Dünürüm yoğurt kürü gece - sabah olarak mı yapılıyor? Dün gece yaptım.Farkındayım 2 öğününün canım. Yoğûrt kürüne bende basladim 2 gün oldu. Sende başla hadi sabah içelim uyanınca bide aksamdan 2kayisi koy suya ya da 2 hurma ya da 3 kuru siyah erikya da 1 incir. sabah bu suya sirke koyup ilk bunuiçcem artikbu sabah başladım bunada sende yap arkasina meyvelerini yeyip yogurtlu kürü içtik mi gelsingeç kahvaltı. Ne dersin
Bunu dendyecem insallah bende
Harika menün daha ne olsun
Aynen cnım çokta lezzetli dahadün yedim olsa her gün yerim
Çınladı tabi dedim yooo yanlısş alarm bu çınlama dünürümün aklinda artik sadece cuma tartisi var dedimmmmmmmmm
TembelllZor gözümü açtım sen spor yaptim diyosun
Daha kahvaltıdayim
madamhd
E Elif_Eylul
asysss
@birazhuzur2008
Tutku44
birbeste
askrhpozitif
D Dileksnr
Fıstıklar ben kimseyi spor yapın diye zorlamam .Yapmak istemeyen zor gelen yapmaya bilir. Ama bugün hamlamisim dinleneyim yapmayayim dediginizde yarın sporda yapsanız yine aynı hamlamayi yaşarsınız vücut alismadan bu hamlama geçmez. Perşembe günüde kiminde kas şişliği olur kiminde olmaz o gün sadece bölgesel calisacagiz o yüzden sorun olmaz maximum 7 dk cunki .Bu arada hepinizin kilosunu not aldım bakalım cumaya sporlar nasıl yansıyacak menulerinizdede takipteyim ona göre
Dünür en son sporla yattiydinKizceler haydinnnnnn sabah sporum bitti kahvaltımı yaptım kaldırın totolarııııterli terlide salladım ama idare edin işim cok bugun yaaa kadının işi hic bitmiyooorrrrrrr
Tembelllben 2 set videoyu yaptım üstüne 600 ip atladım çocukları yedirdim şimdi kendi ogunumu yapacam
Günaydın canım ❤Günaydınnnnnn mutlu Pazarlar.
Dun yazdi abla aksam menusunuDünür en son sporla yattiydin
Maşallah
Menü bildirimi yapmıyorsun di mi...ne yediğine bakmam lazım acilen...
Yatakta degilim ki
Kalkabildiysen nemutlu sanaYatakta degilim ki
Kahvalti hazırlıyoruz:))
Spor Bakanimiz basın duyurusunu yaptı.madamhd
E Elif_Eylul
asysss
@birazhuzur2008
Tutku44
birbeste
askrhpozitif
D Dileksnr
Fıstıklar ben kimseyi spor yapın diye zorlamam .Yapmak istemeyen zor gelen yapmaya bilir. Ama bugün hamlamisim dinleneyim yapmayayim dediginizde yarın sporda yapsanız yine aynı hamlamayi yaşarsınız vücut alismadan bu hamlama geçmez. Perşembe günüde kiminde kas şişliği olur kiminde olmaz o gün sadece bölgesel calisacagiz o yüzden sorun olmaz maximum 7 dk cunki .Bu arada hepinizin kilosunu not aldım bakalım cumaya sporlar nasıl yansıyacak menulerinizdede takipteyim ona göre
Hemmen bakıyorum. Gorduysem de unutmuşum demek ki...kendi derdime düşünce...Dun yazdi abla aksam menusunu
Görmemişim bu mesajı....hmmmm inceleyelim bakalım... Afiyet olsun canımMenüm gelsin
Sabah uyaninca 2 hurma (aksamdan ıslatılmış) ve yoğurt kürü
11:00 kahvaltı
2 yumurta ile ıspanaklı omlet,1 çavdar poğaça
1 dilim peynir,7 zeytin, rezene çayı, yeşillik
14:00 Ara öğün
Yarım trabzon hurması nescafe 2 ceviz
18:30 akşam
Bol salata, 3 köfte, 1 kaşık bulgur pilavı, 1 dilim tb.ekmeği
21:00 ara
1 kaşık baharatlı yoğurt
Gün boyu detoks suyu tükettim (yeşilçay limon tarcin maydanozlu)
3 lt su detoksla birlikte
Sporu atarım
GünaydınmıGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?