Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kv evde yok kızına gitti kp ve görümcem evde tek kaldı 2 gündür gidip evini temizliyorum yemek falan yapıyorum ondan valla çok yoruldum bide spor vs derken fırsat bulamadım bittim şuan
Masallah senmi temizlik yapiyosun o kizina gidiyo

Evet görümcem 18 yaşında ama pek bişey yapmaz soba için ayrı temizlik için ayri yemek için ayrı iniyorum valla geberdim neyseki yarın geliyo
Ooooo benim kizimin masallahi var ozaman yemek bile yapar

Ooooo benim kizimin masallahi var ozaman yemek bile yapar
Maşallah canım o zaman ❤❤
bizimkininde bi dili var ayar eder insanı yemek yapıyorum bilmediği halde karışıyor deli etti beni eşim gitme falan diyo işte vicdanım el vermiyo napim

Maşallah canım o zaman ❤❤
bizimkininde bi dili var ayar eder insanı yemek yapıyorum bilmediği halde karışıyor deli etti beni eşim gitme falan diyo işte vicdanım el vermiyo napim
Gitme valla manyakmisin hem bilmicek hem kariscak baslarim onlarin gorumceligine

Afiyet olsun canım,menün güzel ama çok erken kapatıosun.İkinci öğünü saat olacak 4.30-5'e falan çeksen daha iyi olacak gibi ya da akşama bi ara öğün ekle derim.
Teşekkür ederim canım
Kuzum bu saatleri deneme yanılma yaparak buldum. Aralıklı oruçta normali benim gibi 8/16 yapanlarda 11 de beslenme penceresini açıp 5 te kapatmak ya da 2den aksam 8'e kadar yeyip 8 den sonra ife devam etmek gibi... Geçmişte insülin direncim oldu.11e kadar aç kalmak bende inanılmaz bir baş ağrısı yapıyor. Muhtemelen tansiyonum ya da şekerim düşüyor. Ama öğleden sonra 3 ya da 4 ten sonra çok daha zinde oluyorum. Acıkmadığım gibi zihnim daha berrak oluyor. Reflüm vardı mesela tamamen bitti...Ama kendimi kötü hissedersem kesinlikle yerim bitanem

Selam kızlar
Sabah
Biraz yumurta
2 ks kahvaltılık sos
3 dilim peynir
1 tatlı ks tahin pekmez
Domates
2 dilim b.ekmeği

Ara
3 kuru incir

Aksam
6 ks kabak yemegi
1 kase sebzeli mercimek çorbası
2 ks bulgur pilavı
Aci biber
Afiyet olsun canım
Eki Görüntüle 2758458

@Nidsalii 30 dk bisiklet surdum
Yürüyüs arkadaşım yürürken kötü düştü eve döndük adimim az oldu bugun
Geçmiş olsun zeynom inşallah ağrısı geçer
Sorma canimyaaa onu birturlu istemiyo napicam bilmiyorum,gittim gecen çiş kilotlari varya aldim oturak aldim ama halaaa ilk once emmeyi birakmasi gerekiyo
Canım istemiyorsa hiç zorlama test etki yapar biz 21 aylıkken bıraktık ilk 3 gün çok önemli ve gerçekten sabır isteyen bir olay

Bence de önce emmeyi kesmelisin bahara doğru da çişi alıştırırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…