Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gülme kiz takima kimseyi almiyordum o zaman o kadar kalabalikti ki
Birde o zaman dükkana felan gidiyordum yetisemiyordum
Doğru valla takımın önünde bir kuyruk vardı ooo özel kontenjandan anca yer buldum kendime. Yaz boyunca takip ettim biri ayağını kirsa da izne ayrılsa diye böyle de psikopat düşüncelerim oldu yani

Afiyet olsun ablacım

Afiyet olsun ablacim
Doğru valla takımın önünde bir kuyruk vardı ooo özel kontenjandan anca yer buldum kendime. Yaz boyunca takip ettim biri ayağını kirsa da izne ayrılsa diye böyle de psikopat düşüncelerim oldu yani
Yaa o zaman birde kural geregi en fazla 15 kisi yarışabiliyordu listede ondan dolayi kabul edemiyorduk
Aslinda gecenlerde takimin en kalabalik halini yaşadık sanırım

Afiyet olsun ablacim

Yaa o zaman birde kural geregi en fazla 15 kisi yarışabiliyordu listede ondan dolayi kabul edemiyorduk
Aslinda gecenlerde takimin en kalabalik halini yaşadık sanırım
15mi oda ne beee kac takim vardi peki

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun.
Afiyet olsun
Geçen hafta öyleydim bir önceki gün tartı günü kalktım kahvaltı yapmadım hastaneye gittik tabi biraz yürümüş oldum gelince bir tartıldım beklediğim kilonun çok altında bir rakam görünce şaşırdım demse tartı gününe kadar eksi olursun.
Afiyet olsun
Kıskanıyor olabilirmiyim

Bu kadın yine az yemiş

Tatlım balığım levrekti bayağı büyüktü yani...proteinde sınır koymuyorum doyuncaya kadar yiyorum meraklanma

19.30 a kadar bekleyebilirim tarti icin en son paylasimi saat 20.00

Yesilcayi bende cok sevmiyorum
1 bardak yesilcay yapıyorum ,uzerine yarim limon ve soda koyuyorum oda guzel odem atıyor
Dukan birasini kendime gore yapiyorum
O kadara birakmam tartı saatinitamamdir sagolasin canım. Caya cevap verdim esas konumu atlamisim :)))
Aman yaa insallah hafif atlatirsin canim benim. Yoksa zoruda zor oluyo duyuyoz etraftan
Allahın sessiz kulları :)
Bende bi ara baktim kızıma kıyamadımda evde... ama zor benim icin artik hayatim boyunca bakmam sanirim cok isi cikiyordu ( evde ne zor

12 ocak
08.30
3 kaşık yulaf
1 çY bardağı yulaf
1 muz
1 tatlı kaşığı yulaf
13.30
Yarımmtabak fırında karnabahar
1 küçük kase Domates çorbası
Arada kendi denediğim fıstık ezmesi bitter yedim 2 kare büyüklüğünde
18.30
2 kaşık bulgur
Yarım tabak bezelye
1 kase yoğurt
Su 3 ü geçtim
Spor 40 dk kardiyp ve pilates 240p
5732 adım 191 p
150 iç bacak toplam 452 puan
Zipzip- N Nidsalii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…