Mantikli canimKoşu bandı isteyesim varyada çok istediğim bir set var ama koşu bandı daha çok ise yarar gibi
Yarin olsun da senin tartini merakla bekliyorumKızlar benim herif benle iddaya girdi tok karnina şu kadar kg gelirsin malum hastasın ödem olmuştur diye dedim ne alaka adam dedi hadi gel iddaya girelim tamam dedim neyse tartiya çıktım onun dediği rakamdan ohhhoooo kaç aşağıdayım benşimdi ne istesen acep onu dusunuyorum
Kosu bandi cok guzel olur yaa evde de yerin varsaKoşu bandı isteyesim varyada çok istediğim bir set var ama koşu bandı daha çok ise yarar gibi
Ay yarın burda sıra atlicaz❤ hediye ne hediyeeeEki Görüntüle 2761169
Bu haftanin ödülü kizlar
Yarin %1.5 ya da siralamada yer atlayan kisiler icin hazırlayacağım
N Nidsalii 56.2
Zipzip- 56.3
selensu82 57.8
PAPATYAM 59.8
birbeste 60.2
sleepy angel 62.4
M MissHayaLet 63.1
Denp 63.3
Elhan 63.9
Tesnim1903 64.6
E Elif_Eylul 70.0
madamhd 71.3
Organick__ 74.7
Zeynolin44 74.8
@I-cell_84 75.1
Kmsl Hnd 76.2
@birazhuzurdu2008 78.3
Tutku44 80.4
Kahvesel 82.4
Cordelia 85.4
Wilma11 86.8
T timesinfinity 88.6
Hepfitim 89.7
D Dileksnr 95.4
gulenyuzumsunsen 96.0
asysss
askrhpozitif
Mefkurem
❤❤❤Mantikli canim
Var var olmasada yaratirimYarin olsun da senin tartini merakla bekliyorum
Kosu bandi cok guzel olur yaa evde de yerin varsa
Yine Dalton kardeşler gibi olacağız deseneEki Görüntüle 2761169
Bu haftanin ödülü kizlar
N Nidsalii 56.2
Zipzip- 56.3
selensu82 57.8
PAPATYAM 59.8
birbeste 60.2
sleepy angel 62.4
M MissHayaLet 63.1
Denp 63.3
Elhan 63.9
Tesnim1903 64.6
E Elif_Eylul 70.0
madamhd 71.3
Organick__ 74.7
Zeynolin44 74.8
@I-cell_84 75.1
Kmsl Hnd 76.2
@birazhuzurdu2008 78.3
Tutku44 80.4
Kahvesel 82.4
Cordelia 85.4
Wilma11 86.8
T timesinfinity 88.6
Hepfitim 89.7
D Dileksnr 95.4
gulenyuzumsunsen 96.0
asysss
askrhpozitif
Mefkurem
Benımkiyle de iddiadayız denp ama adamlar bizden daha çabuk zayıflıyor diyom ki yemek kaldıysa şunu bi bitiriver diyorumKızlar benim herif benle iddaya girdi tok karnina şu kadar kg gelirsin malum hastasın ödem olmuştur diye dedim ne alaka adam dedi hadi gel iddaya girelim tamam dedim neyse tartiya çıktım onun dediği rakamdan ohhhoooo kaç aşağıdayım benşimdi ne istesen acep onu dusunuyorum
2-3 gun oluruz ne olacak ablacimYine Dalton kardeşler gibi olacağız desene
Yok bacım benimki yiyorsa gene o tartı gram oynamiyorBenımkiyle de iddiadayız denp ama adamlar bizden daha çabuk zayıflıyor diyom ki yemek kaldıysa şunu bi bitiriver diyorum
Canımsın sen2-3 gun oluruz ne olacak ablacim
Haftaya baska birsey bulurum artik
Metabolizmaları bizden çok güçlüYok bacım benimki yiyorsa gene o tartı gram oynamiyorhayır nasıl bir metabolizmalari var anlamadım ki
Canımsın sen
Takımını , her hatununu bu kadar seven bir kaptan var mıdır bilmiyorum.
Bi yolunu bulcam artıkCanım telefonu uygun bir yere koy aynı randımanı alırsın .
