaz uyuz
Helal benimde kanıma girmeye çalışıyorlar ye bır çataldan bırsey olmaz dıye ama yok yemem.

Afiyet olsun canim cok da gelmedi bana belki aksam ekmek olmasa olurmus

Cigkofte bekliyordum menude yapmadin mi

Ablacım afiyet olsun ne güzel menün cerezler, muz, poğaça harıka sankı ben yedım gıbı geldı bana afiyet olsun. ben bu akşam üstü çay demledim yemedim sakınncalı dıye şuan kendıme gülüyorum eşim soruyo noluyo dıye

Degmez ablacım aslaa pastayaaa kekeeee hayırrrrr
Helal sana en istikrarlı haftanı yaşıyorsun acaba nolacak cumayaa dolapta duruyo deyince uarin yiyeceksin zannettim sorryy :)
Aferim sana
İradeli spor kraliçemmmmm sporlarına kıyamıyosun degilmi iste buuu .... kız her gün seni mi alkislayacam ben yaa
akakun canim cok da gelmedi bana belki aksam ekmek olmasa olurmus

Cigkofte bekliyordum menude yapmadin mi
Ay canım yememeye alıştım heralde aynen pilav ekmekle yanyana olmadı
tavuk var die haftaya erteledik onu

Yok ablacım yermıyım daha ıkı gündür ful dıkkat edıyorum. Evde resmen yemeği pastayı yiyen benmısım. Ben onu evdekıelre yedırırım. Bırde bu akşam kekle kısır gondermısler ama inadımm tuttu yemıcem bozamam yanı. Önce 75 ı bır goreyımde ondan sonra kendımı ödullendırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…