- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Kiz nasil bir yulafa bulanmişşin sen öyle12 ocak
08.30
3 kaşık yulaf
1 çY bardağı yulaf
1 muz
1 tatlı kaşığı yulaf
13.30
Yarımmtabak fırında karnabahar
1 küçük kase Domates çorbası
Arada kendi denediğim fıstık ezmesi bitter yedim 2 kare büyüklüğünde
18.30
2 kaşık bulgur
Yarım tabak bezelye
1 kase yoğurt
Su 3 ü geçtim
Spor 40 dk kardiyp ve pilates 240p
5732 adım 191 p
150 iç bacak toplam 452 puan
Zipzip- N Nidsalii
Hadi bakalim gözün aydın canim
Gozunaydin canim saglikla kucağına al insallah
Gözün aydın canımAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh Tebriklerr
Gözün aydın canım sağlıkla al kucagına
Çok sağolun kızlar aminn. Zor oldu öğrenmek evet. Hemşire sabah ilk işim demişti yaa 9 da arayacaktı. Uzun uzun yazıp sildim neyse
Başlasın kutlamalar oleeeeey
Takıma bir bebiş geliyooooor
Hayırlı olsun canım...ne zor öğrendik ama
Gözün aydın canım rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤Kızlar hamileyim şükür
Kızlar hamileyim şükür
MaşallahGüya parka spora geldım ufaklık ne aletlere binmeme izin veriyor. Ne yürümeme arkamdan ağlıyo. Oturdum kaldım öyle oturuyoz bakalım nolacak
Sağ ol dünürüm.O kadara birakmam tartı saatinitamamdir sagolasin canım. Caya cevap verdim esas konumu atlamisim :)))
Aman yaa insallah hafif atlatirsin canim benim. Yoksa zoruda zor oluyo duyuyoz etraftan
Allahın sessiz kulları :)
Bende bi ara baktim kızıma kıyamadımda evde... ama zor benim icin artik hayatim boyunca bakmam sanirim cok isi cikiyordu( evde ne zor
Şimdi sen hamilelik iznine mi ayrilicin heeÇok sağolun kızlar aminn. Zor oldu öğrenmek evet. Hemşire sabah ilk işim demişti yaa 9 da arayacaktı. Uzun uzun yazıp sildim neyseöyle işte kızlar. Allah isteyen herkese sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin
Çok yoruluyorum ya normal gör süt o sütKiz nasil bir yulafa bulanmişşin sen öyle
Hayırlı olsun gözünüz aydın sağlıkla kavuşun büyütün inşallah çocuk 2 aylık oldu kesinleşsene kadarKızlar hamileyim şükür
Gozun aydın canimKızlar hamileyim şükür
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Çok sağolun kızlar aminn. Zor oldu öğrenmek evet. Hemşire sabah ilk işim demişti yaa 9 da arayacaktı. Uzun uzun yazıp sildim neyseöyle işte kızlar. Allah isteyen herkese sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?