Arkadaşlar affetsin bazen bana bir şeyler yazıyorlar göremiyorum sanki umursamazmisim gibi oluyor... anlıyorum seniOnu buldum az once ablacım 1 saat once goremedim niyeyse gozumden kacmis
Allah yardımcın olsun sleepycim. İnşallah her şey yoluna girer.Pazar son dakka bi işe giriştik bitmeyince dün öğleye kadar onla uğraştık gelir gelmez de canlı derslere girildi sonra da ölü gibi yattım uyuyamadım da her tarafım ağrıyo valizler boşalcak ve hiç yapasım yok yatıyorum
Kaptanım ben izin alabiliyo muyum izin ne kadar süre oluyo
Takıma pek giremiyorum bi süre böyle gitgel yapcaz galiba tam bilmiyorum eşimin iş durumuna bağlı
Gecmis olsun canim izin hakkin var cuma bildirim sonrasi izine ayirabilirizPazar son dakka bi işe giriştik bitmeyince dün öğleye kadar onla uğraştık gelir gelmez de canlı derslere girildi sonra da ölü gibi yattım uyuyamadım da her tarafım ağrıyo valizler boşalcak ve hiç yapasım yok yatıyorum
Kaptanım ben izin alabiliyo muyum izin ne kadar süre oluyo
Takıma pek giremiyorum bi süre böyle gitgel yapcaz galiba tam bilmiyorum eşimin iş durumuna bağlı
Sonra da 70 den asagi dusemezdinOturmus salata yiyorum listede olmasam ooooooooooooo kimbilir neler yerdim
Bizimde isler martta baslar cok iyi anliyorum seniİş dediğim zeytinliğimiz var daha küçük işini kendimiz yapıyoruz henüz mahsül almıyoz bari fazla masraf olmasın kendimiz yapalım dedik
Budaması yapıldı onları topladım birde organik gübre attık en doğalından tabi bunları birde tek yapınca o arazide in çık helak oldum kollarım tutmuyo
İlerde zeytin yağıyla yıkancam sefasını sürcem de şimdi biraz rezilliğini çekiyorum
Heheeee sen öyle sanSonra da 70 den asagi dusemezdin
Sağol canımAllah yardımcın olsun sleepycim. İnşallah her şey yoluna girer.
Kaç dölümki tarlanızİş dediğim zeytinliğimiz var daha küçük işini kendimiz yapıyoruz henüz mahsül almıyoz bari fazla masraf olmasın kendimiz yapalım dedik
Budaması yapıldı onları topladım birde organik gübre attık en doğalından tabi bunları birde tek yapınca o arazide in çık helak oldum kollarım tutmuyo
İlerde zeytin yağıyla yıkancam sefasını sürcem de şimdi biraz rezilliğini çekiyorum
Menü bildirimi ve liste olmadan bu iş olmuyor kuzum. Her defasında yarına erteliyoruz. İyi ki girdin listeye. Vicdan azabinin gözünü seveyim.Oturmus salata yiyorum listede olmasam ooooooooooooo kimbilir neler yerdim
Sağol canımAh çocuklar öyle yamaşallah bu arada❤❤
Biraz zamana ihtiyacin var sadece. Zihnini koru yeter. Onun yorgunlugu geçmiyor. Halledersin senSağol canım
İş yapmak koymuyo üşenmem de ama vücut alışık olmayınca pertim
IYki girdim iykiiMenü bildirimi ve liste olmadan bu iş olmuyor kuzum. Her defasında yarına erteliyoruz. İyi ki girdin listeye. Vicdan azabinin gözünü seveyim.sorumluluk sahipleri için geçerli tabi
Harika gidiyorsun
Ben bu işlerle büyüdüm de evde hamlamışımBizimde isler martta baslar cok iyi anliyorum seni
15Kaç dölümki tarlanız
Tabi iyi ki girdin...IYki girdim iykii
Daha mı çokOzaman ben hiç söylemeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?