Başın sağolsun cnm, Allah sabır versin sizeCanım onu bıle zor yedım çok yakın bı akraba vefat etti içim almıyor
Canım ben de öyle oldum birkaç gün sonra alışmıştım ama çok uzun sürmedi liste dışı kalmam yarından itibaren free deyim ...Ufak Bi geçmiş yaptım ama son 10 sayfaya bakamadımgidip yatayım tekrar
Aramıza Hoşgeldinkısa zamanda verirsin inşallah çok değilmiş zaten
Bende pek sevmiyorum yulaf ama bu akşam yoğurt ananas yulaf ve keten tohumu karışımıyla yaptım akşam yemeğiniperşembe aşkına
Geçmiş olsun cnmAllah acil şifalar versin
Alışkanlık listelerde hep kendimi göremeyince şaşırıyorum alışamadım daha
Woow süpersin maşallh
Canım ben de öyle oldum birkaç gün sonra alışmıştım ama çok uzun sürmedi liste dışı kalmam yarından itibaren free deyim ...
Gel sende..
Sporun harika canım..
Hayırlı geceler canım..Hayirli geceler sabah booolll eksili bir gün olsun
Afiyet olsun...14.ocak. Perşembe Menüm
11.00
1 kş sirkeli ilik su +1tk ketentohumu yagi
Sade filtre kahve
13.00
1.5 yumurtali menemen
Küçük yarim avakado
Dereotu
2 - kurabiye boyutunda ekmek (yumurta, findik tozu, süt, hindistan-cevizi unu)
18.30
3-4 ks. Et kavurma
Salata
1 üçgen dilim tavada pirasa
Su 2 lt
Gün icinde cay kahve oluyor, sekersiz sutsuz oldugu icin yazmıyorum
Yakında i da olacak canım...O kdr uykum var ki keşke biri siber güçlerle beynime girip şuraya ne yediğimi yazsa
Afiyet olsun...
Iyi geceler canım ❤❤❤İyi geceler tatlı rüyalar herkese
İnşallah yarın sabah güzel eksilerle geliriz
Hosbuldum canım tesekkur ederim ❤Aramıza Hoşgeldinkısa zamanda verirsin inşallah çok değilmiş zaten
Bende aynı senin gibiyim şuanSuan neden uyanık oldugumu sorguluyorum cocuklar uyudu ben niye hala ayaktayım ve neden cocuklar uyanıkken akan uykum suan yok
Gel sana bir sarılayım kaderdasımBende aynı senin gibiyim şuan
Gel sarılalımGel sana bir sarılayım kaderdasımAma hep boyle oluyor sabah kopek gibi pısman olucam uyumadıgıma
Inşallah güzel gecelerSabah insallah tartilardan güzel haberler aliriz hep birlikte
Iyi geceler herkese
Insallah abla iyi gecelerSabah insallah tartilardan güzel haberler aliriz hep birlikte
Iyi geceler herkese
Gel sarılalım
Bende öyle inan çok pisman oluyorum çocuklar uyanıkken deli gibi uykum geliyodu herkesi uyuttum ben uyuyamıyorum şimdi sabahta tartı var bide
Yapıyorum abla ama kayısılı from çayı içtim yaramadıÇözüm icin biseyler yaptinmi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?