- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
15dölüm benim gözümde çocuk oyuncagiDaha mı çok
Dünya ihracat incir rekoltesi patroniçesi ile konuşuyorsun şu anda.Daha mı çok
Bana bu bile fazla15dölüm benim gözümde çocuk oyuncagi
OooooowwwDünya ihracat incir rekoltesi patroniçesi ile konuşuyorsun şu anda.
Ceket giymiş olsaydım kalkar düğmelerini iliklerdim şimdi mesela
Icinde zeytinleride unutmayalimDünya ihracat incir rekoltesi patroniçesi ile konuşuyorsun şu anda.
Ceket giymiş olsaydım kalkar düğmelerini iliklerdim şimdi mesela
Insallah canim Allah gönlüne göre versinBana bu bile fazla
İlerde düz bi yer alıp başına ev yapmak gibi hayalimiz var da şuan oturduğumuz evin taksiti bitsin
Amin canım sağolasınInsallah canim Allah gönlüne göre versin
Allahtan listedesin o zaman cabuk bitir salatanı ham yap hemenOturmus salata yiyorum listede olmasam ooooooooooooo kimbilir neler yerdim
Kiz zor oturdum zaten onu bile zor yaptim kendime neden vurdunkiAllahtan listedesin o zaman cabuk bitir salatanı ham yap hemen
şeyyy neyki o
kuzummmm yerim yaa sevimli maşallahGüya parka spora geldım ufaklık ne aletlere binmeme izin veriyor. Ne yürümeme arkamdan ağlıyo. Oturdum kaldım öyle oturuyoz bakalım nolacak
üşütmüşsündür bende sadece üşütünce ağrı yaşarımKaptanım regl oldum ya ağrım arttı dün çok kötü oldum erkenden uyudum normalde ağrım olmaz benim ama anlamadım ondan giremedim
banada oluyor dünürüm olmuyor zannetmeArkadaşlar affetsin bazen bana bir şeyler yazıyorlar göremiyorum sanki umursamazmisim gibi oluyor... anlıyorum seni
hakkında hayırlısı olsun allah kolaylık versin. çokta uzak kalma bizden yoksa anında 3 kg. 3 kg. geri gelir canım.. benim öyle oluyo 1 kg. 1kg. almam hiçİş dediğim zeytinliğimiz var daha küçük işini kendimiz yapıyoruz henüz mahsül almıyoz bari fazla masraf olmasın kendimiz yapalım dedik
Budaması yapıldı onları topladım birde organik gübre attık en doğalından tabi bunları birde tek yapınca o arazide in çık helak oldum kollarım tutmuyo
İlerde zeytin yağıyla yıkancam sefasını sürcem de şimdi biraz rezilliğini çekiyorum
Hem severim hem vururum ye hemen yemezsen büyüyemezsin sooraKiz zor oturdum zaten onu bile zor yaptim kendime neden vurdunki
Teşekkür ederim ablacımüşütmüşsündür bende sadece üşütünce ağrı yaşarımgeçmiş olsun canımcım
Küçülmemiz gerekmiyomuyduHem severim hem vururum ye hemen yemezsen büyüyemezsin soora
Yanlış öğretmişler sana yicez büyücez ham yaptınmı senKüçülmemiz gerekmiyomuydu
Afiyet olsun canimmenü saatimmm
aralıklı oruç yapıp tek öğün yapacaktım vazgeçtim.
14:30 1 kase kadar çiğ kuruyemiş 4 kayısı ,2 sb. kefir
akşam: yarım çipura, salata, 1 dilim tb. ekmeği
yarım yeşil elma nescafe
Ooo mideye ineli çok oldu ama ogutmesi 3gun olcakYanlış öğretmişler sana yicez büyücez ham yaptınmı sen
3 gün müOoo mideye ineli çok oldu ama ogutmesi 3gun olcak
Cumaya anca cıkar3 gün müneyse Aferin sana o zaman akıllı bıdık seni simdi park zamanı gidiyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?