Gecen sene bizde parasına gırmıs tıkKızlar benim herif benle iddaya girdi tok karnina şu kadar kg gelirsin malum hastasın ödem olmuştur diye dedim ne alaka adam dedi hadi gel iddaya girelim tamam dedim neyse tartiya çıktım onun dediği rakamdan ohhhoooo kaç aşağıdayım benşimdi ne istesen acep onu dusunuyorum
Bu hafta bana odul dusmezde haftaya ınsallahEki Görüntüle 2761169
Bu haftanin ödülü kizlar
N Nidsalii 56.2
Zipzip- 56.3
selensu82 57.8
PAPATYAM 59.8
birbeste 60.2
sleepy angel 62.4
M MissHayaLet 63.1
Denp 63.3
Elhan 63.9
Tesnim1903 64.6
E Elif_Eylul 70.0
madamhd 71.3
Organick__ 74.7
Zeynolin44 74.8
@I-cell_84 75.1
Kmsl Hnd 76.2
@birazhuzurdu2008 78.3
Tutku44 80.4
Kahvesel 82.4
Cordelia 85.4
Wilma11 86.8
T timesinfinity 88.6
Hepfitim 89.7
D Dileksnr 95.4
gulenyuzumsunsen 96.0
asysss
askrhpozitif
Mefkurem
Haftada bir gün çocuklara baksın tam zamanlı sen de çik gez dolaş...tabi maskeliKızlar benim herif benle iddaya girdi tok karnina şu kadar kg gelirsin malum hastasın ödem olmuştur diye dedim ne alaka adam dedi hadi gel iddaya girelim tamam dedim neyse tartiya çıktım onun dediği rakamdan ohhhoooo kaç aşağıdayım benşimdi ne istesen acep onu dusunuyorum
Zor olmaya zor ablada ne yapiyim zor kg.veriom diye sabrediomm kac haftadır. Az kaldi ama insallah sonra koruma döneminde şifa niyetiyle haftada 36 saat yeter.Masallah süper eksi cnm
Demekki senin meto da hizli calisiyor :)
Amaninnnncok erken degilmi kuzum
Allah kolaylik versin kuzum ne diyimşahsen ben yapamazdim
Suyu sicaga yakin icersen wcye de etkili olur
Cay kahve falan iciyormusun
Su orucu ertesi ozellikle karbona cok dikkat etmen lazim
7 den 6 ya geçiş 6 dan 5 e geçiş neden zorrrBen daha cuma yıkanmıştım dün bi daha regl oldum. Lekelenmedir geçer diye düşündüm ama baya baya regl69 gelmemekte direniyor bakalım yarına ne olacak
Kiyamam sana allah yarintartida hic tahmin etmediğin bir eksi göstersininsallah canim benim. Dışardan ne yesem arti cikarim bende malesefGüzel dünürüm kahvaltıyla duruyorum. Dün müdür okula gel dedi. İki ders arası kostüm gittim , defterleri imzaladım adamın işi çıkmış onu da göremedim. Aklımda brokoli çorbası vardı yapamadım. Sanırım dışardan yemek söyleyeceğiz. Karbonhidratsiz şekilde idare edeceğim. Dersten sonra Leslie planım var. Yarın artı gelmeyim ona razıyım. Yavaş gideceğim o anlaşıldı. Benim yağlar pek nazlı seviyor beni ayrilamiyoruz .Arada limonlu zencefilli su ile yeşil çay içerim. Plan bu şekilde tatlım. Sende durumlar nasıl?
Tuz cok fena persembe hic yememek en iyisiBende böyle yapiyordum
Sadece tuz koymayinca daha iyi ödem attiriyor ama tadi pek iyi olmuyor o zaman :))
Bendede ayni hayatta doyurmaz koyu bile olsaBeni corba hic doyurmuyorsen de durumlar nasil
Al bendende o kadarYa 1 den fazla alıyorsak nolucakbenim artılar misli misli geliyor cunku
Olsun canim sen yinede eksisindir allahin izniyle olmaman daha kötü olurdu öyle düşün sağlıklısınOfff alıntıları alamadım kızlar site kastı
Sonunda regl oldum durdu durdu tartiya sayılı saat kala oldu meret
Bide diger listede olsan ne kadar ciddiye alırdın bu isi merak ediyorum dostumFree listedeyim nasılsa öğleye kadar ben de beklicim.
