Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu haftanin ödülü kizlar
Yarin %1.5 ya da siralamada yer atlayan kisiler icin hazırlayacağım

N Nidsalii 56.2

Zipzip- 56.3

selensu82 57.8

PAPATYAM 59.8

birbeste 60.2

sleepy angel 62.4

M MissHayaLet 63.1

Denp 63.3

Elhan 63.9

Tesnim1903 64.6

E Elif_Eylul 70.0

madamhd 71.3

Organick__ 74.7

Zeynolin44 74.8

@I-cell_84 75.1

Kmsl Hnd 76.2

@birazhuzurdu2008 78.3

Tutku44 80.4

Kahvesel 82.4

Cordelia 85.4

Wilma11 86.8

T timesinfinity 88.6

Hepfitim 89.7

D Dileksnr 95.4

gulenyuzumsunsen 96.0

asysss

askrhpozitif

Mefkurem

Yarin olsun da senin tartini merakla bekliyorum
Koşu bandı isteyesim var yada çok istediğim bir set var ama koşu bandı daha çok ise yarar gibi
Kosu bandi cok guzel olur yaa evde de yerin varsa

Ay yarın burda sıra atlicaz❤ hediye ne hediyeee
❤❤❤
Yarin olsun da senin tartini merakla bekliyorum

Kosu bandi cok guzel olur yaa evde de yerin varsa
Var var olmasada yaratirim koruma döneminde çok işime yarar

Yine Dalton kardeşler gibi olacağız desene
Zabbaha kadar dans etmem lazım...Yuzdeyi yakalayabilmem için

Benımkiyle de iddiadayız denp ama adamlar bizden daha çabuk zayıflıyor diyom ki yemek kaldıysa şunu bi bitiriver diyorum

Benımkiyle de iddiadayız denp ama adamlar bizden daha çabuk zayıflıyor diyom ki yemek kaldıysa şunu bi bitiriver diyorum
Yok bacım benimki yiyorsa gene o tartı gram oynamiyor hayır nasıl bir metabolizmalari var anlamadım ki

Canım telefonu uygun bir yere koy aynı randımanı alırsın .
Bi yolunu bulcam artık
Gecen sene bizde parasına gırmıs tık
Bu hafta bana odul dusmezde haftaya ınsallah

eşim 1,700 kg balık almış ayıklamayı bile üşeniyorum yarın balık yiyeceğiz yarım yarım ayıracağım bide markete gideceğiz her maaş günü gelir gelmez markete gidiyorum aylık yapıyorum ben iyi tutumluyum para konusunu nasıl yapacağı bilirim

Haftada bir gün çocuklara baksın tam zamanlı sen de çik gez dolaş...tabi maskeli

Zor olmaya zor ablada ne yapiyim zor kg.veriom diye sabrediomm kac haftadır. Az kaldi ama insallah sonra koruma döneminde şifa niyetiyle haftada 36 saat yeter.
Sicak suyu üşüdüm die içmiştim wc die düşünmedim bak hiç öyle yaparim artik

Sudan baska hic bir sey degdirmiyorum ağzıma aidin salih ciyim
Meyve sebze sulari icmem gerek oruc sonrasi gecen hafta oruc ertesi ilk defa tb.pogaca yedim ondan beridir şişliğim gitmedi. Bütün haftama maloldu resmen
Ben daha cuma yıkanmıştım dün bi daha regl oldum. Lekelenmedir geçer diye düşündüm ama baya baya regl 69 gelmemekte direniyor bakalım yarına ne olacak
7 den 6 ya geçiş 6 dan 5 e geçiş neden zorrr
Kiyamam sana allah yarintartida hic tahmin etmediğin bir eksi göstersininsallah canim benim. Dışardan ne yesem arti cikarim bende malesef ( ama caylara dayanmissin bide bugun zıpla bak ziplamakta ödeme iyi geliyo
Ben haala artiyim bu hafta şaşkınım artik kabullendim valla ne olduysa artik ne edem vicdanim rahat vücudum bu haftayıda böyle atlatsın... vuuuu baya kabullenmisim artilarimi sinir oldum oldum artik vücuduma biraktim valla ne yaparsa yapsin
Bende böyle yapiyordum
Sadece tuz koymayinca daha iyi ödem attiriyor ama tadi pek iyi olmuyor o zaman :))
Tuz cok fena persembe hic yememek en iyisi
Beni corba hic doyurmuyor sen de durumlar nasil
Bendede ayni hayatta doyurmaz koyu bile olsa
Ya 1 den fazla alıyorsak nolucak benim artılar misli misli geliyor cunku
Al bendende o kadar
Offf alıntıları alamadım kızlar site kastı
Sonunda regl oldum durdu durdu tartiya sayılı saat kala oldu meret
Olsun canim sen yinede eksisindir allahin izniyle olmaman daha kötü olurdu öyle düşün sağlıklısın
Free listedeyim nasılsa öğleye kadar ben de beklicim.
Bide diger listede olsan ne kadar ciddiye alırdın bu isi merak ediyorum dostum
Tesekkür ederim kaptanım yazma yazma yarınki sonuca göre alırsın beni sıralamaya..
Dün 59.9 dum
Bugün 58.8 geldim bakalım yarın nasıl geleceğim
Ohhhh masallah bu cuma olmazsa haftaya cuma mezuniyet kilondasin insallah canım
Yarına 69 görmeyi çok istiyorum
Aminnnnnnnn inşallah canımmmmm kendimi bıraktım bu hafta size niyetleniom artik
Aklimanilk gelen eliptik isteeeeeeee... bant bende var ama eliptik daha iyi tv karşısına koyar istedigin saat binersin. Bant ses yapiyo ben dulblekste oturduğum halde dikkat etmek zorunda kalıyorum. Birde tv karşısında spor eliptikte konfor resmen bence canim

Kucuk balık mı en sevmediğim sey balık temizlemek genelde esime yıkarım o ısı ben

Olabilir kuzum markalara bir bakayım hangisi daha iyi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…