- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 41
Canım şimdi geldim pazartesi babaannem düşmüştü bişeyi yok dediler acilde eve getirdiler bugün babaannem kötüleşmiş ambulans hastane vs derken çok kötü bir günüm geçti çocukla bile ilgilenemedim yarın gideceğiz tekrar sanırım yada kuzen gidecek karışık yani 90 yaşında ortam virüs napacaz bilmiyorum ondan maalesef@sleepy angel izne ayrilmak istedin ama bildirim yapmalisin o yuzden menülerine dikkat et
@I-cell_84 sende dunden beri girmemissin siteye merak ettim
Cok gecmis olsun Allah sifa versin canimCanım şimdi geldim pazartesi babaannem düşmüştü bişeyi yok dediler acilde eve getirdiler bugün babaannem kötüleşmiş ambulans hastane vs derken çok kötü bir günüm geçti çocukla bile ilgilenemedim yarın gideceğiz tekrar sanırım yada kuzen gidecek karışık yani 90 yaşında ortam virüs napacaz bilmiyorum ondan maalesef
Artıdayim canim o yuzden buna rağmen eksiye gecemedimÖğlen kısır yediğin için akşam hafif geçirmek istemişsin sanırım canım ama fazla hafif olmuş.Akşam hiç karbonhidrat tüketmeyip bi tabak tencere yemeği ya da protein tüketsen iyi olurmuş. Afiyet olsun
Çok hafif canım.Dün de öyleydi .Tartıdan dolayı böyle gidio sanırım ama güçsüz kalmazsın inşallah. Afiyet olsun
Afiyet olsun canımMenüm de zaten akşam geç yedim bamya pırasa koşturup durduk adım tamamlarım atarım inşallah az kaldı zaten çoktan geçmiştirde çantada tel tabi hep yanımda değildiZipzip-
Gecmis olsun canimCanım şimdi geldim pazartesi babaannem düşmüştü bişeyi yok dediler acilde eve getirdiler bugün babaannem kötüleşmiş ambulans hastane vs derken çok kötü bir günüm geçti çocukla bile ilgilenemedim yarın gideceğiz tekrar sanırım yada kuzen gidecek karışık yani 90 yaşında ortam virüs napacaz bilmiyorum ondan maalesef
Duruyom zatenDaha dur
6mil bana az gelir
Tavsiyen icin teşekkür ederim cnm@birbeste Aralıklı oruç tavsiye etmiş ama ben 3 ana öğün 2-3 ara öğüncülerdenim:)) Özellikle belli kilo üstünün de birden aralıklı oruç yapması bana mantıklı gelmiyor. Kan şekeriniz daha zayıf birine göre daha fazla oynayabilir çünkü.
Menüye gelirsek :)) Güzel ama bence az olmuş.Kahvaltı güzel,akşam yemeğinde 1 dilim esmer ekmek olsa iyi olurmuş. Meyve veya kuruyemişle de ara öğün yapılsa iyi olurmuş diye düşündüm.Afiyet olsun
Senin herkese cok ilgili oldugunu gördüğüm icin tahmin ettim cnmAkşam gelince tüm sayfaları okumaya üşendim abla,snra birinin alıntısında gördüm, yazcaktım unuttum
Teşekkür ederim tatlimHoşgeldin canım.
Sana da iyi geceler canimIyi geceler kizlar eksik menu ve sporlari yazmayı unutmayin ❤❤
Çok geçmiş olsun canım.Allah şifa versinCanım şimdi geldim pazartesi babaannem düşmüştü bişeyi yok dediler acilde eve getirdiler bugün babaannem kötüleşmiş ambulans hastane vs derken çok kötü bir günüm geçti çocukla bile ilgilenemedim yarın gideceğiz tekrar sanırım yada kuzen gidecek karışık yani 90 yaşında ortam virüs napacaz bilmiyorum ondan maalesef
Cok geçmiş olsun cnm insallah ciddi biseyi yokturCanım şimdi geldim pazartesi babaannem düşmüştü bişeyi yok dediler acilde eve getirdiler bugün babaannem kötüleşmiş ambulans hastane vs derken çok kötü bir günüm geçti çocukla bile ilgilenemedim yarın gideceğiz tekrar sanırım yada kuzen gidecek karışık yani 90 yaşında ortam virüs napacaz bilmiyorum ondan maalesef
Gecmis olsun canim Rabbim şifa versin insallahBöyle sağlık durumlarında enerjim hemen düşüyor benim ya şimdiden stres yapıyorum yarın için birşeyi yoktur yatırmazlar inşallah evde geçer giderteşekkürler canım Zipzip-
Teşekkür ederim cnmAmin hoş geldiniz
Ben kereviz salatası yapcam yarınYarin napalim menulerde acaba hicte tartilmadim neyim nedegilim
Bu saattemi yatiyon tatlicimIyi geceler kizlar eksik menu ve sporlari yazmayı unutmayin ❤❤
Belimden rahatsizlik gecirdim 1ay oncede sag ayagimdan sag omzuma kadar tutuldu buda belden geliyomus gene oyuzden ilac kullandim ama şuan iyiyim bir sekteliyorum kitlenip kaliyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?