İyi geceler kaptanımIyi geceler kizlar ❤❤
Çözüm icin biseyler yaptinmi cnmKabızlık çektim karnıma iğne gibi saplandı Ağrıdan kıvranıyorum
Sağlıklı mutlu huzurlu nice güzel yıllar olsun canım doğum günün kutlu olsunÇokkk teşekkür ederim kızlarrrrrrrrHepimiz yeni yaşlarımıza sağlıklı, fit,mutlu girelim ve hep öyle gitsin inşallahh
Çok teşekkürlerrrrrrSağlıklı mutlu huzurlu nice güzel yıllar olsun canım doğum günün kutlu olsun
Basiniz sagolsun cnmCanım onu bıle zor yedım çok yakın bı akraba vefat etti içim almıyor
Baya yapiliyor bu detoks cnm. Miktar olarakda cok az degil
Baksaniza kizlar cok hoşuma gitti. Düşük kalorili oldugu icin sık yapilmamali ama ayda 1 gideri var bence
Aklımdan geçiyordu ama su böreği mi yapsam diyordum hem denemiş olurumNemi yicen sufleyapmadığın şeydegil
İyi geceler tatlımIyi geceler kizlar ❤❤
İyi bile gitmiş çatalla kurtarmışsın pastayı
Daha nice güzel senelerin olsun sevdiklerin ile iyiki doğdunÇok teşekkürlerrrrrr
Hayırlı geceler kuzumHayirli geceler sabah booolll eksili bir gün olsun
Perşembe menusu14.ocak. Perşembe Menüm
11.00
1 kş sirkeli ilik su +1tk ketentohumu yagi
Sade filtre kahve
13.00
1.5 yumurtali menemen
Küçük yarim avakado
Dereotu
2 - kurabiye boyutunda ekmek (yumurta, findik tozu, süt, hindistan-cevizi unu)
18.30
3-4 ks. Et kavurma
Salata
1 üçgen dilim tavada pirasa
Su 2 lt
Gün icinde cay kahve oluyor, sekersiz sutsuz oldugu icin yazmıyorum
Afiyet olsun canım
Aklımdan geçiyordu ama su böreği mi yapsam diyordum hem denemiş olurumNemi yicen sufleyapmadığın şeydegil
İyi geceler tatlımIyi geceler kizlar ❤❤
İyi bile gitmiş çatalla kurtarmışsın pastayı
Daha nice güzel senelerin olsun sevdiklerin ile iyiki doğdunÇok teşekkürlerrrrrr
Hayırlı geceler kuzumHayirli geceler sabah booolll eksili bir gün olsun
Perşembe menusu14.ocak. Perşembe Menüm
11.00
1 kş sirkeli ilik su +1tk ketentohumu yagi
Sade filtre kahve
13.00
1.5 yumurtali menemen
Küçük yarim avakado
Dereotu
2 - kurabiye boyutunda ekmek (yumurta, findik tozu, süt, hindistan-cevizi unu)
18.30
3-4 ks. Et kavurma
Salata
1 üçgen dilim tavada pirasa
Su 2 lt
Gün icinde cay kahve oluyor, sekersiz sutsuz oldugu icin yazmıyorum
Afiyet olsun canım
Babalar evde çocukları özgür bırakıyorAmann istemem abla bir gün sadece kızları bıraktım da geldiğimde yatak odasının her yeri ruj olmuştu
Benim gibi 2020 yazmayınEki Görüntüle 2760885
Kizlar yarin bildiriminizi yaparken 15 Ocak + Nickiniz seklinde yapmayi unutmayın
Notu eksik bildirimler gecersiz sayilacak...