Ohhhh masallah bu cuma olmazsa haftaya cuma mezuniyet kilondasin insallah canımTesekkür ederim kaptanım yazma yazma yarınki sonuca göre alırsın beni sıralamaya..
Dün 59.9 dum
Bugün 58.8 geldim bakalım yarın nasıl geleceğim
Aminnnnnnnn inşallah canımmmmm kendimi bıraktım bu hafta size niyetleniom artikYarına 69 görmeyi çok istiyorum
Aklimanilk gelen eliptik isteeeeeeee... bant bende var ama eliptik daha iyi tv karşısına koyar istedigin saat binersin. Bant ses yapiyo ben dulblekste oturduğum halde dikkat etmek zorunda kalıyorum. Birde tv karşısında spor eliptikte konfor resmen bence canimKızlar benim herif benle iddaya girdi tok karnina şu kadar kg gelirsin malum hastasın ödem olmuştur diye dedim ne alaka adam dedi hadi gel iddaya girelim tamam dedim neyse tartiya çıktım onun dediği rakamdan ohhhoooo kaç aşağıdayım benşimdi ne istesen acep onu dusunuyorum
Hahaaa
Bende ya adaletsizlik buMetabolizmaları bizden çok güçlübiz Regl oluyoruz ya onlar olmuyor hızlıca verıyorlar acayip kıskanıyorum
Kucuk balık mıeşim 1,700 kg balık almış ayıklamayı bile üşeniyorumyarın balık yiyeceğiz yarım yarım ayıracağım bide markete gideceğiz her maaş günü gelir gelmez markete gidiyorum aylık yapıyorum ben iyi tutumluyum para konusunu nasıl yapacağı bilirim
Olabilir kuzum markalara bir bakayım hangisi daha iyi acabaZor olmaya zor ablada ne yapiyim zor kg.veriom diye sabrediomm kac haftadır. Az kaldi ama insallah sonra koruma döneminde şifa niyetiyle haftada 36 saat yeter.
Sicak suyu üşüdüm die içmiştim wc die düşünmedim bak hiç öyle yaparim artik
Sudan baska hic bir sey degdirmiyorum ağzıma aidin salih ciyim
Meyve sebze sulari icmem gerek oruc sonrasi gecen hafta oruc ertesi ilk defa tb.pogaca yedim ondan beridir şişliğim gitmedi. Bütün haftama maloldu resmen
7 den 6 ya geçiş 6 dan 5 e geçiş neden zorrr
Kiyamam sana allah yarintartida hic tahmin etmediğin bir eksi göstersininsallah canim benim. Dışardan ne yesem arti cikarim bende malesef( ama caylara dayanmissin bide bugun zıpla bak ziplamakta ödeme iyi geliyo
Ben haala artiyim bu hafta şaşkınım artik kabullendim valla ne olduysa artik ne edem vicdanim rahat vücudum bu haftayıda böyle atlatsın... vuuuu baya kabullenmisim artilarimisinir oldum oldum artik vücuduma biraktim valla ne yaparsa yapsin
Tuz cok fena persembe hic yememek en iyisi
Bendede ayni hayatta doyurmaz koyu bile olsa
Al bendende o kadar
Olsun canim sen yinede eksisindir allahin izniyle olmaman daha kötü olurdu öyle düşün sağlıklısın
Bide diger listede olsan ne kadar ciddiye alırdın bu isi merak ediyorum dostum
Ohhhh masallah bu cuma olmazsa haftaya cuma mezuniyet kilondasin insallah canım
Aminnnnnnnn inşallah canımmmmm kendimi bıraktım bu hafta size niyetleniom artik
Aklimanilk gelen eliptik isteeeeeeee... bant bende var ama eliptik daha iyi tv karşısına koyar istedigin saat binersin. Bant ses yapiyo ben dulblekste oturduğum halde dikkat etmek zorunda kalıyorum. Birde tv karşısında spor eliptikte konfor resmen bence canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?