- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
Ayyy sizin bu hitaplarınız insanı yoldan cıkarır galetam, kuru üzümüm, elmam falan diyin :))))baklavam pastam ne oluyorYulaflı pastam özledinmi beni he
Ayyy sizin bu hitaplarınız insanı yoldan cıkarır galetam, kuru üzümüm, elmam falan diyin :))))baklavam pastam ne oluyor
Kv evde yok kızına gitti kp ve görümcem evde tek kaldı 2 gündür gidip evini temizliyorum yemek falan yapıyorum ondan valla çok yoruldum bide spor vs derken fırsat bulamadım bittim şuanHeee nerdeydin bakim
Yulaflı pasta kalorisi düşük canımAyyy sizin bu hitaplarınız insanı yoldan cıkarır galetam, kuru üzümüm, elmam falan diyin :))))baklavam pastam ne oluyor
Yulafı hiç görmedim bile direk PASTA gözüme çarptı:)Yulaflı pasta kalorisi düşük canım
Masallah senmi temizlik yapiyosun o kizina gidiyoKv evde yok kızına gitti kp ve görümcem evde tek kaldı 2 gündür gidip evini temizliyorum yemek falan yapıyorum ondan valla çok yoruldum bide spor vs derken fırsat bulamadım bittim şuan
Şimdi benim ne suçum var zeynoYulafı hiç görmedim bile direk PASTA gözüme çarptı:)
Evet görümcem 18 yaşında ama pek bişey yapmaz soba için ayrı temizlik için ayri yemek için ayrı iniyorum valla geberdim neyseki yarın geliyoMasallah senmi temizlik yapiyosun o kizina gidiyo
Ooooo benim kizimin masallahi var ozaman yemek bile yaparEvet görümcem 18 yaşında ama pek bişey yapmaz soba için ayrı temizlik için ayri yemek için ayrı iniyorum valla geberdim neyseki yarın geliyo
Maşallah canım o zaman ❤❤Ooooo benim kizimin masallahi var ozaman yemek bile yapar
Gitme valla manyakmisin hem bilmicek hem kariscak baslarim onlarin gorumceligineMaşallah canım o zaman ❤❤
bizimkininde bi dili var ayar eder insanı yemek yapıyorum bilmediği halde karışıyor deli etti benieşim gitme falan diyo işte vicdanım el vermiyo napim
Kv arayıp duruyo nişanlı olan görümcem de onunla beraber gitti arıyorlar bişey diyemiyorum biraz salağım hayır demeyi bilmiyorumGitme valla manyakmisin hem bilmicek hem kariscak baslarim onlarin gorumceligine
Iyigeceler canimIyi geceler kizlar ❤❤
Iyi geceler kaptanım❤❤Iyi geceler kizlar ❤❤
Cok ayip oyle seymi olur kizKv arayıp duruyo nişanlı olan görümcem de onunla beraber gittiler arıyorlar bişey diyemiyorum biraz salağım hayır demeyi bilmiyorum
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım,menün güzel ama çok erken kapatıosun.İkinci öğünü saat olacak 4.30-5'e falan çeksen daha iyi olacak gibi ya da akşama bi ara öğün ekle derim.
Geçmiş olsun arkadaşına ciddi bişey yoktur umarımEki Görüntüle 2758458
@Nidsalii 30 dk bisiklet surdum
Yürüyüs arkadaşım yürürken kötü düştü eve döndük adimim az oldu bugun
Öyle ama herşeye tamam yaparım ederim diyorum bu sorun değil kıymet bilinse yine göze gelmez allahtan yarın geliyorCok ayip oyle seymi olur kiz
Afiyet olsun canımSelam kızlar
Sabah
Biraz yumurta
2 ks kahvaltılık sos
3 dilim peynir
1 tatlı ks tahin pekmez
Domates
2 dilim b.ekmeği
Ara
3 kuru incir
Aksam
6 ks kabak yemegi
1 kase sebzeli mercimek çorbası
2 ks bulgur pilavı
Aci biber
Geçmiş olsun zeynom inşallah ağrısı geçerEki Görüntüle 2758458
@Nidsalii 30 dk bisiklet surdum
Yürüyüs arkadaşım yürürken kötü düştü eve döndük adimim az oldu bugun
Canım istemiyorsa hiç zorlama test etki yapar biz 21 aylıkken bıraktık ilk 3 gün çok önemli ve gerçekten sabır isteyen bir olaySorma canimyaaa onu birturlu istemiyo napicam bilmiyorum,gittim gecen çiş kilotlari varya aldim oturak aldim ama halaaa ilk once emmeyi birakmasi gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?