Afiyet olsun canim guzel menuSelam kızlar
Sabah
Biraz yumurta
2 ks kahvaltılık sos
3 dilim peynir
1 tatlı ks tahin pekmez
Domates
2 dilim b.ekmeği
Ara
3 kuru incir
Aksam
6 ks kabak yemegi
1 kase sebzeli mercimek çorbası
2 ks bulgur pilavı
Aci biber
Iyi geceler canim Hosgeldin nasilsin ❤Canım filizim, sevgili takımım iyi geceler....
Gecmis olsun canim insallah onemli birseyi yokturEki Görüntüle 2758458
@Nidsalii 30 dk bisiklet surdum
Yürüyüs arkadaşım yürürken kötü düştü eve döndük adimim az oldu bugun
Ne kadar oldu 2 yaş diyorlar tuvalet için doldurdu mu ikiyi?Sorma canimyaaa onu birturlu istemiyo napicam bilmiyorum,gittim gecen çiş kilotlari varya aldim oturak aldim ama halaaa ilk once emmeyi birakmasi gerekiyo
İyiyim kaptanım sohbete geldimAfiyet olsun canim guzel menu
Iyi geceler canim Hosgeldin nasilsin ❤
Gecmis olsun canim insallah onemli birseyi yoktur
Aralikta doldurdu ama tuvalate yada oturak deyince korkuyo nasil yapicam bilmiyorum ama baslamam lazimNe kadar oldu 2 yaş diyorlar tuvalet için doldurdu mu ikiyi?
Sagol canimAfiyet olsun canim guzel menu
Iyi geceler canim Hosgeldin nasilsin ❤
Gecmis olsun canim insallah onemli birseyi yoktur
Canim havalar ısınsın biraz daha büyüsün daha rahat oğrenir benim minikte 27 aylık oldu mayıs gibi düşünüyorumAralikta doldurdu ama tuvalate yada oturak deyince korkuyo nasil yapicam bilmiyorum ama baslamam lazim
Okadar kötümü yaaa boslugami geldi yoksa ayagiSagol canim
Beli ve boynu ağrıyormuş sert düştü yarına kadar gecmezse dr gidecek
Istemiyo canimya ama farkinda herseyin nasil nereye yapilcagini ama istemiyorum hayir diyoCanim havalar ısınsın biraz daha büyüsün daha rahat oğrenir benim minikte 27 aylık oldu mayıs gibi düşünüyorum
Secde pozisyonunda düştü ama sert carptı yereOkadar kötümü yaaa boslugami geldi yoksa ayagi
Sizin ev sobalı soğuk olur bence baharı beklemek tuvalet eğitimi için uygun olur.Aralikta doldurdu ama tuvalate yada oturak deyince korkuyo nasil yapicam bilmiyorum ama baslamam lazim
Gecmis olsun canimSecde pozisyonunda düştü ama sert carptı yere
Geçmiş olsun canımSecde pozisyonunda düştü ama sert carptı yere
Bende oyle dedim memeye çok düşkün ilk onu halledeyim sonra yaza dogru çişe alistircam Allahin izniyle,sobali soguk oluyo evet,bide sen zaten bilgilendin ama dr.gezerken benceSizin ev sobalı soğuk olur bence baharı beklemek tuvalet eğitimi için uygun olur.
O zamana kadar memeden kesersin ikisi bir arada travma olur. Ben de psikolog gibi konuştum
Afiyet olsun canım..Menü saati gelmiş hanııımmmm
Sabah 11:00
Menemen 1 dilim ekmek 1 minik tb. poğaça peynir 1.5 tk. ev yapımı fındık ezmesi 1 çk. Pekmez nescafe
Ara: 1.kaşık yulaf ile lapa uzerine 1 muz 1 avuc kuruyemiş ve kür (chia tohumu keten tohumu incir kayisi erik haslayip bızztt yaptım 2 güne böldüm)
Akşam 17:30
1 kepçe pancar çorbası, 2 parca tavuk salata 1 dilim ekmek 3 kaşık pilav, mor lahana tarator
Ara kuruyemis nescafe yarim elma
Bugün en cok ben yemişim resmen
Gün içinde dukan birası içtim
Bak sen de farketmissin bizim evde de her şeyi yiyen benmisim...Yok ablacım yermıyım daha ıkı gündür ful dıkkat edıyorum. Evde resmen yemeği pastayı yiyen benmısım. Ben onu evdekıelre yedırırım. Bırde bu akşam kekle kısır gondermıslerama inadımm tuttu yemıcem bozamam yanı. Önce 75 ı bır goreyımde ondan sonra kendımı ödullendırırım
Afiyet olsun canımSlm
Menüm
Sabah 10:00
1 haşlanmış yumurta
2 kaşık omlet
5 zeytin
1 kk peynir
1/3 simit
Öğle 15:00
1 kase yoğurt
1 porsiyon karnabahar
Akşam 18:30
Yeşil salata ve tavuk
2 litre su
Spor yapacağım tekrar.
@
Afiyet olsun cancagizim ❤❤❤Hayırlı akşamlar kızlar
Bugünkü menüm
08.00 1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
3 tane kayısı
09.00 kahvaltı 2 ince dilim peynir 1 tane küçük domates salatalık 5 zeytin biraz roka biraz tere
2 ince dilim salam 1 tane közlenmiş biber
13.00 7 yemek kaşığı ıspanak 1 kase yoğurt
1 dilim cavdar ekmeği
16.00 1 fincan türk kahvesi 1 çk hindistan cevizi yağı ile yaptım 1 yarım parça bitter çikolata
18.00 1 tane lahmacun 1 bardak ayran bol salata yağsız tuzsuz
21.00 2..3 bardak şekersiz çay 2...3 tane kayısı yerim
4 litre su
Sporumu gec saatte paylaşırım
Aa geçmiş olsun ona ama yine de adımın iyi maşallah sana...Eki Görüntüle 2758458
@Nidsalii 30 dk bisiklet surdum
Yürüyüs arkadaşım yürürken kötü düştü eve döndük adimim az oldu bugun
Benimki de bizi böh yaparak korkutuyor haydin Allah rahatlık versin canlarım....Bende oyle dedim memeye çok düşkün ilk onu halledeyim sonra yaza dogru çişe alistircam Allahin izniyle,sobali soguk oluyo evet,bide sen zaten bilgilendin ama dr.gezerken bence
Kuzum canim keyfi yerinde olsundaBenimki de bizi böh yaparak korkutuyor haydin Allah rahatlık versin canlarım....
Yulaflı pastam özledinmi beni he
Heee nerdeydin bakimYulaflı pastam özledinmi beni he
Sagol canimAfiyet olsun canım..
Bak sen de farketmissin bizim evde de her şeyi yiyen benmisim...
Ben yememeye başlayınca her şey kaldı öyle...
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun cancagizim ❤❤❤
Aa geçmiş olsun ona ama yine de adımın iyi maşallah sana...
Demek yürüyüş arkadaşın var.
Çok iyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?