Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Haklısın canım ben dün 4 dilime domates peynirli tost yaptım ama fazlaydı bencede. Neyde öğrenecez yanlışları göre göre Sağol canım Ilgın ıcın

Afiyet Olsun ablacım şöyle birşey var ben sana bir kaç aralıklı oruç örnek menüsü atayim illa 2 öğün yemen gerekmiyor aralıklı oructada bir bak aklına yatarsa yaparsin
Wuhhuuu harikalar mı yaratıyormuş fıstığın biri

Eklentiler

• 20210112_205103.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 49
Sevinirim cnm cok tesekkur ederim
Gayet dolu ve doyurucu öğünler yapabilirsin birde programi var onu yükleyip kendine uygun oruç aralığını oluştura bilirsin

Eklentiler

• Screenshot_20210114-000215_Chrome.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20210114-000221_Chrome.webp
    25 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20210114-000228_Chrome.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_20210114-000236_Chrome.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20210114-000245_Chrome.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 23
Afiyet olsun canım

Eksi gelcekmisin peki
Tek umudum o
Benim yarın doğum günüm evde kutlamam zaten de iş yerindekiler de unutur inşallahhhhh
Şimdiden kutlarım saat 12 gibi bir sey suan belkide ilk ben kutlamis olurum:)))
Hayırlı yaşlar olsun canım her yılın bir öncekinden daha güzel geçsin
Çok şükür artı gitti yoksa psikopata bağlardim. Leslie' ye güveniyorum bir tek beni arkadan vurmazsa o da
Migrenim olmasa dünür gibi su orucu denerim de güvenemiyorum hastaneler riskli...
Migren bendede var aslinda ama acliklarla azaldi desem inanır mısın
Kabak ucuzdu gecen hafta pazarda 2 liraydi
Bilseydim cokca alir takima dagitirdim
Ankaranin pazari bursadan cok ucuz yıllardır bu böyle hep (( bizim bursalılar çok zengin
İlk gün menümüzde gelmışşşş siftahın hayırlı olsun mezuniyet menünü de görelim insallah ablacım
Aramızdaki tek fark bu sen yedirerek yavaş yavaş zayiflatiyorsun ben yedirmeyerek allah ne verdiyse diyorum
Allah sifa versin yaşlı kadıncağız bir sey olsa düşünce iyilesmeside zor olur üzüldüm canim düzelir inşalalh
Belimden rahatsizlik gecirdim 1ay oncede sag ayagimdan sag omzuma kadar tutuldu buda belden geliyomus gene oyuzden ilac kullandim ama şuan iyiyim bir sekteliyorum kitlenip kaliyorum sadece
Ahhh canımmm allah yasına bağışlasın alsin ne derdin varsa
Bugün mesajlara yetisemedigim için menuleri biraz es gectim :)))
Yarin daha dikkatli bakarim
Bakalim 6.takimin perşembe menuleri nasil oluyormuş
Biz beril basta olmak uzere arada perşembeleri sadece yoğurt yerdik hatırlıyor musun heyy gidi
Kırmızı pancarada bayılıyorummm her şeyi güzel valla. 2 kg. Aldim nelerini yaptim bitiremedim daha

Plates sıkılaşmakta çok faydalı canim düzenli yapildimi sonuç alirsin

Belimden rahatsizlik gecirdim 1ay oncede sag ayagimdan sag omzuma kadar tutuldu buda belden geliyomus gene oyuzden ilac kullandim ama şuan iyiyim bir sekteliyorum kitlenip kaliyorum sadece
Geçmiş olsun cnm, ne varmış belinde teşhis neydi ?
Allah acil şifa versin
Dikkat et kendine

Gayet dolu ve doyurucu öğünler yapabilirsin birde programi var onu yükleyip kendine uygun oruç aralığını oluştura bilirsin

Mefkurem
Abla bak bu arkadaşta bu grubun spor kraliçesi oluyo... hey gidi 9. Takimdada bendim azıcık hatirlarsan şimdi yaşlandım o kadar sportif değilim

Plates sıkılaşmakta çok faydalı canim düzenli yapildimi sonuç alirsin
İnşallah cnm, zorladım bugün biraz bakalım yavaş yavaş alışırsam kaslar sıkılaşma da güzel olur diye umut ediyorum,
Tek sıkıntı ellerimde ki sorundan dolayı korkuyorum biraz ama şükür sıkıntı yok şimdilik, zorlanıtsam lastikleri kollarda kullanmayacağım bakalım hayırlısı

Mefkurem
Abla bak bu arkadaşta bu grubun spor kraliçesi oluyo... hey gidi 9. Takimdada bendim azıcık hatirlarsan şimdi yaşlandım o kadar sportif değilim
cansın
Yavaş tempoda başka canım duruma göre ilerlersin bu arada tebrik ederim mezun olmana rağmen istikrarın devam ediyor

Afiyet olsun canım harikasın
Saat 16.58 de
2 yumurtayla yapılmış yumurta salatasi + 1 bardak kefir + 2 gilisini yedim çekmeyi unuttum
Su 3.7 lt içildi
canım maşallah çok iyisin sen bu konuda blog aç
3litre su,3kahve,sabah etimek yemedim yerine 3minik pankek,1yk tahinpekmez Zipzip-
Afiyet olsun canım güzel menü
Selam kızlar
Su şimdilik 2 litre
Oh yarasın
Güzel menü afiyet olsun
Canım güzel menü liste spor
Bu ne ya ne yaptın ateş atıyor
Ablacım süper menü spor
Afiyet olsun çok güzel menün canım
Afiyet olsun canım güzel menün şu yulaflı omlet nasıl acaba yulaf tadı hiç alışamıyorum ben ya omlette belki beğwnirmiyim
Hoşgeldiniz , hayırlı olsun öncelikle bu gün ilk adımınız koşarak ta yürür hedefe ulaşırsınız umarım
Menüler hep güzel canım senin afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel menün yine güzel eksiyle geleceksin eminim birincimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…