Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hedefini yerim seni olsun önemli okadarda
Bende seni yirim ama
Biliyorum abla :) tesekur ederim
3litre su,1kahve daha icerim belki Zipzip-
Afiyet olsun kuzum
Afiyet olsun tatlım
Bugün hiç demlemedim. Hemen onu yapayım kuzum. Yeşil çay içtim ya abartmayım diye bugün içmedim. Zencefil limon suyu içiyorum ama çay olarak değil...
Abla yeşil çay iciyorsun üstüne zencefil limon iciyorsun üstüne birde hibuskus içme bu kadar çok ödem attırıcı da içmek iyi değil bobreklerin zarar görür eksi göreceğim diye risk almaya hiç gerek yok dikkat et kendine

Afiyet olsun
Afiyet olsun
Leslie harika sonuçlar veriyor hem yapılışı çok kolay hem keyifli. Güzel bir şekil alırsın sonra diğer egzersizlere geçersin.
Bir ara baya yapmıstım Leslie sımdı bilgisayar bozuldu pek yapamıyorum

Kuş kadar yemişsin

Diyet listende bir değişiklik yapti mi canim ayni devam mi edeceksin

Yarin sıralamaya da eklerim canim kilo durumunu bilmedigim icin en alta yazdim
Tesekkür ederim kaptanım yazma yazma yarınki sonuca göre alırsın beni sıralamaya..
Dün 59.9 dum
Bugün 58.8 geldim bakalım yarın nasıl geleceğim

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Tesekkür ederim kaptanım yazma yazma yarınki sonuca göre alırsın beni sıralamaya..
Dün 59.9 dum
Bugün 58.8 geldim bakalım yarın nasıl geleceğim
6 li rakamlari gormeden dur demissin
Yarin 58.0 belki 57 bile görebilirsin

Aksam cok az olmus ınsallah yarına 69 gorursun amin

Afiyet olsun canım sabah inşaallah istediğin kiloyu görürsün tartıda

İşte ondan bugün Hibuskus içmemiştim. Zencefil limonu detoks suyu niyetine içiyordum ama....
Yarın tek çeşit olsun artık. Hibuskus demledim az önce. Bitsin spora geçeceğim. Teşekkür ederim bitanem

Kızlar benim herif benle iddaya girdi tok karnina şu kadar kg gelirsin malum hastasın ödem olmuştur diye dedim ne alaka adam dedi hadi gel iddaya girelim tamam dedim neyse tartiya çıktım onun dediği rakamdan ohhhoooo kaç aşağıdayım ben şimdi ne istesen acep onu dusunuyorum

Ne isticen bende merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…