- 24 Haziran 2016
- 7.541
- 26.574
- 548
Haklısın canım ben dün 4 dilime domates peynirli tost yaptım ama fazlaydı bencede. Neyde öğrenecez yanlışları göre göre Sağol canım Ilgın ıcınCanım kalori olarak bakma.Bir öğünde birden 4 dilim ekmek yemek fazla.Yersen de diğer öğünlerde yememelisin.Karbonhiratı sıfırlamaya karşıyım ama yine de ölçülü yaklasılmalı,tam buğday da olsa şeker içerdiğinden fazlası ödem yapar.
Diyet listesi sanırım yaptığın ama benim diyetisyen öyle uygun görmezdi hiç.Öğle yicek bişi bulamazsan 1 tane tost yiyebilirsin derdi (peynirli, marullu domatesli falan).Öyle yani
Ablacım gün içinde giremeyince yeni gördüm mesajını kusura bakmaMemurum ben bi kamu kurumunda
Afiyet Olsun ablacım şöyle birşey var ben sana bir kaç aralıklı oruç örnek menüsü atayim illa 2 öğün yemen gerekmiyor aralıklı oructada bir bak aklına yatarsa yaparsinÖhöm öhöm menü yaziyorum
Hadi bismillah bakalim
13.ocak. Çarşamba
Dün akşam gec yedigim icin gündüz baya geç aciktim
Sabah caylar kahveler :)) sade, sekersiz
15.45
peynirli 1 yumurtali omlet
1 kuruyemisli, incir li kuru üzümlü kurabiye (un yag seker yok)
18.30
1 firinda çupra
Bol salata
Sogan, kozlenmis biber domates
Suyu yarin olmeye başlıyım
Sizin verdiginiz heyecanla bu saatten sonra bisey yemicem insallah
Wuhhuuu harikalar mı yaratıyormuş fıstığın biri
Ooo bravoo
Sevinirim cnmAfiyet Olsun ablacım şöyle birşey var ben sana bir kaç aralıklı oruç örnek menüsü atayim illa 2 öğün yemen gerekmiyor aralıklı oructada bir bak aklına yatarsa yaparsin
Hadi insallahKizceler hadin hayirli geceler
6 Takimin adını birinciliğe yazdırmaya son 1 gün kaldı
Gayet dolu ve doyurucu öğünler yapabilirsin birde programi var onu yükleyip kendine uygun oruç aralığını oluştura bilirsinSevinirim cnmcok tesekkur ederim
Dakikası önemli aslında. Leslie yaptığımın ispatı olsun diye ekran görüntüsü aldım grafikte uzun çizgiler o an yoğun çalışmalar olduğunu gösteriyor.
Afiyet olsun canım13 Ocak Çarşamba
Kahvaltı 09.30
1 haş yumurta
1-1,5 dilim kadar peynir
5 zeytin
Öğle 13.30
1 kase şehriyeli tavuk çorbası
bikaç çatal tavada yumurta
1 dilim peynir
Akşam 18.00
3-4 yk bulgur pilavı
6 yk etli nohut
salata - yoğurt
30 dk leslie boosted 120puan
10 dk hit kardiyo 60 puan
2194 adım 65 puan N Nidsalii
Tek umudum oEksi gelcekmisin peki
Şimdiden kutlarım saat 12 gibi bir sey suan belkide ilk ben kutlamis olurum:)))Benim yarın doğum günümevde kutlamam zaten de iş yerindekiler de unutur inşallahhhhh
Migren bendede var aslinda ama acliklarla azaldi desem inanır mısınÇok şükür artı gitti yoksa psikopata bağlardim. Leslie' ye güveniyorum bir tek beni arkadan vurmazsa o da
Migrenim olmasa dünür gibi su orucu denerim de güvenemiyorum hastaneler riskli...
Ankaranin pazari bursadan cok ucuz yıllardır bu böyle hepKabak ucuzdu gecen hafta pazarda 2 liraydi
Bilseydim cokca alir takima dagitirdim
İlk gün menümüzde gelmışşşş siftahın hayırlı olsun mezuniyet menünü de görelim insallah ablacımÖhöm öhöm menü yaziyorum
Hadi bismillah bakalim
13.ocak. Çarşamba
15.45
18.30
1 firinda çupra
Bol salata
Aramızdaki tek fark bu sen yedirerek yavaş yavaş zayiflatiyorsun ben yedirmeyerek allah ne verdiyse diyorumbirbeste Aralıklı oruç tavsiye etmiş ama ben 3 ana öğün 2-3 ara öğüncülerdenim:)) Özellikle belli kilo üstünün de birden aralıklı oruç yapması bana mantıklı gelmiyor. Kan şekeriniz daha zayıf birine göre daha fazla oynayabilir çünkü.
