Gülümse25 rozetini çalanlara savaş açtım birazcıkAfiyet olsun canım guzel menu
Hangi rakip takimla is birligi icindesin hemen soyle
Afiyet olsun canim guzel menu
Guzel menu afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim aksam az olmus ara ogun mu eklesen acaba
Dedim ust mesajlarda canim
Afiyet olsun canim suyu artirsan guzel olur aslinda
Afiyet olsun canim
Tşk ederim ama sana yok rozet yoksa kek de yok
Rozette isimleri yaziyor gulumse yazmiyorGülümse25 rozetini çalanlara savaş açtım birazcık
Canım tartılınca yarın ara öğün yap götür sen onuÇok güzelmiş kek benimde çok canımı çektirdi. Dün akşam da görümcem büsküvili pasta yapıp göndermiş hepsı ye ye dedi yemedim ama acayip güzel gözüküyordu bir an çatalı aldım elime tam elim gidiyorduiç sesim dur yapma grubu ve kızları unutma dedi usulca masaya bıraktım çatalı. Ama içim gitti hala bır dilim dolapta neyse yarın tartı günü ona odaklandım.
Ben herkesi avatariyla tanıyordum şimdi isme bakmak zorundayım bane baneRozette isimleri yaziyor gulumse yazmiyor
Alisirsin takima gelirsenBen herkesi avatariyla tanıyordum şimdi isme bakmak zorundayım bane bane
Bende oyle oluyorum yedikce yiyorum yemedikce tokum canım insulinden galiba harikasinbirbeste kuzum bugün 2. Günümdü önceki diyetlerde mesela birşey yememek için kendimi frenliyordum ama bunda hiç o yeme krizleri olmadı emziriyor olmasam aradaki öğünü dahi yapmam ve biliyormusun kendimi acaip hafiflemiş hissettim
O minicik kuzuma portakaldan mı süt olacak sadeceSabah 3 kaşık sucuklu yumurta bir dilim peynir 2 dilim ekmek 4 zeytin 2 dilim ekmek ve bir bardak çay.
Ara 3ceviz 5 fındık çiğ bir Türk kahvesi
Öglen bir portakal bir bardak süt
Akşam iki dilim ekmek 5kaşık kuymak.
Su 3,5 litre olur.
Çok güzelmiş kek benimde çok canımı çektirdi. Dün akşam da görümcem büsküvili pasta yapıp göndermiş hepsı ye ye dedi yemedim ama acayip güzel gözüküyordu bir an çatalı aldım elime tam elim gidiyorduiç sesim dur yapma grubu ve kızları unutma dedi usulca masaya bıraktım çatalı. Ama içim gitti hala bır dilim dolapta neyse yarın tartı günü ona odaklandım.
Bana da var rozet kaptanım verdi ki...Tşk ederim ama sana yok rozet yoksa kek de yok
Degmez ablacım aslaa pastayaaa kekeeee hayırrrrrBende oyle oluyorum yedikce yiyorum yemedikce tokum canım insulinden galiba harikasin
O minicik kuzuma portakaldan mı süt olacak sadece(
şuan iradeni alkışlatıyorsun işte bu kadın istesin yeterkiii ...
Ama karbonhidratın şöyle bir cilvesi var ki yarin o pastayi 1 catal bile yesen canin baska bir sey daha yemek isteyecek ayrica yarim gün erteleyecek zayiflamanı. Sence 1 catal icin buna değer mi?
Aferim sanaÇok güzelmiş kek benimde çok canımı çektirdi. Dün akşam da görümcem büsküvili pasta yapıp göndermiş hepsı ye ye dedi yemedim ama acayip güzel gözüküyordu bir an çatalı aldım elime tam elim gidiyorduiç sesim dur yapma grubu ve kızları unutma dedi usulca masaya bıraktım çatalı. Ama içim gitti hala bır dilim dolapta neyse yarın tartı günü ona odaklandım.
HelalAferim sana
Benim uyuz kocamda dün gece 11 de künefe yapmış gel yiyelim diyorbugünde gitmiş baklava almış tam cins yaa ama tabiki yimicem hiç irademi bozamaz uyuz
Afiyet olsun canim cok da gelmedi bana belki aksam ekmek olmasa olurmusMenü saati gelmiş hanııımmmm
Sabah 11:00
Menemen 1 dilim ekmek 1 minik tb. poğaça peynir 1.5 tk. ev yapımı fındık ezmesi 1 çk. Pekmez nescafe
Ara: 1.kaşık yulaf ile lapa uzerine 1 muz 1 avuc kuruyemiş ve kür (chia tohumu keten tohumu incir kayisi erik haslayip bızztt yaptım 2 güne böldüm)
Akşam 17:30
1 kepçe pancar çorbası, 2 parca tavuk salata 1 dilim ekmek 3 kaşık pilav, mor lahana tarator
Ara kuruyemis nescafe yarim elma
Bugün en cok ben yemişim resmen
Gün içinde dukan birası içtim
Ablacım afiyet olsun ne güzel menün cerezler, muz, poğaça harıka sankı ben yedım gıbı geldı bana afiyet olsun. ben bu akşam üstü çay demledim yemedim sakınncalı dıyeMenü saati gelmiş hanııımmmm
Sabah 11:00
Menemen 1 dilim ekmek 1 minik tb. poğaça peynir 1.5 tk. ev yapımı fındık ezmesi 1 çk. Pekmez nescafe
Ara: 1.kaşık yulaf ile lapa uzerine 1 muz 1 avuc kuruyemiş ve kür (chia tohumu keten tohumu incir kayisi erik haslayip bızztt yaptım 2 güne böldüm)
Akşam 17:30
1 kepçe pancar çorbası, 2 parca tavuk salata 1 dilim ekmek 3 kaşık pilav, mor lahana tarator
Ara kuruyemis nescafe yarim elma
Bugün en cok ben yemişim resmen
Gün içinde dukan birası içtim
Helal sana en istikrarlı haftanı yaşıyorsun acaba nolacak cumayaaDegmez ablacım aslaa pastayaaa kekeeee hayırrrrr
İradeli spor kraliçemmmmm sporlarına kıyamıyosun degilmi iste buuu .... kız her gün seni mi alkislayacam ben yaaAferim sana
Benim uyuz kocamda dün gece 11 de künefe yapmış gel yiyelim diyorbugünde gitmiş baklava almış tam cins yaa ama tabiki yimicem hiç irademi bozamaz uyuz
Ay canım yememeye alıştım heralde aynen pilav ekmekle yanyana olmadıakakun canim cok da gelmedi bana belki aksam ekmek olmasa olurmus
Cigkofte bekliyordum menude yapmadin mi
Yok canım yok yemem diyette yokCanım tartılınca yarın ara öğün yap götür sen onu
Yok ablacım yermıyım daha ıkı gündür ful dıkkat edıyorum. Evde resmen yemeği pastayı yiyen benmısım. Ben onu evdekıelre yedırırım. Bırde bu akşam kekle kısır gondermıslerHelal sana en istikrarlı haftanı yaşıyorsun acaba nolacak cumayaadolapta duruyo deyince uarin yiyeceksin zannettim sorryy :)
İradeli spor kraliçemmmmm sporlarına kıyamıyosun degilmi iste buuu .... kız her gün seni mi alkislayacam ben yaa
Ay canım yememeye alıştım heralde aynen pilav ekmekle yanyana olmadı
tavuk var die haftaya erteledik onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?