Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

@sleepy angel izne ayrilmak istedin ama bildirim yapmalisin o yuzden menülerine dikkat et

@I-cell_84 sende dunden beri girmemissin siteye merak ettim
Canım şimdi geldim pazartesi babaannem düşmüştü bişeyi yok dediler acilde eve getirdiler bugün babaannem kötüleşmiş ambulans hastane vs derken çok kötü bir günüm geçti çocukla bile ilgilenemedim yarın gideceğiz tekrar sanırım yada kuzen gidecek karışık yani 90 yaşında ortam virüs napacaz bilmiyorum ondan maalesef

Cok gecmis olsun Allah sifa versin canim

Artıdayim canim o yuzden buna rağmen eksiye gecemedim

Gecmis olsun canim

6mil bana az gelir

Tavsiyen icin teşekkür ederim cnm
Bende aslinda baslangicta cok azaltmak istemiyorum.
Sadece erken kahvalti yapamiyorum, sabah kahve icmem lazim :))
Oglen aksam arasi, bide aksam sonrası ara öğün yapabilirim... Açlık durumuna gore..

Akşam gelince tüm sayfaları okumaya üşendim abla,snra birinin alıntısında gördüm, yazcaktım unuttum
Senin herkese cok ilgili oldugunu gördüğüm icin tahmin ettim cnm
Hoşgeldin canım.
Teşekkür ederim tatlim

Çok geçmiş olsun canım.Allah şifa versinHastane ortamı seni korkutmasın,inan kovid en cok evde bulasıo,ev oturmalarında..Çift maske tak,ellerini dezenfekte et sık sık bişicik olmaz.Babaanneciğin de hemen atlatıp iyileşsin inşallah

Cok geçmiş olsun cnm insallah ciddi biseyi yoktur

Böyle sağlık durumlarında enerjim hemen düşüyor benim ya şimdiden stres yapıyorum yarın için birşeyi yoktur yatırmazlar inşallah evde geçer gider teşekkürler canım Zipzip-
Gecmis olsun canim Rabbim şifa versin insallah

Selam kızlar misafirlikteydim O yüzden bu saate kaldı menüm
Sabah 08.00 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
09.00 kahvaltı menemen 1 domates 1biber 1 sogan 1 tane yumurtayla yaptım tuz katmadım üzerine 2 dlim kaşar
Biraz roka biraz tere 5 tane zeytin 1 küçük salatalık

11.30 1 bardak kefir

13.00 2 kepçe tarhana çorbası 6yemek kaşığı patlıcan közleme 1 kase yoğurt

16.00 1fincan kahve şekersiz 1 tane hurma

18.00 karnıbahar haşlama üzerine yoğurt
2 kepçe tarhana

21.00 2 bardak şekersiz çay 3 tane hurma

4 litre su

Alintida unutmuşum :))

E Elif_Eylul kuzum senin de bi rahatsizliginmi var
Belimden rahatsizlik gecirdim 1ay oncede sag ayagimdan sag omzuma kadar tutuldu buda belden geliyomus gene oyuzden ilac kullandim ama şuan iyiyim bir sekteliyorum kitlenip kaliyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…