- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Bende corba yapayim bari aciktikca iceyimBen kereviz salatası yapcam yarın
Aaa cok gecmis olsun cnm yaaBelimden rahatsizlik gecirdim 1ay oncede sag ayagimdan sag omzuma kadar tutuldu buda belden geliyomus gene oyuzden ilac kullandim ama şuan iyiyim bir sekteliyorum kitlenip kaliyorum sadece
Karbonlu olmasin amaBende corba yapayim bari aciktikca iceyim
Aaa cok gecmis olsun cnm yaaBelimden rahatsizlik gecirdim 1ay oncede sag ayagimdan sag omzuma kadar tutuldu buda belden geliyomus gene oyuzden ilac kullandim ama şuan iyiyim bir sekteliyorum kitlenip kaliyorum sadece
Çok geçmiş olsun canım.Önemli bişey yoktur inşallahCanım şimdi geldim pazartesi babaannem düşmüştü bişeyi yok dediler acilde eve getirdiler bugün babaannem kötüleşmiş ambulans hastane vs derken çok kötü bir günüm geçti çocukla bile ilgilenemedim yarın gideceğiz tekrar sanırım yada kuzen gidecek karışık yani 90 yaşında ortam virüs napacaz bilmiyorum ondan maalesef
Zamaninda calisirken çok şiddetli dusmustum tedaviyle gecti disk yerinden oynamisti simdi öyle degil ama ayagima vuruyo bilegim şisiyo falanAaa cok gecmis olsun cnm yaa
Fıtık falan mi yoksa bel tutulmasimi
Cok dikkat et, zorlama
Kabak yapayim,brokoli yok cunku evdeKarbonlu olmasin ama
Canım bence sen daha spora başlama ya da doktoruna sor.En kötü temposuz yürü ama dahası için erken bence.Tekrardan geçmiş olsunBelimden rahatsizlik gecirdim 1ay oncede sag ayagimdan sag omzuma kadar tutuldu buda belden geliyomus gene oyuzden ilac kullandim ama şuan iyiyim bir sekteliyorum kitlenip kaliyorum sadece
Sagol canim dr. Randevu verse keskeCanım bence sen daha spora başlama ya da doktoruna sor.En kötü temposuz yürü ama dahası için erken bence.Tekrardan geçmiş olsun
Offf kötü olmuşZamaninda calisirken çok şiddetli dusmustum tedaviyle gecti disk yerinden oynamisti simdi öyle degil ama ayagima vuruyo bilegim şisiyo falan
Tesekkur ederim canim
Kabak daha iyiKabak yapayim,brokoli yok cunku evde
Sabah öğle biraz hafif olmuş canım ama akşam güzel.Afiyet olsun13 Ocak Çarşamba
Kahvaltı 09.30
1 haş yumurta
1-1,5 dilim kadar peynir
5 zeytin
Öğle 13.30
1 kase şehriyeli tavuk çorbası
bikaç çatal tavada yumurta
1 dilim peynir
Akşam 18.00
3-4 yk bulgur pilavı
6 yk etli nohut
salata - yoğurt
30 dk leslie boosted 120puan
10 dk hit kardiyo 60 puan
2194 adım 65 puan N Nidsalii
Bence abla yarın hiiiiiiiç bakma.Genelde herkes açlık grevinde oluyorBugün mesajlara yetisemedigim için menuleri biraz es gectim :)))
Yarin daha dikkatli bakarim
Bakalim 6.takimin perşembe menuleri nasil oluyormuş
Sadece leslilerdenmi bu kadar adım oldu cnm
Bende öyle olmasini umut ettim zatenBence abla yarın hiiiiiiiç bakma.Genelde herkes açlık grevinde oluyorörnek bi beslenme listesi olmaz hani
Allah'ım Allah'ım çok güzel bir menüÖhöm öhöm menü yaziyorum
Hadi bismillah bakalim
13.ocak. Çarşamba
Dün akşam gec yedigim icin gündüz baya geç aciktim
Sabah caylar kahveler :)) sade, sekersiz
15.45
peynirli 1 yumurtali omlet
1 kuruyemisli, incir li kuru üzümlü kurabiye (un yag seker yok)
18.30
1 firinda çupra
Bol salata
Sogan, kozlenmis biber domates
Suyu yarin olmeye başlıyım
Sizin verdiginiz heyecanla bu saatten sonra bisey yemicem insallah
Nasil yapıyorsun canim bende deniycem yarinBen kereviz salatası yapcam yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?