Sanirim herkes uyuyo
Bugunde bunu yapacagim hadi kizlar spor yapalim birlikte
Benimde evdeki eylul yetti heleki bugunBenim spor yapmaya vaktim yok
Biz her gün öyleyiz gün sonunda kollarımı hissetmiyorumBenimde evdeki eylul yetti heleki bugun
Sendeki 2tane bende 1 ama yetti canima artik kendi yatagini dikip kayak yapiyoBiz her gün öyleyiz gün sonunda kollarımı hissetmiyorum
Sorma ben needeyim nerelere gideyim
Yarın eşlik edicem ben kaptancıgım
Bugunde bunu yapacagim hadi kizlar spor yapalim birlikte
Kapıya kilit takSendeki 2tane bende 1 ama yetti canima artik kendi yatagini dikip kayak yapiyo
2oda var zaten cocukta hakli nereye gitcekKapıya kilit tak
Bizde akşam kudurduk bütün makyaj malzemelerimi halıya dökmüş beyaz halım kahverengi olduSendeki 2tane bende 1 ama yetti canima artik kendi yatagini dikip kayak yapiyo
At gitsin halıyıBizde akşam kudurduk bütün makyaj malzemelerimi halıya dökmüş beyaz halım kahverengi oldu
Ben bunu yarışma sanmamıştım kızlar 10 bin i bırakıp buna mı dönsem kafamda deli sorular11-17 Ocak Leslie Yarışması
Pazartesi Sali Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi pazar Toplam Denp 105 @Cordeliaa 78 @I-cell_84 30 @Tesnim1989 30 @Kahvesel 46 @timesinfinity 45 @birazhuzurdu2008 25 N Nidsalii 45 Zipzip- 45
Ya bu çocuklar alem gerçektenBizde akşam kudurduk bütün makyaj malzemelerimi halıya dökmüş beyaz halım kahverengi oldu
Gule gule kullan canimZipzip- kaptanım ben böyle bişey sipariş verdim görmüşsünüzdür yarın gelir kullanmaya başlarım şu alttakini kullandığım zaman diyelim 1 saat yaptim puanlamasını nasıl yapcam dakika olarakmi sayı olarakmı
Teşekkür ederim kaptanım
Afiyet olsun canım cok az olmus salata yogurt birseyler yesen9.20
Şekersiz türk kahvesi
10.11
Şekersiz bir kupa çay
12.00
Bir kupa limonlu yeşilçay
12.30
Zencefil tarçın çayı
13.30
Bir yeşil elma tarcinli
14.00
1.5 yumurta oglusumun yarımınida yedim + 2 3 zeytin + beyaz peynir + 1 ck ev labnesi + 1 kupa süt bir muz 4 ceviz + 3 yk yulaf + 1 'yk keten tohumu bizzat yapıldı
Misafirlikteyiz bool yağlı boool salcali yemekler var o yüzden birşey yemeyi düşünmüyorum zaten sis midem açıkmadimda bugün tek öğün olsun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?