Birde yil yazacaklar icin bu hafta daha dikkat edelim 2021 olarak yazalim
N Nidsalii 56.2
Zipzip- 56.3
selensu82 57.8
PAPATYAM 59.8
@birbeste 60.2
@sleepy angel 62.4
M MissHayaLet 63.1
Denp 63.3
@Elhan 63.9
@Tesnim1989 64.6
@Elif Eylul 70.0
@madamhd 71.3
@Zeynolin44 74.8
@I-cell_84 75.1
@Kmsl Hnd 76.2
@birazhuzurdu2008 78.3
@Tutku44 80.4
@Kahvesel 82.4
@Cordeliaa 85.4
@Migi_magid11 86.8
T timesinfinity 88.6
@Yenidenyapabilirim 89.7
@Haticesnr 95.4
@gulenyuzumsunsen 96.0
asysss
Mefkurem
askrhpozitif
Bu hafta pek ünidim yok bugün tartılmadım ama dün 200 gr artıdaydım halaEki Görüntüle 2761169
Bu haftanin ödülü kizlar
Yarin %1.5 ya da siralamada yer atlayan kisiler icin hazırlayacağım
N Nidsalii 56.2
Zipzip- 56.3
selensu82 57.8
PAPATYAM 59.8
@birbeste 60.2
@sleepy angel 62.4
M MissHayaLet 63.1
Denp 63.3
@Elhan 63.9
@Tesnim1989 64.6
@Elif Eylul 70.0
@madamhd 71.3
@Organick__ 74.7
@Zeynolin44 74.8
@I-cell_84 75.1
@Kmsl Hnd 76.2
@birazhuzurdu2008 78.3
@Tutku44 80.4
@Kahvesel 82.4
@Cordeliaa 85.4
@Migi_magid11 86.8
T timesinfinity 88.6
@Yenidenyapabilirim 89.7
@Haticesnr 95.4
@gulenyuzumsunsen 96.0
asysss
askrhpozitif
Mefkurem
Ah o migren yokmu yaa, bende muzdaribimAh kuzum Allah şifamizi versin ne deyim. Migrenle yaşamaya ben de alıştım bir bahaneyle geliyor öylece. Doktor çaresini bulamayınca depresyon ilaçları ybile yazıyor .
Pancarla ilgili mevzuda aklıma bir tarif geldi yapmadım ama izledim pancarı soydu dörde bölüp hasladi birisi. Sonra bir bardak ince bulgura bir buçuk bardak pancar suyu koydu. Suyunu çekince haşlanmış pancarlari küp küp dogradi geri kalan tarif kısır yesillikleri en son zeytinyağını salcayla kavurdu ekledi nar ekşisi falan harika renkli bir kısır yaptı. Tam bir diyet tarifi oldu. Ölçülü yemek lazım tabi ki...
Aramıza HoşgeldinADINIZ: Merve
YAŞINIZ:31
BOYUNUZ:170
KİLONUZ:69.9
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: atanamamış öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 2 kızım var
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet 9.takıma
KİLO ALMA NEDENİNİZ: tamamen pis boğazım karnım tıka basa doluyken bile yiyebilme kapasitesine sahıbım malesef
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:cok sukur yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:ilk basta daha saglıklı olabilmek ve evlatlarıma daha iyi yetısebılmek istiyorum sonrasında zayıf olmak nasıl bırsey merak ediyorum kendimi bildim bileli hep kiloydum istedıgım kıyafeti alamamak. Kucuk dar yerlerden gecememek , hep siyah veya koyu renk giyinmek, sureklı kusurlarımı ortme cabası, kalabalık bir yere arabayla gıdılecekse kilolu oldugum icin one beni oturtulması, vs vs
Bende pek sevmiyorum yulaf ama bu akşam yoğurt ananas yulaf ve keten tohumu karışımıyla yaptım akşam yemeğiniBende sevmiyorum yulafi normalde
Ama omlette guzel ve doyurucu oluyo
Gayet tok tutuyor
Geçmiş olsun cnmCanım
Babam rahatsız pek keyfim yokZipzip- ile konuştum bu hafta izne ayıracak o yüzden pek yazamadim dualarınızı eksik etmeyin
Alışkanlık listelerde hep kendimi göremeyince şaşırıyorum alışamadım daha11-14 Ocak Menü Bildirimleri
Woow süpersin maşallhKızlar ben geldim Diyetisyen den annemdeyim şuanda veeeeeeee
_3.5
72.7 kiloyum tartı kağıdın fotosunu atarım akşama
Allah rahmet eylesin..Canım onu bıle zor yedım çok yakın bı akraba vefat etti içim almıyor
Olmaz olmaz yapmazsın da yaparsan bile rüyalarına girer gizli yaptığın şeyBidaha size bisey demicem gizli yicem
Detoks güzel burda bir günlük yapılmıştı bir perşembe.. 3 gün yapılmamıştı..
Baksaniza kizlar cok hoşuma gitti. Düşük kalorili oldugu icin sık yapilmamali ama ayda 1 gideri var bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?