Menüye gelirsek :)) Güzel ama bence az olmuş.Kahvaltı güzel,akşam yemeğinde 1 dilim esmer ekmek olsa iyi olurmuş. Meyve veya kuruyemişle de ara öğün yapılsa iyi olurmuş diye düşündüm.Afiyet olsun
Allah sifa versin yaşlı kadıncağız bir sey olsa düşünce iyilesmeside zor olur üzüldüm canimCanım şimdi geldim pazartesi babaannem düşmüştü bişeyi yok dediler acilde eve getirdiler bugün babaannem kötüleşmiş ambulans hastane vs derken çok kötü bir günüm geçti çocukla bile ilgilenemedim yarın gideceğiz tekrar sanırım yada kuzen gidecek karışık yani 90 yaşında ortam virüs napacaz bilmiyorum ondan maalesef
Ahhh canımmm allah yasına bağışlasın alsin ne derdin varsaBelimden rahatsizlik gecirdim 1ay oncede sag ayagimdan sag omzuma kadar tutuldu buda belden geliyomus gene oyuzden ilac kullandim ama şuan iyiyim bir sekteliyorum kitlenip kaliyorum sadece
Biz beril basta olmak uzere arada perşembeleri sadece yoğurt yerdik hatırlıyor musunBugün mesajlara yetisemedigim için menuleri biraz es gectim :)))
Yarin daha dikkatli bakarim
Bakalim 6.takimin perşembe menuleri nasil oluyormuş
Kırmızı pancarada bayılıyorummm her şeyi güzel valla. 2 kg. Aldim nelerini yaptim bitiremedim dahaHer türlü diyet deneyimim oldugu icin evde baya malzemem var cnm :)
Bende timesin dedigi gibi çiğden rendeleyip yogurtla karistiriyorum ustune ceviz koyuyorum cnm
Istenirse kabak gibi biraz sotelenebilir
Bu arada kirmizi pancar da yogurtla güzel oluyor, ayri bi seçenek olarak
Iyi geceler tatlim
Ben leslie yaparken hic adım saymadim da, o yüzden sordum cnm
Plates sıkılaşmakta çok faydalı canim düzenli yapildimi sonuç alirsinBugün pilates lastikleriyle çalıştım 10 dk omuzlarım kollarım dayak yemiş gibi şuan sadece 10 dk da böyle olduğuna göre baya kasları kuvvetlendirmem gerekiyor demekkiumarım toparlanmaya da güzel katkısı olur
Geçmiş olsun cnm, ne varmış belinde teşhis neydi ?Belimden rahatsizlik gecirdim 1ay oncede sag ayagimdan sag omzuma kadar tutuldu buda belden geliyomus gene oyuzden ilac kullandim ama şuan iyiyim bir sekteliyorum kitlenip kaliyorum sadece
Gayet dolu ve doyurucu öğünler yapabilirsin birde programi var onu yükleyip kendine uygun oruç aralığını oluştura bilirsin
İnşallah cnm, zorladım bugün biraz bakalım yavaş yavaş alışırsam kaslar sıkılaşma da güzel olur diye umut ediyorum,Plates sıkılaşmakta çok faydalı canim düzenli yapildimi sonuç alirsin
Mefkurem
Abla bak bu arkadaşta bu grubun spor kraliçesi oluyo... hey gidi 9. Takimdada bendim azıcık hatirlarsan şimdi yaşlandım o kadar sportif değilim
Yavaş tempoda başka canım duruma göre ilerlersin bu arada tebrik ederim mezun olmana rağmen istikrarın devam ediyorİnşallah cnm, zorladım bugün biraz bakalım yavaş yavaş alışırsam kaslar sıkılaşma da güzel olur diye umut ediyorum,
Tek sıkıntı ellerimde ki sorundan dolayı korkuyorum biraz ama şükür sıkıntı yok şimdilik, zorlanıtsam lastikleri kollarda kullanmayacağım bakalım hayırlısı
Afiyet olsun canım harikasın12/01/2020
Sabah (10.30)
-1 tane yulaflı krep
-2 dilim beyaz peynir
-2 tatlı kaşığı vişne
-6 zeytin
Ara (12.30)
-2 minik mandalina
-5 çiğ badem
Öğle (14.30)
-5 köfte (fırında pişti)
-3 kaşık şehriyeli bulgur pilavı
-Birkaç çatal brokoli salatası
-4-5 tane acı biber turşusu
-4-5 parça ev yapımı lahana turşusu
Ara (17.00)
-1 portakal
-7 tane çiğ kaju
Akşam (19.30)
-4 parça pırasa mücveri (fırında pişti)
-1 kase kerevizli yoğurt (süzme yoğurt)
Ara (21.00)
-Çayın yanında 1 kuru incir yiyeceğim.
