Mezgit balıgı evet bende sevmiyorum mecbur işler.Kucuk balık mıen sevmediğim sey balık temizlemek genelde esime yıkarım o ısı ben
Her hafta ödülümüz var haftaya kazanirsin canimBu hafta bana odul dusmezde haftaya ınsallah
Gıderkende bu kadar hızlı gitse keskeAl bendende o kadar
Bende cocuklar seviyor diye yapıyorum her haftaMezgit balıgı evet bende sevmiyorum mecbur işler.
Ooo SupermısHer hafta ödülümüz var haftaya kazanirsin canim
Gecen hafta kolye ucu hediye ettim herkese ama artık siralama ve yuzde sarti var
Afiyet olsun canım babaciginin dogum gunu kutlu olsunEvet evde değildim menüleri mi çekemedim hemen yazayım
Sabah 1 yumurta tavada, 5 zeytin,, çay,, 2 dilim ekmek
Akşam annemdeyim babamın doğumgünü kutladık
2 lahmacun,, bol yeşillik,, 5 Çiğköfte,,, 1 bardak ayran,,, 1 lokma börek
Su 2 litre
Amann istemem abla bir gün sadece kızları bıraktım da geldiğimde yatak odasının her yeri ruj olmuştuHaftada bir gün çocuklara baksın tam zamanlı sen de çik gez dolaş...tabi maskeli
Yarın her ne olursa bizim hayrimiza olsun dünür.Zor olmaya zor ablada ne yapiyim zor kg.veriom diye sabrediomm kac haftadır. Az kaldi ama insallah sonra koruma döneminde şifa niyetiyle haftada 36 saat yeter.
Sicak suyu üşüdüm die içmiştim wc die düşünmedim bak hiç öyle yaparim artik
Sudan baska hic bir sey degdirmiyorum ağzıma aidin salih ciyim
Meyve sebze sulari icmem gerek oruc sonrasi gecen hafta oruc ertesi ilk defa tb.pogaca yedim ondan beridir şişliğim gitmedi. Bütün haftama maloldu resmen
7 den 6 ya geçiş 6 dan 5 e geçiş neden zorrr
Kiyamam sana allah yarintartida hic tahmin etmediğin bir eksi göstersininsallah canim benim. Dışardan ne yesem arti cikarim bende malesef( ama caylara dayanmissin bide bugun zıpla bak ziplamakta ödeme iyi geliyo
Ben haala artiyim bu hafta şaşkınım artik kabullendim valla ne olduysa artik ne edem vicdanim rahat vücudum bu haftayıda böyle atlatsın... vuuuu baya kabullenmisim artilarimisinir oldum oldum artik vücuduma biraktim valla ne yaparsa yapsin
Tuz cok fena persembe hic yememek en iyisi
Bendede ayni hayatta doyurmaz koyu bile olsa
Al bendende o kadar
Olsun canim sen yinede eksisindir allahin izniyle olmaman daha kötü olurdu öyle düşün sağlıklısın
Bide diger listede olsan ne kadar ciddiye alırdın bu isi merak ediyorum dostum
Ohhhh masallah bu cuma olmazsa haftaya cuma mezuniyet kilondasin insallah canım
Aminnnnnnnn inşallah canımmmmm kendimi bıraktım bu hafta size niyetleniom artik
Aklimanilk gelen eliptik isteeeeeeee... bant bende var ama eliptik daha iyi tv karşısına koyar istedigin saat binersin. Bant ses yapiyo ben dulblekste oturduğum halde dikkat etmek zorunda kalıyorum. Birde tv karşısında spor eliptikte konfor resmen bence canim
Teşekkür ederim inşaallah kuzumyarın inşallah çok güzel eksi geleceksin inşallah:)
menülerin güzel:)
Teşekkür ederim canım❤❤❤ tesekur ederim kuzum
Estafurullah ablam ne zahmeti
Günaydın tatlım
Kıyamam sana bugün daha dengeli beslen abla
Günaydın
BeNdeee
Günaydın fistik
Günaydın kaptanicem
Taaa uzaklardan yüreğime dokunan güzel kadın kendin için istediğin her ne varsa kabul olması dileğiyle daha nice güzel yaşlara doğum günün kutlu olsun
Güzel menü kuzum afiyet olsun
Günaydın canim
Gunaydinn❤
Hepimiz inşalalh ablaların en güzeli
Günaydın
Wuhhuuu kaptanına bak sen
Gunaydn kuzum
Günaydın
Ben kondüsyon bisikleti istiyorumKızlar benim herif benle iddaya girdi tok karnina şu kadar kg gelirsin malum hastasın ödem olmuştur diye dedim ne alaka adam dedi hadi gel iddaya girelim tamam dedim neyse tartiya çıktım onun dediği rakamdan ohhhoooo kaç aşağıdayım benşimdi ne istesen acep onu dusunuyorum
Kucuk bir dilim olabilirYarin çarşaf böreği yapicam ben ödül olarak akşam yesem
İnşallah.
Hiç kimse annesinden daha iyi bakmazAmann istemem abla bir gün sadece kızları bıraktım da geldiğimde yatak odasının her yeri ruj olmuştu
Diyet bisküvi nasıl oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?