Güzel ablam benim kilo vermenin formülü aldigin kaloriyle yaktığın kaloriyi orantilamakta eksiye düşmek için kalori açığı oluşturmak lazım ee sende zaten sporla orantiliyorsun gayette güzel gidiyorsun cuma eksi gelecek sıkma canını sen
Öğlen kısır yediğin için akşam hafif geçirmek istemişsin sanırım canım ama fazla hafif olmuş.Akşam hiç karbonhidrat tüketmeyip bi tabak tencere yemeği ya da protein tüketsen iyi olurmuş. Afiyet olsun
Çok hafif canım.Dün de öyleydi .Tartıdan dolayı böyle gidio sanırım ama güçsüz kalmazsın inşallah. Afiyet olsun
KabakYarin napalim menulerde acaba hicte tartilmadim neyim nedegilim
Kahvaltida olsun 3 öğünHeee olur ogle aksammi
Sabah kabakli omlet,ogle kabak salata,aksam kabak corbaKahvaltida olsun 3 öğün
Kabak ucuzdu gecen hafta pazarda 2 liraydiSabah kabakli omlet,ogle kabak salata,aksam kabak corba
Kiz 2lirami aman Allahim 7liraydiKabak ucuzdu gecen hafta pazarda 2 liraydi
Bilseydim cokca alir takima dagitirdim
2-2.5 arasi kac haftadir canım yazdan daha ucuz anlamadim bende bu durumuKiz 2lirami aman Allahim 7liraydi
Kiz bune ozaman ben pariste yasiyom2-2.5 arasi kac haftadir canım yazdan daha ucuz anlamadim bende bu durumu
Yarin tezgahtan fiyat atayimKiz bune ozaman ben pariste yasiyom
Gidersen at bendeki burda tezgahtakilere göstereyim bakin bakin ankarada bile bukadar diyeYarin tezhagtan fiyat atayim
Ama kar yagdi diye zamlanmis olabilir biraz :))
Yarin giderim canım hani kucuk bir pazar da degil :))Gidersen at bendeki burda tezgahtakilere göstereyim bakin bakin anlarada bile bukadar diye
Benim oglanlar vergili cnmZuhal mi yoksa
97 civariydi heralde cnmEnson takimda kac kiloyla ayrildin
Neyse ben burayı çok karıştırdım şimdi evdeki çorbamı karıştırıp geliyorum
Bende bakiyorum sadakatsizekızlar şimdi çıkıyorum
akşama girmeyebilirim
yarin yazayim menümü :)
sadakatsize kaçarrr:)
Bende öyle düşünüyorum cnmAralıklı oruc tam senlik abla. 2 öğün e ne dersin o halde. Ogleden sonra kahvaltı aksama dogru aksam yemeği. Yarın Kilonuda foto cek yolla tamam bu iş . Senlik mi iff ben onunla verdim ilk baslarda hep.. bende 77 yi gördüm tekrardan malesef
Demekki benim tanitim formumu okumamişsin canikomKiz Allah seni napmasin daha onla konusmadimki ben ogullari varmis bilmiyorumtanismadan kizimi verirmiyim
Tabiki firinda tatlicimTamamdir aksama balık menü varrrhayır kizartmaz fırına atar hayır kızartmaz hayırrrrr :
Hosgeldiniz insallah en kısa zamanda hedefinize ulasirsinz
Hoşgeldin
Hedefine kolay ve çabucak ulaşırsın inşallah
Hoşgeldiniz umarım istediğiniz kiloya inersiniz
Hepinize cok tesekkur ederim kizlarHoşgeldin
Hehe sıkıştırdim. Teşekkürler canım.Gözle kaş arasında kısırı sıkıştırmışsin menüneafiyet olsun canım Akşam dengelemis neyse ki...zamanını iyi ayarlamişsin. Spor da enfes
680.etapta 97.4 ile ayrilmissin kontrol ettim aksam97 civariydi heralde cnm
Ama izinli üye olmadigim icin farketmiyor
Listeden cikali 6 ayi geçti
Yeni üye gibi işlem yapilacak
6 mille başlarsın senBende yavaştan baslicam cumadan itibaren canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?