Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Belimden rahatsizlik gecirdim 1ay oncede sag ayagimdan sag omzuma kadar tutuldu buda belden geliyomus gene oyuzden ilac kullandim ama şuan iyiyim bir sekteliyorum kitlenip kaliyorum sadece
Aaa cok gecmis olsun cnm yaa
Fıtık falan mi yoksa bel tutulmasimi
Cok dikkat et, zorlama

Belimden rahatsizlik gecirdim 1ay oncede sag ayagimdan sag omzuma kadar tutuldu buda belden geliyomus gene oyuzden ilac kullandim ama şuan iyiyim bir sekteliyorum kitlenip kaliyorum sadece
Cok dikkat et, zorlama

Çok geçmiş olsun canım.Önemli bişey yoktur inşallah

Cok dikkat et, zorlama
Zamaninda calisirken çok şiddetli dusmustum tedaviyle gecti disk yerinden oynamisti simdi öyle degil ama ayagima vuruyo bilegim şisiyo falan

Tesekkur ederim canim

Canım bence sen daha spora başlama ya da doktoruna sor.En kötü temposuz yürü ama dahası için erken bence.Tekrardan geçmiş olsun

13 Ocak Çarşamba

Kahvaltı 09.30
1 haş yumurta
1-1,5 dilim kadar peynir
5 zeytin

Öğle 13.30
1 kase şehriyeli tavuk çorbası
bikaç çatal tavada yumurta
1 dilim peynir

Akşam 18.00
3-4 yk bulgur pilavı
6 yk etli nohut
salata - yoğurt

30 dk leslie boosted 120puan
10 dk hit kardiyo 60 puan
2194 adım 65 puan N Nidsalii

Zamaninda calisirken çok şiddetli dusmustum tedaviyle gecti disk yerinden oynamisti simdi öyle degil ama ayagima vuruyo bilegim şisiyo falan

Tesekkur ederim canim
Offf kötü olmuş
Yinede spor icin acele etme cnm yada hafif tempo yürüyüş yap
Kabak yapayim,brokoli yok cunku evde
Kabak daha iyi brokoli kiminde sislik yapabiliyor :))

Sabah öğle biraz hafif olmuş canım ama akşam güzel.Afiyet olsun

Allah'ım Allah'ım çok güzel bir menü kurabiyeyi okuyunca hıh dedim ama sonrası wuuuu un ve şeker yok harika... Afiyet olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…