2,5 litre su.
Spor yok N Nidsalii
Zipzip-
canım maşallah çok iyisin sen bu konuda blog açSaat 16.58 de
2 yumurtayla yapılmış yumurta salatasi + 1 bardak kefir + 2 gilisini yedim çekmeyi unuttum
Su 3.7 lt içildi
Afiyet olsun canım güzel menü3litre su,3kahve,sabah etimek yemedim yerine 3minik pankek,1yk tahinpekmezZipzip-
Oh yarasınSelam kızlar
Su şimdilik 2 litre
Güzel menü afiyet olsunSabah 2 dilim tb ekmeği 3 minik kasar bir dilim beyaz peynir 2 tk tahin bir bardak çay bir haslanmıs yumurta.
Öğlen yarım patates yarım havuç 6 demek ıspanak buharda haşlamış yoğurtladım bir tabak.
Ara 1 muz 1 mandalina
Akşam 6 parca fırın tavuk kanadı salata 2 dilim ekmek ayran.
Su 3.5 litre.
Canım güzel menü liste spor13/01/2020
Sabah (08.30)
-1 tane yulaflı krep
-1 tane haşlanmış yumurta
-1 dilim beyaz peynir
-2 tatlı kaşığı vişne
-2 zeytin
Öğle (12.45)
-3 parça pırasa mücveri(fırında pişti)
-1 kase yoğurt
Akşam(18.00)
-1 kepçe ıspanak/ısırganotu borani
-3 köfte
-2 kaşık bulgur pilavı
Ara (19.30)
-1 portakal
-1 avuç çiğ fıstık
Ara (21.00)
-Çayın yanında 3-4 tane çekirdekli kuru üzüm yiyeceğim.
2,5 litre su
9000 adım N Nidsalii
Zipzip-
Bu ne ya ne yaptın ateş atıyor
Ablacım süper menü sporÇarşamba menüsü
Sabah 8.30 Sade kahve
11.00 Fakir kahvaltısı öyle pankek neyim yok ki yiyelimişte peynir, zeytin, bitanecik yımırta, ot
13.00 Sade Türk kahvesi
15.00 Bir Trabzon hurması
16.00 Yeşil çay
17.30 Az bir et, turp, köz. kırmızı biber, roka , yarım tb ekmeği
İki litre kadar su
Birazdan normal çay faslına geçeceğim.
Zipzip-
Spor 22.00 ' den sonra tekrardan etiketlerim kaptanım. Üç gibi iki mil Leslie yaptım bu arada, sırada üç mile var.
Afiyet olsun çok güzel menün canım
Afiyet olsun canım güzel menün şu yulaflı omlet nasıl acaba yulaf tadı hiç alışamıyorum ben ya omlette belki beğwnirmiyim
Hoşgeldiniz , hayırlı olsun öncelikle bu gün ilk adımınız koşarak ta yürür hedefe ulaşırsınız umarımÖhöm öhöm menü yaziyorum
Hadi bismillah bakalim
13.ocak. Çarşamba
15.45
18.30
1 firinda çupra
Bol salata
Menüler hep güzel canım senin afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel menün yine güzel eksiyle geleceksin eminim birincimizSelam kızlar misafirlikteydim O yüzden bu saate kaldı menüm
Sabah 08.00 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
09.00 kahvaltı menemen 1 domates 1biber 1 sogan 1 tane yumurtayla yaptım tuz katmadım üzerine 2 dlim kaşar
Biraz roka biraz tere 5 tane zeytin 1 küçük salatalık
11.30 1 bardak kefir
13.00 2 kepçe tarhana çorbası 6yemek kaşığı patlıcan közleme 1 kase yoğurt
16.00 1fincan kahve şekersiz 1 tane hurma
18.00 karnıbahar haşlama üzerine yoğurt
2 kepçe tarhana
21.00 2 bardak şekersiz çay 3 tane hurma
4 litre su
Hayırlı sağlıklı yolculuklar canım yaprak ciğer yersin artıkHerkese iyi geceler
Yarın uzun yol var bana yineTekirdağ, Edirne, Kırklareli yapıp İstanbula geri döneceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?