Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dünürüm yoğurt kürü gece - sabah olarak mı yapılıyor? Dün gece yaptım.

Dört kaşık yoğurt, bir çay kaşığı zerdeçal, bir çay kaşığı, zencefil, bir tatlı kaşığı, pul biber, azıcık karabiber, yarım limon suyu, sumak da hadi benden olsun dedim biraz serpeledim. Karıştırıp kasıkladim.
Sen nasıl hazirliyorsun?
Önümüzdeki hafta üç gün kabak detoksu yapacağım, iki gün de akşamları salata yerim.
Suyun içine erik/ kayısı/ hurma/ incir koyma işini bugün yapmadım. Çünkü az önce okudum mesajını. Yarın yaparım. Benim kahve olayı da var onun faydalı olmadığını biliyorum ama öyle bir alışkanlığım var filtre veya granül mutlaka içiyorum. Kahveden sonra o dediğin suyu içmem saçma olursa öncesine mi alsam...tavsiyeni bekliyorum.
Muhteşem bir şekilde kar yağmaya devam ediyor. Çatılar bembeyaz ağaçlar o kadar güzel ki....inip yerlerde debelenmek istiyorum. İki sene önce Uludağ' da yapmıştım bu işi ....
Güzel bir pazar gecirmeni dilerim.

madamhd

E Elif_Eylul

asysss

@birazhuzur2008

Tutku44

birbeste

askrhpozitif

D Dileksnr

Fıstıklar ben kimseyi spor yapın diye zorlamam .Yapmak istemeyen zor gelen yapmaya bilir. Ama bugün hamlamisim dinleneyim yapmayayim dediginizde yarın sporda yapsanız yine aynı hamlamayi yaşarsınız vücut alismadan bu hamlama geçmez. Perşembe günüde kiminde kas şişliği olur kiminde olmaz o gün sadece bölgesel calisacagiz o yüzden sorun olmaz maximum 7 dk cunki .Bu arada hepinizin kilosunu not aldım bakalım cumaya sporlar nasıl yansıyacak menulerinizdede takipteyim ona göre

Kizceler haydinnnnnn sabah sporum bitti kahvaltımı yaptım kaldırın totolarıııı terli terlide salladım ama idare edin işim cok bugun yaaa kadının işi hic bitmiyooorrrrrrr
Dünür en son sporla yattiydin
Maşallah
Menü bildirimi yapmıyorsun di mi...ne yediğine bakmam lazım acilen...

Spor Bakanimiz basın duyurusunu yaptı.

Gözler üzerinizde
Ben çakallık edip listeye yazilmadim ama ufak ufak başladım bölgesel hareketlere...
Ellerine sağlık Cerencim...bas kırbacı
Benim de piskolocik danışmanım oldun istediğin kadar sozcuklerinle yerden yere vurabilirsin kuzum. Koca tekmesinden iyidir.

Görmemişim bu mesajı....hmmmm inceleyelim bakalım... Afiyet olsun canım Diyetisyen menüsü mü kuzum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…